Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HP nyomtató hibák
 
Témaindító: lujdzsi, idő: Okt 12, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   7 / 7
(#) janigel válasza janigel hozzászólására (») Szept 7, 2019 /
 
Az is jó lehet, ha feltenne valaki egy beállító drivert hozzá XP 32 bit alá.
Köszi.
(#) Szasza9668 hozzászólása Szept 8, 2019 /
 
Sziasztok!

Nem hiba csak segítség kellene. Túrtam a netet de nem találtam megoldást. laserjet 1100 kellene hozzá hegesztenem egy d-link print szerverhez. Bővebben: Link
Nem is tudom mit keressek hozzá...

Így tudnék nyomtatni bárhonnan.

Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2019
(#) NickE hozzászólása Szept 28, 2019 /
 
Van egy HP Deskjet 2545 nyomtatóm, amibe 650-es patron megy. Elég drága, mert fejjel együtt van a patron. Tettem bele utángyártott patront, ami általában megfelel a célnak, de fóliára sokkal jobban nyomtat eredeti patronnal. Az a baj, hogy már felbontottam és betettem az utángyártottat, de most mégis jobb lenne az eredeti, ezért vettem egy eredetit is. Mindenhol azt tanácsolják, hogy ne bontsuk fel a patront, ha nem használjuk, mert beszárad, stb... Hogy lehet mégis cserélgetni és lekonzerválni a nem használtat, hogy ne menjen tönkre? Folpack?
(#) NickE válasza NickE hozzászólására (») Szept 28, 2019 /
 
Valószínűleg ezt fogom kipróbálni:
https://www.youtube.com/watch?v=4d_uVmUfS0U
(#) tönöpö hozzászólása Okt 22, 2019 /
 
Sziasztok! Egyedinek tűnik a problémám, sajnos magam nem tudtam megoldani. Van egy HP1050A Deskjet tintás nyomtatóm. 2-3 éve van meg, eddig gond nélkül. 2 hónapja az a hiba jelentkezett, hogy a nyomtatás elkezdése után behúzza a papírt, megáll, majd kiírja a monitorra, hogy a patrontartó elakadt. ha ezt leokézom, akkor kitolja a behúzott papírlapot, majd behúz egy másikat, és arra már hibátlanul nyomtat. Sőt, ha több oldalból áll a PDF, akkor mindet kinyomtatja, tehát nem áll le, csak a nyomtatás első oldalánál jelez elakadást. Persze semmilyen papír nem szakadt bele, nincs a patron útjában semmi hiba. Ugyan ez van a lapolvasóról történő másoláskor, PC nélkül. Megynyomom a fekete másolás gombot, behúz egy lapot, megáll, majd villog a patronjelző szinkronban a hálózati bekapcs lámpával. Ha most megnyomom újra a fekete másolás gombot, akkor kitolja a behúzott 1. lapot, újat húz be, és arra már gyönyörűen másol. Leszedtem a tetejét, és látom, hogy a nyomtatás elindításakor az alapból baloldalon lévő fejegységet teljesen jobbra tolja, majd behúzza a papírt. De azt is észre vettem, hogy nem teljesen megy ütközésig a fej, kézzel még 5mm-t tudtam rajta tolni. Ekkor egy újabb nyomtatáskor a balról jobbra vágódó patronokat, hogy ne álljon meg a vége előtt 5mm-el, kézzel gyorsan elkapva fejet rásegítettem. És láss csodát, a papír behúzása után nem jelent meg az elakadt üzenet, hanem gyönyörűen elvégezte a nyomtatást. Tehát a hiba megvan, de a patronokat szállító kocsi nem szorul, kézzel akadás nélkül, könnyen lehet ütközésig nyomni kikapcsolt állapotában. de nyomtatáskor nem viszi a kocsit ütközésig a léptető motor. 2 hónapja még jó volt, tehát történt valami. de mi?
(#) tönöpö válasza NickE hozzászólására (») Okt 22, 2019 /
 
Amit vettél új patront, azon kellett, hogy legyen a fúvókákon egy beszáradás elleni speciális fóliának. Ezt ne dobd el, hanem rakd át a nem használatosra. Ami a videón van, az is jó, de az eredeti az egy speciális ragasztóval ellátott felület, ami nem hagy nyomot a fúvókákon. Ez sem hagy nyomot, mert szembe ragasztja a két celluxot, csak ez nem ragad a fúvókákra, így nem zárja le azokat direktben. De ha van egy vákuumos fóliázó géped, az még jobb lehet, mint amit a videón láttál.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Nov 16, 2019 /
 
Sziasztok

HP laserjet CP2025
Színregisztrációs hiba, mindegyik szín kb 1 mm-rel el van tolva.
Eredeti hiba, amivel hozták:
Sárga szín nincs, mint kiderült, egy régi kazetta törött alkartésze volt benne. mostmár jó, csak éppen nincs szinkronban.
Lézer tiszta kosz volt, ki lett takarítva (megörültem, hogy az a baja, de semmivel nem lett jobb.
Sajna már túl sok munkaórám van benne, hogy feladjam.
A service manualt megnézve nem látok semmi adjustment féleséget.
Tud valaki tippet adni, mi a megoldás?
Szépen, háttér mentesen nyomtatna.
Üdv
(#) morgo hozzászólása Ápr 4, 2020 /
 
Sziasztok!
Laserjet 5L nyomtatóval kapcsolatban kérnék segítséget. Saját gombjának hosszú megnyomásával a tesztoldalt kinyomtatja. Ha a pc-ről küldök neki nyomtatnivalót, a két zöld led jelzi, hogy veszi az "adást" viszont néhány másodperc múlva folyamatosan világít mindkét led, és nem történik semmi több. Ha csinálok egy rövid gombnyomást, kinyomtat a lap tetejére egy sor krix-kraxot, és vár a következő feladatra. Mi okozhatja ezt?
Annyit még hozzátennék, hogy ugyanez történik 32 bites XP, és 64 bites W10 esetén is.
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2020
Következő: »»   7 / 7
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu