Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HP nyomtató hibák
 
Témaindító: lujdzsi, idő: Okt 12, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 8
(#) prohang hozzászólása Dec 31, 2011 1 /
 
Sziasztok!

Bár már korábban volt egy ilyen téma 1 évvel ezelőtt, azért felvetem, mert ismeretségi körömben ezzel a nyomtatóval állandóan problémák vannak!

Adott a dolog... Bekapcsolás után a kijelzőn pár nyíl megjelenése után lefagy a készülék! Firmware frissítést akartunk rajta eszközölni, de szintén lefagyott

Üzenet: Firmware Corrupt Ready 2 Download

A support leírás alapján megcsináltam, de újra és újra lefagy mire frissítené a rendszert... Amit ,,hallok" az a tápegység panel, hogy elég hangos! Mintha itt táp gondok lennének!Szürő kondi kapacitás szegény vagy hasonló! Erre vajon gondolt már valaki? A panelről pár kondért kivágtam már, de ha valakinek van ötlete merre induljak el, azt szívesen veszem!

Üdv
(#) granpa hozzászólása Jan 17, 2012 /
 
Szervusztok!
Ez ugyan nem hiba, de nem tudom hova kéne beírni. HP Deskjet F2480 Print-Scan-Copy gépem van, és azt szeretném, hogy a háttér szint ne nyomtassa ki, pl: világos zöld alapszín; én csak a rajzot akarom fekete-fehéren. Megoldható?
Köszönöm: Kálmán
(#) Bigpeterson válasza granpa hozzászólására (») Jan 17, 2012 /
 
Szia!

Én inkább képszerkesztővel oldanám meg. Gimp pl szerintem kitűnően alkalmas erre. Ott színek --> Küszöbszint, és a csúszkával beállítod a végeredményt
(#) granpa válasza Bigpeterson hozzászólására (») Jan 21, 2012 /
 
Köszönöm, majd a fiam ráveszem, ő ért hozzá, én :lama: vagyok.
(#) VIM hozzászólása Jan 25, 2012 /
 
Sziasztok! Van egy HP PSC 2355 all-in-one gépünk, ami az utóbbi időben nem akarja a lapokat befűzni, felkapni. Ez valami mechanikus probléma lenne? A továbbító gumigörgő nem akar forogni, de a motornak lehet hallani a hangját, hogy működik, ami ezt a műveletet végzi. A gumigörgő hajtásában fogaskerekek végzik a lehajtást a motor felől. Volna-e valami megoldás erre a problémára? Minden tanácsot szívesen fogadok.
(#) Haszuboy hozzászólása Márc 14, 2012 /
 
Sziasztok! HP1018-as nyomtatónk ilyen fekete vízszintes vonalakkal örvendeztet meg minket. Mitől lehet ez? Új, utángyártott toner van benne. Nem minden oldalra nyomtat ilyet, hanem random csinálja.

DSCF9699.JPG
    
(#) Richie01 válasza Haszuboy hozzászólására (») Márc 14, 2012 /
 
Szevasz!
Nézd meg ha 76mm a távolság vagy hasonló akkor fényhenger hiba is lehet. A tonercserekor, vagy egy idő után használatkor került a papirra ez a csík? De ha egy másik tonerrel ki tudod bróbálni, akkor szétválaszható hogy a nyomtató vagy a toner a hibás.
(#) Haszuboy válasza Richie01 hozzászólására (») Márc 17, 2012 /
 
Szia! Használtan lett véve a nyomtató, új utángyártott tonerrel. Előtte nem tudom mit produkált. Van még egy 1010-esem, megcserélem majd bennük a tonereket, és megnézem mit produkál. Kb 73mm a távolság köztük. Van amikor minden 2.-3. lap ilyen, de van, amikor 10 egymásutáni oldalt kinyomtat rendesen, viszont van, amikor 5 egymásutáni oldal is csíkos. Köszi az infót!
(#) Richie01 válasza Haszuboy hozzászólására (») Márc 17, 2012 /
 
Szevasz! Szerintem ha van hogy 10oldalt jól ki tud nyomni akkor biztos, 99% toner gond.
Az új utángyártott tonerra pedig van gyári gari, azt cserélik.
(#) zsoltee0001 válasza Haszuboy hozzászólására (») Márc 17, 2012 /
 
Szia
Mivel elég kontrasztos, nekem az a tippem, hogy a dob szélén van egy sérülés, ami leföldeli a töltőhengert azon a ponton.
Nézd meg a fényhengert, hogy van e ilyen hiba.
Üdv
(#) draco31 hozzászólása Jún 12, 2012 /
 
Hello!
PSC 1400 nyomtatóm villogó E betüvel borzolja az idegeimet. Nem hajlandó nyomtatni. Mi ennek az oka? Elötte tötöttem fel öket.
Azt írja, hogy hiba a patronnal.
(#) szucsyke válasza VIM hozzászólására (») Aug 26, 2012 /
 
Hali nekem is hp all in one om van csak picit régebbi ugyan ez a gond van egy fogaskerék ha szemből nézed bal oldalon amit a motor hajt és tengelyesen rá van kötve egy hengersorra a patronok előtt illetve még egy alul hátullévő hengersor az előbb emlitett hengersor hajt meg. Az alulhátullévő veszi fel a lapokat. Nálam a tengelynél megrepedt a fogaskerék ezért nem forgatja azt a bizonyos két hengersort. Amennyire utánanéztem nem is lehet venni új fogaskereket valami jó ragasztóval lehetne esetleg beragasztani hogy ne forogjon a fogaskerék a tengelyen. Erre a ragasztóra várnék ötleteket, véleményeket.
(#) mehecske1568 hozzászólása Szept 18, 2012 /
 
sziasztok !lenne egy kérésem ha valaki tudja hogy derithetem ki hogy melyik a hibás a kábel vagy ahová becsatlakozik van egy hp deskjet380f nyomtató csak akkor nyomtat ha a hálózati kábelt egy ember tartja a nyomtató bemenetelénél nagyon eltalálva a pontot hogy müködjön és a nyomtató hátuljában a bemenetnál hallatszik hogy serceg aki tud segitsen előre is köszönöm tisztelettel mindenkinek
(#) zolika60 válasza mehecske1568 hozzászólására (») Szept 18, 2012 /
 
Valószínűleg a panelből törött ki a csatlakozó. De egy másik kábellel hamar meggyőződhetsz róla.
(#) mekkmesterke hozzászólása Jan 8, 2013 /
 
Sziasztok
Van nekem egy HP PSC 2110 multifunkciós gépem. A következő a hibája: amikor bekapcsolom a szkenner elkezd bepozicionálni de ahelyett hogy amikor eléri a kezdő pontját és megállna csak tekeri tovább és elég hangosan kattog. A szervizben csak annyit mondtak rá hogy valószínűleg kártyahiba és hogy nem éri meg megjavítani. Valaki találkozott már hasonló hibajelenséggel? Szétszedni még nem volt időm de gondoltam előre tájékozódom hátha tud valaki valami hasznos infót. Előre is köszönöm a segítséget.
(#) zoltan0612 hozzászólása Feb 5, 2013 /
 
Sziasztok!
Van nekem egy HP PSC2355 all-in-on tintás nyomtatóm. Gyári nyomtató patronok vannak benne. Patron csere után tökéletes a patronbeigazítás, jó a tesztoldal is. Kb. egy hét állás után a fekete színt nyomtatja, de a színes patron nem csinál semmit. Patron beigazítás után a hibaüzenet:a patron nem igazítható be. Ha valaki találkozott már hasonlóval és tud segíteni várom válaszát. Köszönöm segítségeteket.
(#) vicus333 hozzászólása Júl 23, 2013 /
 
Sziasztok!
Egy Hp2480-as nyomtatom van. 2 hónapja vettem bele uj fekete patront. Működött is egészen a múlt hétig. Egyik napról a másikra azt kezdte el kiírni, hogy nem kompatibilis hp patron. Abban biztos vagyok, hogy eredeti Hp patron, szóval ez nem lehet a hiba oka. ( Már vagy 40szer ki-be rakosgattam a patront, letisztítottam, újratelepítettem a nyomatot, de semmi változás... )Van valami ötletetek?
(#) eyess válasza vicus333 hozzászólására (») Júl 23, 2013 /
 
És hol vetted ? Lehet , hogy ott kellene megkérdezni .
(#) gyati hozzászólása Szept 4, 2013 /
 
Hello mindenkinek.Van egy Hp deskjet F 4210 -es nyomtatom.Az a problémám,hogy kifogyott a szines gyári patronbol a tinta.Én utántőltőttem a patronz de nem akarja elfogadni.Mindenféle hülyeséget kiir a gép,hogy nyitvamaradt a nyomtatofedél nincs benne a patron meg ilyenek.Afekete patront is én töltöttem utána és azt elfogadta,csak feketében tudok nyomtatni.Amiko berakom a szines patront,akkor minden kijelzőm villog.Kérem aki tud az segitsen.Űdv:Gyati.
(#) Fülöp Ferenc 49 hozzászólása Szept 20, 2013 /
 
Kedves kollégák , kérlek , ha tudtok valami tanácsot adni , a problémám a következő , HP 3920 nyomtatóm van , vettem fotópairokat (15X10 cm), de elég kemények és szerintem megcsúszik a továbbitás , mert ahányszór újra kezdem a nyomtatást m, mindig rossz a pozicionálása , van úgy , hogy ki sem tud jönni a vége a patron alá.,probáltam sima papirral ugyanazt akkor jól állit be mindent. Van -e valami esélyem hogy fotokat nyomtassak , mert így csak kidobom a papirokat , mit lehetne még csinálni??? köszönettel várom az ötletet, Feri
(#) leono hozzászólása Nov 12, 2013 /
 
Sziasztok!

Egy HP C4280-as nyomtatóval kínlódom. Kezdte azzal a hibaüzenettel, hogy: Papier stau. Ennek oka az volt, hogy nem forgatta a papírbehúzó hengert. Egy kis mechanika tisztítás és reparálás után ez rendben, legalább is kézzel forgatva, de áram alá helyezve minden villog rajta és az ablakban most a következő hibaüzenet olvasható: Ausschalten und wieder einschalten. Többszöri KI-BE kapcsolgatás után is ezt csinálja. A mechanika javítása miatt bontott minden csatlakozót visszadugtam a helyére és megfelelő pozícióban. Ezt már többször is végig ellenőriztem. Félek, hogy a vezérlő elektronika adta meg magát, csak azt nem tudom, mitől, mert javítás alatt természetesen nem volt tápfeszre csatlakoztatva.
Ha van tapasztalatotok ezen a téren, minden segítséget előre is köszönök.
(#) proba hozzászólása Jan 14, 2014 /
 
Van egy HP2727 tip nyomtató, aminek a scanner része rossz. Cseréltem benne motort (be volt ragadva) Azóta már működik a fejmozgatás , de alaphelyzetben nem áll meg. Észreveszi, hogy van valami fekete /fehér csík , de kis gondolkodás után tovább megy. (/menne ha bírna)
Mit lehet még nézni rajta ?
(#) zsoltee0001 hozzászólása Jan 22, 2014 /
 
Sziasztok
HP designjet 500 nyomtatófej szalagkábel (nem tudom a pontos nevét) hol kaphatok?
Üdv
(#) Richie01 hozzászólása Jan 22, 2014 /
 
Szevasz!
Próbáld meg itt www.donparts.com
es Ebay com
Üdv.
(#) zsoltee0001 válasza Richie01 hozzászólására (») Jan 22, 2014 /
 
köszi
(#) Richie01 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jan 22, 2014 /
 
Szívessen , de itthon is körülnézhetsz , de néha még postaköltséggel is jobban jársz ha paypal fizetést tudod alkalmazni az emlitett oldalakon.
Üdv.
(#) maggy hozzászólása Feb 11, 2014 /
 
Sziasztok!
Van a címben említett nyomtató.
Problémám az hogy utántöltöttem a a tintapatront és üresnek ismeri fel.
Nagyon sokat keresgéltem a gugliban és használható leírást nem találtam.
Az alábbi videóban levő Master Reset sem segített, csak a beállításokat állította vissza gyárira...
HP C5280 Master Reset on Youtube

Találtam egy ilyen megoldást is, ezzel viszont az a baj, hogy nem áll módomban plusz 2 patront venni:
Reset method ink cartridges HP 300, 342, 343, 344, 348, 350, 351, 1...61, 62

A nyomtatval kompatibilis patronok:
Fekete: HP 350 (CB335EE), HP 350XL (CB336EE)
Színes: HP 351 (CB337EE), HP 351 XL (CB338E)
Ha valaki esetleg még tud másnak hasznos leírást, és tudomása van pl. másik patron kompatibilításáról akkor átírom ide.

Azért gondoltam, hogy új topikot nyitok neki, mert a régebbi topikokban elég régi az aktivítás.
A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2014
(#) maggy válasza maggy hozzászólására (») Feb 11, 2014 /
 
HP C5280 a nyomtató típusa.
(#) granpa hozzászólása Aug 10, 2014 /
 
Szevasztok!
Tud valaki normális árfekvésű beszerző helyet nyomtató patronhoz? Amit fiam mondott, az horror! (8-10eFT?!)
(#) mpisti válasza granpa hozzászólására (») Aug 10, 2014 /
 
Utángyártott. 1000-1200/db.
Következő: »»   3 / 8
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem