Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » IP kamera
 
Témaindító: ampervadász90, idő: Nov 30, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   12 / 12
(#) Gabó válasza kadarist hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Igen a cég saját belső wifi hálózata. Amire csatlakozol, kapsz jogosultságot, stb....
Szerinted mi a több száz kamerás rendszerneknél, hogy tartunk karban?
Pont így....
(#) kadarist válasza Gabó hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Az, hogy wifis hálózatra vannak kötve a kamerák 17:11-kor derült ki. Ennek az információnak az ismeretében a kérdező mobilos hozzáférésén múlik a munkájának megkönnyítése.
(#) mlaci989 válasza kadarist hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Értekezem a tulajjal ez ügyben.
(#) Gabó válasza kadarist hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Jelen esetben tökmindegy mire vannak kötve a kamerák, magát a rögzítőt kell elérnie, és azon megnéznie a dolgokat. Akár helyi, akár távolról a saját szoftverével, és a megfelelő hozzáféréssel.
Elsősorban mindenképp a helyi IT és biztonságtecnikai berendezéseket üzemeltető céggel kell felvenni a kapcsolatot, és megbeszélnie ezeket.
(#) kadarist válasza Gabó hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Pontosan így van!
(#) proba válasza Gabó hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Mivel az NVR-hez, és a kamerákhoz is jelszó kell normális esetben, a "gazda" nélkül nem lehet nézegetni. ( esetlegesen egy kamera reset után megoldható, de utána nem a vállon veregetés következik.)
(#) Gabó válasza proba hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Nem mint ha nem írtam volna egy párszor, hogy kell hozzá hozzáférést kérnie miután kiderült, hogy nem otthoni felhasználás...
(#) DomiG hozzászólása Máj 13, 2024 /
 
Vettem egy ilyen kamerát (a karácsonyi vásában 1,99 $ -ért):
https://vi.aliexpress.com/item/1005006108389652.html
de nincs meg a bekötése, gyanítom a piros csatlakozó a tápfesz, de nem tudom. Ki tudja?

Kamera.jpg
    
(#) Kastler válasza DomiG hozzászólására (») Máj 13, 2024 /
 
Hello a piros a táp feszültség 12V a sárga RCA az analóg videó kimenet
(#) DomiG válasza Kastler hozzászólására (») Máj 13, 2024 /
 
Kösz. gondolom a piros belseje a "+"
Ha már a bekötéseknél tartunk van egy másik kamerám is amit a kocsi menetrögzítőjének hátsó kamerája helyett vettem ami egy idő óta nem működik, annak 4 ere van és 2,5 mm-es jackdugóban végződik. Van külön 2,5 mm-es jackdugóm lengő vezetékekkel, azt már sikerült kiderítenem, hogy a piros a +, a zöld meg a - , méghozzá 3,6V , gondolom a másik kettő a jel, de ott mindegy-e a polaritás? Ezt vettem:
https://vi.aliexpress.com/item/1005006044477021.html
Ja az ujjal sem működik a régi rögzítő, viszont az új menetrögzítő a sajátjával igen. Első vásárláskén 1.500.- Ft -ért adták a Temun
A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2024
(#) vladcepes hozzászólása Máj 18, 2024 /
 
Sziasztok!
Van valakinek Xiaomi CW400-as kamerája? Ha igen, tudott vele csatlakozni? Mi rendeltünk kettőt ,de egyikel sem tudok csatlakozni. Utána olvastam ahol rendeltük ott írja hogy "Mivel a termék kínai verzió, amikor az alkalmazáshoz csatlakozik a használathoz, kérjük, állítsa be az alkalmazás helyét a kínai anyaországra. Akkor jól fog működni" hát ezt is megcsináltam de így sem.
Ha valakinek van és sikerült ha meg írja hogyan azt meg köszönöm!
(#) kadarist válasza vladcepes hozzászólására (») Máj 18, 2024 /
 
Szia! A Xiaomi alkalmazással nézted?
(#) proba válasza vladcepes hozzászólására (») Máj 18, 2024 /
 
Ez is olyan qrkod olvasós vacak? Ha igen, generáltatás után ugyan abban a folyamatban nyomtasd ki a kódot, nekem csak úgy ette meg. Telefonról soha.
(#) vladcepes válasza kadarist hozzászólására (») Máj 18, 2024 /
 
Szia!
Igen a Xiaomi Home alkalmazással. Azon van a porszívóm is (de az nem vacakolt). Ez kiírja hogy nem találja (mármint nem tudja beolvasni a Qr kódot és adjam hozzá manuálisan)
Majd kiválasztom manuálisan a kamerát próbálja keresni -aztán manuális csatlakozás a wifi között ott van a "isa-camera miap A6F9 rá megyek csatlakozik rá és írja hogy "nincs internet". visszalépve alkalmazásba keresi újból de semmi. (a kameránál is reseteltem)
(#) vladcepes válasza proba hozzászólására (») Máj 18, 2024 /
 
Köszi igen Qr kódos de elvileg manuálisan is hozzá lehetne adni. de ezt nem értem: "generáltatás után ugyan abban a folyamatban" már annyi videót néztem róla hogy ....de még semmi.
(#) proba válasza vladcepes hozzászólására (») Máj 19, 2024 /
 
Elindítod a párosítást, és amíg a telefonra kapott QR kódot kinyomtatva (kb 10x10cm) meg nem mutatod a kamerának, nincs kilépés, újra próbálkozás, mert arra új kódot generál, és a régit hiába nyomtattad.
Azt nem értem a telefonról elé vetítettel mi a baja, de nem szerette amivel én próbálkoztam. ( igaz nem pont olyan kamera és telefon volt mint a tiéd)
(#) vladcepes válasza proba hozzászólására (») Máj 19, 2024 /
 
Nálam az a felállás van hogy :áram alá helyezem a kamerát, (szövegel kínaiul hogy csatlakozásra vár) majd el indítom az aplikáciot + hozzáadas majd telefonon megjelenik a szkenner és be kéne olvassa a kamera alján lévő qr kódot. Ezt nem tudja így kéri hogy csatlakoztasd manuálisan, majd ezt folytatva a többi már az amit feljebb írtam. Ez a kamera nem olvas be qr kódot.
(#) vladcepes válasza proba hozzászólására (») Máj 20, 2024 /
 
Végre sikerült a Kínai régióval csatlakoztatni, egyszer már próbáltam a Kínai régióval (de lehet hogy azért nem ment mert a Hong Kong Kína volt be jelölve)
(#) vladcepes válasza vladcepes hozzászólására (») Jún 3, 2024 /
 
Sziasztok!
Most megint bel futottam egy olyan hibába, hogy adott ez a Xiaomi kamera nálam próbából beüzemeltem amit feljebb is írtam ,most viszont ki vittem a barátomhoz ,és ott próbáltuk beüzemelni, természetesen most már a Kínai régióval, szépen keresi is a hálózatot majd amikor csatlakozna rá az applikációval akkor kiírja hogy már csatlakoztatva van egy másik telefonhoz. Nos ki töröltem az én telomról még az applikációt is. De így sem sikerült. (az egész Xiaomi fiókot kellene törölnöm) ?
Volt még egy ugyan ilyen zsír új kamera azzal egyből sikerült. De ezt ami már nálam ,és az én telommal volt beüzemelve ,ezt hiába reseteltem a kamerán újból ez az üzenet jött fel amit írtam, még akkor is miután töröltem a telomról. A Xiaomi fiokba nem találtam mást.
Esetleg valaki valami ötlet?
(#) Inhouse válasza vladcepes hozzászólására (») Jún 7, 2024 /
 
A HikVison-nél jártam így, törölni kell azt az első párosítást. Ennél vagy a kezelőn lehetett, vagy volt hozzá egy program az ottani helyi hálón PC-n. Természetesen a szükséges jelszót tudni kell.
(#) Macsek71 válasza vladcepes hozzászólására (») Jún 7, 2024 /
 
Hasonló kamerával "játszom" ... A xia.home alkalmazásban van eszköz eltávolítása funkció ...

Egyébként l*** *** a xia..nak :
Ajándék volt a kamera egy telefon mellé. "Robotkamera" majdnem teljes 360° tud nézelődni, hangot is továbbít (rászólhatsz a gyerekre ) éjjel lát, mozgásra aktiválódik (fotóz, videóz - kártyára, NASra ) követi az embert*, stb

Eltelt 4-5 hónap az extra funkciók kikapcsolódtak, ha előfizetnék akkor újra használhatnám ...

* Folyosó közepére telepítve akár a kamerának háttal érkező személy felé fordul és követi amíg "látja"...

sziamiau.jpg
    
(#) vladcepes hozzászólása Jún 11, 2024 /
 
Köszönöm a hozzászólásokat.
Meg nézzük majd ezt a "A xia.home alkalmazásban van eszköz eltávolítása funkció"-t.
Csak gondolom most újból az én telomra először vissza kell telepítenem az alkalmazást ismét összehangolni a kettőt ,és majd utána eltávolítani ezt a Home alkalmazásba az én telomrol.
{ mert ugye most csak az volt ,hogy mivel nem tudtam összehangolni a bari telójával ,mert azt írta hogy már valakién rajta van - igy az alkalmazást töröltem, de nem lett eltávolítva }
Következő: »»   12 / 12
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem