Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » IP kamera
 
Témaindító: ampervadász90, idő: Nov 30, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   12 / 12
(#) Gabó válasza kadarist hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Igen a cég saját belső wifi hálózata. Amire csatlakozol, kapsz jogosultságot, stb....
Szerinted mi a több száz kamerás rendszerneknél, hogy tartunk karban?
Pont így....
(#) kadarist válasza Gabó hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Az, hogy wifis hálózatra vannak kötve a kamerák 17:11-kor derült ki. Ennek az információnak az ismeretében a kérdező mobilos hozzáférésén múlik a munkájának megkönnyítése.
(#) mlaci989 válasza kadarist hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Értekezem a tulajjal ez ügyben.
(#) Gabó válasza kadarist hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Jelen esetben tökmindegy mire vannak kötve a kamerák, magát a rögzítőt kell elérnie, és azon megnéznie a dolgokat. Akár helyi, akár távolról a saját szoftverével, és a megfelelő hozzáféréssel.
Elsősorban mindenképp a helyi IT és biztonságtecnikai berendezéseket üzemeltető céggel kell felvenni a kapcsolatot, és megbeszélnie ezeket.
(#) kadarist válasza Gabó hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Pontosan így van!
(#) proba válasza Gabó hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Mivel az NVR-hez, és a kamerákhoz is jelszó kell normális esetben, a "gazda" nélkül nem lehet nézegetni. ( esetlegesen egy kamera reset után megoldható, de utána nem a vállon veregetés következik.)
(#) Gabó válasza proba hozzászólására (») Aug 27, 2023 /
 
Nem mint ha nem írtam volna egy párszor, hogy kell hozzá hozzáférést kérnie miután kiderült, hogy nem otthoni felhasználás...
(#) DomiG hozzászólása Máj 13, 2024 /
 
Vettem egy ilyen kamerát (a karácsonyi vásában 1,99 $ -ért):
https://vi.aliexpress.com/item/1005006108389652.html
de nincs meg a bekötése, gyanítom a piros csatlakozó a tápfesz, de nem tudom. Ki tudja?

Kamera.jpg
    
(#) Kastler válasza DomiG hozzászólására (») Máj 13, 2024 /
 
Hello a piros a táp feszültség 12V a sárga RCA az analóg videó kimenet
(#) DomiG válasza Kastler hozzászólására (») Máj 13, 2024 /
 
Kösz. gondolom a piros belseje a "+"
Ha már a bekötéseknél tartunk van egy másik kamerám is amit a kocsi menetrögzítőjének hátsó kamerája helyett vettem ami egy idő óta nem működik, annak 4 ere van és 2,5 mm-es jackdugóban végződik. Van külön 2,5 mm-es jackdugóm lengő vezetékekkel, azt már sikerült kiderítenem, hogy a piros a +, a zöld meg a - , méghozzá 3,6V , gondolom a másik kettő a jel, de ott mindegy-e a polaritás? Ezt vettem:
https://vi.aliexpress.com/item/1005006044477021.html
Ja az ujjal sem működik a régi rögzítő, viszont az új menetrögzítő a sajátjával igen. Első vásárláskén 1.500.- Ft -ért adták a Temun
A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2024
(#) vladcepes hozzászólása Máj 18, 2024 /
 
Sziasztok!
Van valakinek Xiaomi CW400-as kamerája? Ha igen, tudott vele csatlakozni? Mi rendeltünk kettőt ,de egyikel sem tudok csatlakozni. Utána olvastam ahol rendeltük ott írja hogy "Mivel a termék kínai verzió, amikor az alkalmazáshoz csatlakozik a használathoz, kérjük, állítsa be az alkalmazás helyét a kínai anyaországra. Akkor jól fog működni" hát ezt is megcsináltam de így sem.
Ha valakinek van és sikerült ha meg írja hogyan azt meg köszönöm!
(#) kadarist válasza vladcepes hozzászólására (») Máj 18, 2024 /
 
Szia! A Xiaomi alkalmazással nézted?
(#) proba válasza vladcepes hozzászólására (») Máj 18, 2024 /
 
Ez is olyan qrkod olvasós vacak? Ha igen, generáltatás után ugyan abban a folyamatban nyomtasd ki a kódot, nekem csak úgy ette meg. Telefonról soha.
(#) vladcepes válasza kadarist hozzászólására (») Máj 18, 2024 /
 
Szia!
Igen a Xiaomi Home alkalmazással. Azon van a porszívóm is (de az nem vacakolt). Ez kiírja hogy nem találja (mármint nem tudja beolvasni a Qr kódot és adjam hozzá manuálisan)
Majd kiválasztom manuálisan a kamerát próbálja keresni -aztán manuális csatlakozás a wifi között ott van a "isa-camera miap A6F9 rá megyek csatlakozik rá és írja hogy "nincs internet". visszalépve alkalmazásba keresi újból de semmi. (a kameránál is reseteltem)
(#) vladcepes válasza proba hozzászólására (») Máj 18, 2024 /
 
Köszi igen Qr kódos de elvileg manuálisan is hozzá lehetne adni. de ezt nem értem: "generáltatás után ugyan abban a folyamatban" már annyi videót néztem róla hogy ....de még semmi.
(#) proba válasza vladcepes hozzászólására (») Máj 19, 2024 /
 
Elindítod a párosítást, és amíg a telefonra kapott QR kódot kinyomtatva (kb 10x10cm) meg nem mutatod a kamerának, nincs kilépés, újra próbálkozás, mert arra új kódot generál, és a régit hiába nyomtattad.
Azt nem értem a telefonról elé vetítettel mi a baja, de nem szerette amivel én próbálkoztam. ( igaz nem pont olyan kamera és telefon volt mint a tiéd)
(#) vladcepes válasza proba hozzászólására (») Máj 19, 2024 /
 
Nálam az a felállás van hogy :áram alá helyezem a kamerát, (szövegel kínaiul hogy csatlakozásra vár) majd el indítom az aplikáciot + hozzáadas majd telefonon megjelenik a szkenner és be kéne olvassa a kamera alján lévő qr kódot. Ezt nem tudja így kéri hogy csatlakoztasd manuálisan, majd ezt folytatva a többi már az amit feljebb írtam. Ez a kamera nem olvas be qr kódot.
(#) vladcepes válasza proba hozzászólására (») Máj 20, 2024 /
 
Végre sikerült a Kínai régióval csatlakoztatni, egyszer már próbáltam a Kínai régióval (de lehet hogy azért nem ment mert a Hong Kong Kína volt be jelölve)
Következő: »»   12 / 12
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem