Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kamerák optika csatolása
 
Témaindító: kokok, idő: Ápr 1, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) kokok hozzászólása Ápr 1, 2007 /
 
Sziasztok
Nem tudom meg lehet-e oldani kamerák jelét optika uton hozzákapcsolni valamihez. Van 4 biztonsági kamerám (PC-s megfigyelő rendszer), ezt szeretném UHF modulátorral rákeverni a kábeltévére. A problémám az hogy ha összekötöm a kábeltévének akár csak az árnékolásával már akkor is a kamerák képe széthullik.
(#) Sebi válasza kokok hozzászólására (») Ápr 1, 2007 / 4
 
Hálózati táplálásúak a kamerák? (valszeg)
Ebben az esetben a földhurok miatt esik szét a kép (a bejutó hálózati 50Hz interferál a kvarcpontos időalappal)
Sajnos elég nagy tervezési hiba volt bevezetni a védőföld alkalmazását a kameráknál (ez nyilván megint a spórolás eredménye), már egy kameránál is jelentkezik a gond, nem hogy többnél. Én - teljesen szabálytalanul - kikötöttem a védőföldet az összes kameránál, így csak a koax árnyékoláson keresztül kap földet a központ felől, tehát megvalósul az "egypontos" földelés, a kép zavartalan lesz.
Szabályos megoldás lenne a leválasztó trafó (minden kamerához), vagy visszatérni a 12V DC távtápláláshoz, mindkettő drága, mert a tápot már kifizetted minden kameránál.
(#) kokok válasza Sebi hozzászólására (») Ápr 2, 2007 /
 
A kamerák külön külön leválasztó tarfón keresztül üzemelenek, és avédőöldtől is el van választva a kamera. Ha a két rendszert összekötöm akkor esik szét a kép külön-ülön szpen működnek, ezért is gondoltam optikai leválastásra.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem