Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcs. rajzból NYÁK egy progival
Lapozás: OK   2 / 2
(#) zsolt58 hozzászólása Jún 1, 2014 /
 
sziasztok
Valaki segitene megtevezni ezt a nyak-tervet fontos lenne mert nekem egy kicsit bonyolult!!!
elore is koszi!!!
(#) numeroflip hozzászólása Okt 19, 2016 /
 
Sziasztok,
Az elektronikához, csak rendkívül kezdetlegesen értek, még régebben csináltam ilyen-olyan ledes villogókat. A volt fizika tanárnőm ennek tudatában megkért, hogy készítsek neki egy nyákot, ami nagyon egyszerű, de van rajta egy chip is : http://cdn.sparkfun.com/datasheets/Sensors/Gyros/3-Axis/ITG-3200_Br...ut.pdf
Amihez meg kellene tervezni a nyákot, amit még sosem csináltam, és most letöltve pár programot már eléggé elvesztem a különböző megnevezések, és méretek között.
Elég egyszerű a kapcsolás, és mivel nem sikerült nekem megtervezni, lenne itt valaki, aki tudna nekem segíteni ebben? Vagy ha egyszerű és gyorsan meg van, esetleg meg is csinálná? Elég sürgős lenne. A hétvégén meg kéne csinálnom.
http://hu.farnell.com/invensense/itg-3200/ic-gyro-tri-axis-2000-deg...uQ4MJg
Ez a giroszenzor QFN "lábú", úgy tudom, hőlégfúvóval kell felforrasztani, de szerintem oldalról is lehetne pákával, hacsak a melegedés miatt a középső nagy részt is fel kell forrasztani. Mit gondoltok?
Előre is köszönöm
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem