Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kezdő kérdések - Necto Studio Mikroe
Lapozás: OK   1 / 1
(#) NaSa2 hozzászólása Jún 3, 2020 /
 
Réges rég foglalkoztam PIC kontrollerekkel, mostanában újra kezdtem, de már MikroC for Pic fordítóval.
Itt kifogytam a 2K demo limitből, gondoltam áttérek a Necto Studiora, (itt korlátlan a limit, 3 hónapos időkorlát van).
itt viszont nagyon elakadtam. nem találok semmilyen könyvtárat, még az alapokat sem tölti be (például beállítom 18F45K22 és még az alap dolgokat sem ismeri fel ANSELx stb) Tetszett a MikroC-ben hogy csak oldalt bekattogtattam mire van szükség.
Nem tudok angolul, de keresgéltem, a csomag kezelőhöz töltöttem már le ezt azt, de mindig hibát jelez, tehát nem megy.
valamit nagyon benézek, vagy egyszerűen ebben a verzióban még nem is lehet használni az eddigi standard könyvtárakat? (bár ezt elképzelhetetlennek tartom)
(#) pipi válasza NaSa2 hozzászólására (») Jún 4, 2020 /
 
A Microchip MPLABX + XC8, XC16 nem szimpatikus ingyé?
(#) NaSa2 válasza pipi hozzászólására (») Jún 4, 2020 /
 
Igazából gondolkodom rajta, mert amennyi időt már rászántam....
Az szól a mikroelektronika mellett, hogy már nem igazán akarok forrasztani, és szimpatikusak voltak az eszközeik. Vettem EasyPic fusion V7-est, valamint 30 db click modult, emiatt lett a mikroC, hogy adottak a könyvtárak. 1-5 darabos fejlesztéseknél bele fér, a kész modulok kicsit magasabb ára. De megnézem az MPLABX-et is most már.
Az a probléma, hogy mindent egyedül autodidakta módon csinálok, sok idő kiesett, nagyot fejlődött minden, nehézkes dönteni, mi a helyes irány. (Anno a csúcs 16F84-nél 1K ba, assembly-ben másabb volt.)
(#) gyurma888 hozzászólása Máj 29, 2021 /
 
Sziasztok!
Nem történt előrelépés az ügyben? Én is kipróbálnám az érdekesség kedvéért ezt a programot, érdekelne a " távoli fejlesztés" része. Viszont sajnos nálam sem akar semmilyen regisztert felismerni, és azt írja, hogy a Mikroc.System mem található. Ezen kívül nálam sajnos rettenetesen bugos a program, néha nem indul el, néha render errort dob, néha nem jön be a távoli panel képe. Van valakinek ötlete arra, hogy hogyan kéne megoldani, hogy legalább egy "üres" programot lefordítson?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem