Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LEE-138Q megfigyelő rendszer
 
Témaindító: csikosgabi, idő: Okt 22, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) csikosgabi hozzászólása Okt 22, 2007 / 4
 
Sziasztok.Hozzám került egy ilyen típusú megfigyelő rendszer.Megvan mind a négy kamerája és a monitorja.Ahonnan hoztam azt mondták 1évet állt a padláson.Mikor hazahoztam összeszereltem és bekapcsoltam:a hangot tökéletesen átviszi mind a négy kameráról de a képet egyikről sem.Mikor csatlakoztatom a monitor jelzi hogy valami csatlakoztatva van de csak olyan hangyás képet ad+ugrál stb.Eőször a kábelre gondoltam h rossz,de mikor kimértem láttam h nem.Szerintetek mi lehet a baj?????ja és adaptert nem kaptam hozzá,rá raktam egy 12Voltos 500mA-eset,ez elég????vagy nem??

előre is köszi:Csikós Gábor
(#) Tomi111 válasza csikosgabi hozzászólására (») Feb 16, 2020 / 1
 
Szia! Bár több, mint 10 éve kérdezted, talán már ki is dobtad a cuccot, azért ideírom: 18V 2400mA-es a gyári adaptere.
(#) Bakman válasza Tomi111 hozzászólására (») Feb 16, 2020 /
 
Öröm olvasni, ha lassan is, de mindenre születik megoldás.
(#) Tomi111 válasza Bakman hozzászólására (») Feb 16, 2020 /
 
Csak épp tegnap került a kezembe egy ilyen monitor, kamerák nélkül, de gyári táppal. Működik, rajzot kerestem hozzá, a kameracsatik bekötése érdekelt volna és ekkor akadtam erre a témára. De nem fontos a dolog, valószínű úgysem fogom használni. Akkoriban nem lehetett rossz cucc. Négy bemenete van, alapból felossza a képet négy részre a négy kamera képének, ill kinagyítható egyik képe. Van rajta egy kimenet, ahová rögzítő köthető, ezen sima videomagnó volt. A képcsöve eléggé "sunnyadt" volt, de bekapcsoltam pár órára és egész jól helyrejött. Jól lett a kontraszt és a fényerő is, eltűntek a visszafutási csíkok. Nem mehetett évek óta....
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu