Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Milyen motor van a Lux AC6S levegőtisztítóban?
Lapozás: OK   1 / 1
(#) adam79 hozzászólása Nov 7, 2021 /
 
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni a címben leírtakkal kapcsolatban. Iszonyúan halk, és amennyire én tudom egész kicsi a teljesítmény igénye. Valami nagyon hasonló motort keresek egy saját projekthez, de tanácstalan vagyok. Leginkább ez a típus érdekelne, de gyanítom, hogy a motor is a Lux-nak egy sajátmárkás terméke, valószínüleg külön nem kapható. Az interneten találtam páraelszívó motort, de nem tudom, hogy mennyire halk. Ötletek?
(#) Joe_001 válasza adam79 hozzászólására (») Nov 7, 2021 /
 
Szia!
Rámértél? Valószínűleg nem kefés, akkor váltóáramú is lehet, mert azok csendesebbek. Azok
vagy 3 fokozatúak, vagy inverteresek, ha fokozat nélküli a szabályozásuk. A szerintem van ilyen méretű motor mindkettőből. A klíma beltérikben van ilyen, mind a két fajtából. A méretük azonos. Meglévő típusra tervezni ebben a kategóriában olcsóbb.
Fotó róla?
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2021
(#) adam79 válasza Joe_001 hozzászólására (») Nov 7, 2021 /
 
Szia Joe!

Sajnos nincs fotóm róla belülről, csak amennyit a promo videókon lehet látni. Azokban külön a motort nem mutatják. Működés közben láttam már személyesen is, de nem volt lehetőségem a belsejébe kukkantani. Ezért is kérdezem itt, van-e valakinek ilyen irányú ismerete.
(#) proli007 válasza adam79 hozzászólására (») Nov 7, 2021 /
 
Hello! Ezért új topikot nyitni?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem