Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Minden, ami modell
 
Témaindító: H.Viktor, idő: Nov 28, 2007
Lapozás: OK   88 / 88
(#) Kovidivi válasza András123 hozzászólására (») Máj 28, 2019 /
 
Nem tudom. De arra figyelj, hogy melyik vevő melyik távval bindelhető! Ha ez passzol, akkor gond nem lehet. Kivéve amikor a kínai a GR-3E vevőre ráírja, hogy a GT2-evo-val is bindelhető, mert nem... Más protokolt használnak. Szóval annyira nem egyszerű.
De ha kezdő vagy, és még csak egy.Tonka autót akarsz feléleszteni, akkor ne akarj 5-6 4 csatornás 2.4GHz-es vevőt vásárolni pultos távval... Pénzkidobás lenne, főleg, ha nem kompatibilis az adó a vevővel.
A hozzászólás módosítva: Máj 28, 2019
(#) András123 válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 29, 2019 /
 
Köszönöm az infókat, egyenlőre nem akarok pultos távirányítót mint írtam kezdésnek akár a gumi motoros is megfelel, csak szeretnék ismerkedni a témával a jövöre való tekintettel
(#) kistee válasza András123 hozzászólására (») Máj 30, 2019 /
 
Ismerkedésnek motor nélküli siklómodellt javaslok. A gumimotor túl sok változót vinne be és ha nincs elég elméleti ismeteted (aerodinamika, mechanika pl.), akkor könnyen elveheti a kedved...
(#) jocking hozzászólása Júl 11, 2019 /
 
Igazán köszönöm a "segítséget" ....
(#) Ge Lee válasza jocking hozzászólására (») Júl 11, 2019 /
 
Szívesen. Miért nem rajzoltad be szimulátorba, és látnád hogy mit csinál vagy sem. Egy mezei villogót én biztos nem bonyolítanék így túl, egy szimpla astabil multivibrátor 2db tranyóval, aztán hol az egyik oldalára kapcsolsz ledet hol a másikra. Vagy ugyanazt az oldalt hol ide hol oda. Vagy ha jó az ütem akkor még ez sem kell, elég 1-1db villogó LED.
(#) kameleon2 válasza Ge Lee hozzászólására (») Júl 30, 2019 /
 
Még be sem kell rajzolnia. A Falstad féle szimulátorban eleve vannak kész rajzok - többféle is a multivibrátorokra, jelgenerátorokra, villogókra.
(#) proba válasza jocking hozzászólására (») Júl 31, 2019 /
 
Az ic 3 lábán lévő ellenállás kondenzátor felesleges, dióda meg egy darab vezetékkel helyettesítendő.
Következő: »»   88 / 88
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu