Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba
 
Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   79 / 92
(#) Andr3wJ válasza fulcsii hozzászólására (») Jan 20, 2018 / 1
 
Upgrade Advisor, ezt keresd az Áruházban. Ezzel tudod ellenőrizni hogy van e rá 10-es,utána beállításokban leszeded a frissítést.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2018
(#) Dudus válasza Andr3wJ hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Szerintem csak Insider Build-ek voltak rá nem kapta meg végül a Windows 10-et!
(#) Andr3wJ válasza Dudus hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Talán van
Bővebben: Link
(#) fulcsii válasza Dudus hozzászólására (») Jan 20, 2018 /
 
Köszi! Megoldódott a dolog. Mivel azt írták, jan 1. től már nem lehet 10 re frissiteni, úgy gondoltam, nem is. De frissült.
(#) luigi71 hozzászólása Jan 27, 2018 /
 
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van egy xperia ray telefon amihez jtag kellene. Lehetséges jtagot vásárolni? Vagy rendelni? Válaszotokat előre is köszönöm.
(#) tundicske hozzászólása Feb 5, 2018 /
 
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Van egy samsung galaxy j5 2016-os telefonom. Nem volt semmi baja a kamerájának , szép képeket csinált. Vettem bele egy 32 gigás memória kártyát és arra menti most a képeket. Egyszer csak észre vettem , hogy néhány fénykép csíkos lett. De nem egyszerre valamelyik 1 perc múlva vagy 1 óra múlva vagy épp másnap lesz csíkos. Szerviben kicserélték a kameráját és frissítették a szoftverét. Sajnos ugyanúgy csikosak lettek a képek. Visszavittem a szervizbe és felküldték Pestre javításra. Kaptam egy cserekészüléket ( Samsung galaxy j3 ) és beleraktam a memória kártyám. Pár nap múlva ez a telefon is ezt a tünetet produkálta. Nem hiszem el, hogy ennek a készüléknem is ez a baja... kivettem a memória kártyát és tettem bele egy másikat 4 gigásat de ugyanúgy csikosak lesznek a képek. Mi a probléma ? Miért lesznek csíkosak a képek mindkét telefonnál? Mert ebbe a cserekészülékbe csak a memória kártya és a sim kártya az enyém amit a saját telefonomból átraktam. Mert kizárt szerintem , hogy 2 telónak is ugyanaz a problémája.

Segítségeteket szeretném kérni.
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Tündi
(#) Gafly válasza tundicske hozzászólására (») Feb 5, 2018 1 /
 
Szerintem nem a SIM kártya és Memória kártya miatt csíkos.
De nem értek hozzá.
(#) kakk hozzászólása Feb 6, 2018 /
 
Sziasztok, segítségeteket kérném. Vásároltam egy forever sb400 okosórát de sajnos nem sikerült párosítani a huawei p8 lite telómmal. Tudna valaki segíteni? Erről a termékről van szó : http://www.gsmbutik.hu/egyeb-tartozekok/okosora-smart-watch/forever...-watch
(#) proba válasza tundicske hozzászólására (») Feb 6, 2018 /
 
Ha jól értem, fényképezel egyet, az megjeleneik jól. Egy bizonyos idő után viszont már csíkosan jelenik meg? Ha kártyaolvasóval egy gépen megnézed mit csinál?
(#) SzervízMacska válasza kakk hozzászólására (») Feb 6, 2018 /
 
Szia! Nem tudjuk, hogyan próbáltad, de a legtöbb esetben ezeket az okos kiegészítőket kizárólag a saját programja segítségével tudod párosítani a telefonhoz. A gyártó honlapja szerint fent van a play store-ban, tehát onnan kell letöltened, és remélhetően ez a program majd végigvezet a konfigurálás - többek között a párosítás - lépésein. Egyéb esetre ott a garancia, a gyártói szupport és webes vásárlás esetén az elállási jog...
(#) tundicske válasza proba hozzászólására (») Feb 7, 2018 /
 
Jól értelmezted! Amikor megcsinálom a fényképet akkor még jó és egy bizonyos idő elteltével csíkos lest a kép. Most csináltam több fényképet és nem a memória kártyára mentettem és azoknak semmi baja nem lesz. Újból a memória kártyára mentettem a fényképeket és megint csíkos lett. Beraktam ezt a memória kártyát egy kártyaolvasóba ahogy ajánlottam de ott is csíkos a kép sőt van olyan amit a windows nem tudja megnyitni mert nem támogatja a fájlformátumot....Én már nem értek semmit....Kolléganőmnek is ugyanilyen telefonja van és ugyanonnan rendeltük a memória kártyát és neki tökéletesen működik. Nem lehet , hogy a sim kártya csinál valamit? Mert a cserekészülék is ezt csinálja és mindkét memória kártyám. Kivéve ha az eszközmemóriára mentem a képeket. 2 telefon és 2 memória kártya nem lehet hibás szerintem. akkor a közös nevező a sim kártya. Lehetséges lenne ez?
(#) Kovidivi válasza tundicske hozzászólására (») Feb 7, 2018 /
 
Ne Ebay és hasonló helyekről vegyél memóriakártyát. Bár én semmijen microsd-ben, sd-ben nem bízom. Majdnem mind tönkrement idővel. Én csak belső tárhelyre mentek. Ha van belőle min. 8Gb, azzal már lehet élni. Ha 16Gb, vagy 32Gb van, akkor észre sem veszed, mikor telik be. Plusz megbízható is!
A kolléganődnek inkább csak szerencséje volt, vagy régi telefonja, így lassúbb az adatátvitel, és/vagy nem használ olyan speciális dolgokat a telefon (alvó állapot, ha tudnak ilyet egyáltalán az SD-k, leválasztás nélküli lekapcsolás, stb), amiket a hamisított kártyákba nem raknak bele. Ettől olcsók.
A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2018
(#) tundicske válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 8, 2018 /
 
A heti olcsó.hu oldalról rendeltem a kártyát.
Viszont most kipróbáltam egy 3. Memória kártyával 8 gigas class 4 -essel és eddig még nem lett egy kép sem csikos. A 32 gigas illetve a 4 gigas kártyákkal csikos lett azok class 10 -esek voltak. Jelenthet ez valamit? Függhet ettől? Bár gyanakszom arra is , hogy hamis a kártya, mert valamelyik forumban olvastam, hogy ha kicsit megdörzsölöm a kártyát es simán lejön a felirat akkor hamis. Hát nekem lejött..... a kolléganőmnek viszont nem.
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2018
(#) Kovidivi válasza tundicske hozzászólására (») Feb 13, 2018 / 1
 
Class 4 vagy 10, azt nyomtatnak rá, amit akarnak. A belső tárhelyet is akkorára módosítják szoftveresen amekkorára akarják. 32Gb-os SD, de 8Gb-nyi adat fér csak fel rá, mert ha betelt a 8Gb, elkezdi a kártya elejéről folytatni a mentést, ezzel felülírva az első 8Gb-ot. Fájlnevek, méretek megmaradnak, látszik is, csak nem lehet megnyitni őket...
(#) Zsarka hozzászólása Feb 28, 2018 /
 
Szasztok! van egy Sony xperia telefonom . Amikor rádugom a töltőt csak villan egyet kettőt a töltésindikátor . Az aksin 2,3 voltot lehet mérni . A töltő jó, más telefonokat rendesen tölt . Lenne valakinek valami ötlete ? Köszönöm szépen !
(#) V8engines hozzászólása Feb 28, 2018 /
 
Sziasztok!
Van egy bolond kérdésem. (V.kinek fel kell már tenni ilyet is, mert még nem találkoztam vele. Igaz, nem is kerestem még rá ilyen hülye kérdésre.)

Mivel lehet leárnyékolni leghatásosabban egy akár buta, akár okos mobilt, hogy ne kelljen kikapcsolni és kiszedni az akkut? Alufólia vagy v.mi ólomköpeny? (Néztem én is Knight rider sorozatot. )

Nézzetek nem normálisnak, de tényleg kíváncsi vagyok rá ebben a mai Világban.


Ja bocs ha nem jó helyre írtam! Mert valóban, nem mobiltelefon hibáról beszélünk. Hanem a vele járó "káros" mellékhatás(ai)ról.
Aki akarja, érti miért tettem fel a fenti kérdést.
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2018
(#) fulcsii válasza Zsarka hozzászólására (») Feb 28, 2018 /
 
Gyanus az a 2,3V Azt hiszem, hogy az az aksi hibás.
(#) Petyaa válasza Zsarka hozzászólására (») Feb 28, 2018 /
 
Hagyd rajta a töltőn legalább egy óráig, és utána nézz rá. Ha továbbra sem sincs semmi ( lehet a telefon elektronikája x-volt alatt nem tudja a töltést megkezdeni ) akkor tölts rá direktben 5-10 percig majd akku vissza a telóba. Valószínű lesz már annyi fesz.benne hogy megkezdi a töltést.
Anno Siemens SX1-nél bejött. ( 3,6v li-ion ).
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2018
(#) pucuka válasza V8engines hozzászólására (») Feb 28, 2018 / 1
 
Nagyon jó. Ólom árnyékolás ugyan jó, de általában rádioaktív sugárzás ellen használjuk, arra más nem jó. Az elektromágneses árnyékolásra bármilyen fém jó, de a legjobb ónozott vaslemez.
De ha egy mobiltelefont elektromágneses sugárzás ellen árnyékolod, igaz nem lesz káros sugárzása, de nem is fog működni.
Ha averzióid vannak a mobiltelefon szerinted káros sugárzásai ellen, ne használd, (nem kötelező) vagy kapcsold ki. De akkor kapcsold ki a környezetedben lévő összes vezetéknélküli eszközt.
Az akku kiszedése városi legenda, az terjeszti, aki attól fél, hogy távolról bekapcsolják, és lehallgatnak. Nem lehet távolról bekapcsolni, a mobilhálózat számára a kikapcsolt telefon nem létezik. A lehallgatással kapcsolatban aki akar az le is hallgathat, Deazt sem a levegőből teszi.
(#) Kovidivi válasza pucuka hozzászólására (») Feb 28, 2018 / 1
 
Be kell rakni mikróba, és meg kell próbálni felhívni a telefont! Természetesen ne kapcsold be a mikrót, csak próbálf ki, mennyire árnyékol. Elvileg nem találhat a telefon térerőt!
Kipróbáltam, fél perc alatt megszűnt a 4G kapcsolat, csak edge maradt. Lehet ha tovább bent hagyom, azt is elveszti. Esetleg jobb minőségű mikró még jobban árnyékol!
(#) Gafly válasza V8engines hozzászólására (») Feb 28, 2018 / 1
 
Ami borítékolható: Jól le fog merülni hamarosan. Mert magányosnak érzi magát, és elkezd kiabálni, hogy hall engem valaki???
De nem értek hozzá...
(#) pucuka válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 28, 2018 /
 
A mikró árnyékolása úgy van kitalálva, hogy 2,4 GHz környékén legyen hatásos. A 4G 1800, és 2600 MHz -en működik. Ha átnézel az ajtó üvegén egy kerek lukacsos rácsot láthatsz, ami tulajdonképpen egy Fresnel féle szűrő. A lyukak mérete a hullámhosszal van összefüggésben, ezért van árnyékoló hatása.
(#) eSDi válasza pucuka hozzászólására (») Feb 28, 2018 /
 
Azokon a kis lyukakon egyik freki sem fér át, ha minden igaz. 166mm és 115mm a hullámhossz. És városon kívül használjuk a 700MHz-es LTE sávot is ha jól tudom.
(#) pucuka válasza eSDi hozzászólására (») Feb 28, 2018 /
 
Mostmár egy ideje. De nem mindegyik mobil tudja.
A Fresnel szűrő az optikában is használatos, pl polarizált fény előállítására, csak ott nem kerek lyukak vannak, hanem rács szerkezet. Ez ugyanazon az elven működik.
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2018
(#) eSDi válasza pucuka hozzászólására (») Feb 28, 2018 /
 
Igen, a más régiókba szánt készülékeknél előfordulhat. Már pár éve nem dolgozok a mobil javítós szakmában, így nem nagyon követem már a dolgokat, de már akkor is ismerték ezt a frekit 3G/4G-n.
(#) pucuka válasza eSDi hozzászólására (») Feb 28, 2018 /
 
A 700 MHz a digitális átállás után szabadult fel, ami nem olyan régen volt. Azután frekvencia árverés, azután jöhet a berendezés beszerzés, tervezés telepítés, úgyhogy a használatbavétel talán pár éves lehet. A 2600, és 700 MHz is csak néhány éve megjelent mobilokban található.
A 4G bevezetése az 1800 MHz sávban történt.
(#) Zsarka válasza Petyaa hozzászólására (») Márc 1, 2018 /
 
Hmm ezt eljátszottam . Feltöltöttem az aksit egy tabletben rátettem és azt tapasztalom hogy a teló üríti az aksit .. hát ez nem jött össze
(#) V8engines hozzászólása Márc 1, 2018 /
 
Na, én nem is számítottam ennyi reagálásra a "bolond" kérdésem kapcsán. De köszi mindenkinek!

Sziasztok!


Természetesen nem a sugárzástól félek (persze azért de), hanem a lehallgatósdis emberektől.
Csupán ezért kérdeztem, mi rá a jó megoldás. -Mikrot meg nem nagyon szoktam magammal hordani. Pláne 220-al. Nem a sebességre gondolok most.

Félreértés elkerülése végett! Nem terjesztek drogot, nem kereskedek lopott autókkal, se egyéb kombinálni való nincs. Csak vannak olyan esetek, mikor komolyan utálom a mobilos világot.
Amúgy alap esetben sem fogott meg ez a korszak. Nekem tök megfelelt, mikor még csak vezetékes telefon volt. Hétfőn meg nem volt adás. Megöregedtem.(?)
Ez már lehet üldözési mánia nálam. Nem tudom. De kíváncsi voltam, milyen választ, reagálást kapok a témára.
(#) eyess válasza V8engines hozzászólására (») Márc 1, 2018 / 1
 
Ne hogy azt hidd, hogy a vezetékes telefont nem hallgatták le.Dehogynem sőt.Az meg hogy nem volt adás Hétfőn mit vesztettünk vele semmit sőt.Kevesebb hazugsággal tudták tömni az emberek fejét.
(#) SzervízMacska válasza V8engines hozzászólására (») Márc 1, 2018 /
 
Ebben az esetben - mint már írták is - ne használd. Gondolom, senki sem kötelez rá...
Következő: »»   79 / 92
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem