Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Motor adattároló
Lapozás: OK   1 / 1
(#) dannu hozzászólása Aug 8, 2012 /
 
Üdv !
Van egy simson motorom . Ehhez szeretnék építeni egy "motor pc". Egy pic re gondoltam , egy memória kártyára és pár érzékelőre. Ami mérné a fordulatszámot (a gyújtásnál kellene) , egy bicikli kilométer óra mágneses része mérné a sebességet és egy hő szenzor pl: ntc ellenállás.Valaki épített e már ilyet ? Hol találom mert nem nagyon találok róla semmit se. A pc részét meg oldanám mert visual basic nyelven kivalló programozó vagyok .
(#) kadarist válasza dannu hozzászólására (») Aug 8, 2012 /
 
Vallatást is válalsz?
(#) dannu válasza kadarist hozzászólására (») Aug 8, 2012 /
 
Kösz .. -.-
(#) kadarist válasza dannu hozzászólására (») Aug 8, 2012 /
 
Oldanád a dolog PC részét? Szerintem a PIC-es topikok valamelyikében tedd fel a kérdésed, mert azt specialisták figyelik.
(#) dannu válasza kadarist hozzászólására (») Aug 8, 2012 /
 
Az alatt azt értem hogy ha rá dugom a meó kártyát akkor egy program le olvassa róa az információkat és pl .: Grafikusan szemlélteti a sebességet . Ha nem jön válassz akkor írok oda nem akarok foodloni.
(#) zolika60 válasza dannu hozzászólására (») Aug 8, 2012 /
 
Mit nem akarsz?
(#) dannu válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 8, 2012 /
 
Hogy mit nem akarok ? Kicsit zavaros vagy :S
(#) kokozo válasza dannu hozzászólására (») Aug 8, 2012 /
 
Idézet:
„Egy pic re gondoltam”

És milyenre gondoltál? Picet tudsz programozni? NTC-t bármelyik pic amiben van adc meg lehet oldani, a fordulatszámmérőt a megszakítóról levett impulzusok számának számolásával és ugyanígy a bicikli reed relé jelét is lehet számolni ami ugye a kerék kerülete. A neheze az adatrögzítésen és a kommunikáción lesz csak, de mindenhez lehet találni leírást.
(#) dannu válasza kokozo hozzászólására (») Aug 9, 2012 /
 
16f628-ra gondoltam de annak kevés a lába esetleg 877?
(#) dannu hozzászólása Aug 9, 2012 /
 
Kezdem látni az 16f628 nem lesz jó mert nincs sd kártyára mentő programok hozzá . Mert arra gondoltam hogy egy másik program asméből kimásolom a kártyára mentő része és a változókat átírom hogy a beérkező adatokat mentse el .
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem