Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   115 / 3640
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

á dehogy. Olyannal én nem foglalkozok. Van iwiwem, de csak ritkán nézem. Ez a freemail.
Amúgy nem tudom mi van velem. Mostanában majd el alszok 10 óra után, amikor meg kikapcsolom a tv-t, hogy aludjak nem tudok aludni. Éjfél előtt sosem alszom el.
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Ismerős szindróma Gondolom egész nap alig csinálsz valamit és későn is kelsz. Nálam is dettó
Apropó, zsezsa már megint hol vagy??
(#) KTobi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Koléga!

Addig örülj, még csak a telefonodról nincs híred. És a postát szidod.

Ne legyen szerencséd kipróbálni az egészségügyet. Ja meg a gyorshajtókat. Nagymamámat ütték el egy hónapja. Kéztörés-lábtörés. Műtve lett a lába ez miatt. Nem egész két hetet volt itthon, addig se volt jó. Ha három napot jól volt a végén. Belső vérzéssel lett bevíve vissza. Azóta bent már mindent megjárt. Most is az intenzíven van. (Fogalmunk sincs miért) Az orvosok se mondanak semmit. Itt még látogatás sincs. Már 4 épületben is volt a kórházon belül. Van ahol van napi két óra látogatás. Van ahol csak heti három alkalommal egy óra. Senki nem tud semmit. Mindent úgy kell kihúzni harapófogóval. Még azt se tudták megmondani, hogy át lett víve másik osztályra. Csak annyi, hogy még nincs látogatás.

Üdv. Tóbi

Szerk: Csak informatív írtam. Messze nem a legrosszabb, ha még nem jött meg a telefonod. Ha lehet, most ez miatt ne bombázzatok privát üzenetekkel
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

valahogy én is így vagyok. Amikor suli van állandóan van valami ötletem mit is kellene csinálni, de most hogy szünet van leállt az agyam is. Itt van két hónap és nem jut eszembe semmi.

Mondjuk én teli vagyok ötletekkel
Általában ezek mennek:
Kerózás, úszás, csavargás, PC-zés, elektró, ritkán benézek a discoba, stb persze ahol csak tudok zenét hallgatok :yes:
(#) Ricsi89 válasza KTobi hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Az sz@r ügy lehet akkor. Jobbulást a nagymamádnak.
Egyszer az iskolaorvos kötelező vizsgálaton hallott valami szívzörejt, utána több mint egy hónapig mászkáltam össze vissza, mindenféle vizsgálatra, majd megmondták, hogy semmi bajom, süket az orvos.

Az a jobbik eset!!!
KTobi: jobbulást a nagymamádnak! Régen amikor kicsi voltam én is átéltem ilyesmit
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Szerintem nem ver át, mivel írta hogyha holnap nem jön meg akkor futárral küld másikat, mert most van nála egy másik.
Szerk.: már megint én nyitottam az új oldalt.
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Amúgy ÉS-sel bármikor bátran lehet mondatot kezdeni. A varászszóból csak egy van, az pedig a HÁT. Tehát hát-tal valóban nem kezdünk mondatot!
(#) sound.man válasza Norberto hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

És a de? Úgy emlékszem azzal se lehet.
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Hát akkor ezt nézzétek. De nézzétek meg jól. Van valami különös a képen.
és akkor mi van, ha hát-tal kezdek mondatot.

vicc.JPG

(#) Topi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Valaki törölte a hozzászólását... Oda tűnik el az a két perc.
(#) zsezsa válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

én látom huh de jó tök jó vagyok, nem is érdekes
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Most is tudsz hívni. van két telóm is. De az egyiken lejárt kártya, én meg lusta vagyok feltölteni. Szeptemberig fel lehet, majd akkor. A másikra meg kapom a pénzt a pannitól. Már háromszor kaptam idén. Egyszer 500-at, meg utána kétszer 250-et. Ez így tökéletes.
(#) sound.man válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Nem veszem észre... Most már elmondhatnátok nekem is.
(#) zenetom válasza zsezsa hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Na megnézem másodjára a Kung Fu Pandát
(De gonosz vagyok )
(#) Ricsi89 válasza sound.man hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Nézd meg a téma címét és a figyelőt jól.
(#) sound.man válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Meg van már.
(#) Ricsi89 válasza sound.man hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Akkor jó.
Most már úgy érzem ennyi mára elég volt. megyek és tv-zek, utána meg alszok.
Jó éjt mindenkinek.
(#) Topi hozzászólása Júl 8, 2008 /

Mai nap átléptük a 22 ezer felhasználót.
Jelenleg 22092 felhasználónk van, de eddig 22673 felhasználó nyomta meg a regisztrálás gombot.
Jelenleg napi cca. 60 új felhasználónk van.
(#) szamóca válasza Topi hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Ez szép!
Topi, mennyi volt a max olvasotsága idáig az oldalnak?
(#) Topi válasza szamóca hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Szabi egyszer már printscreenezett egy 400 akárhány online tag feliratú dobozt.
(#) szamóca válasza Topi hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Fél ezernél kitehetnél egy pezsgő pukkanásos ábrát a fejlécre.
Ekkora olvasotsága egyetlen hazai fórumnak sincs!
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Júl 8, 2008 /

Ja, elég aktív ez a fórum és nagyon jó a légkör, lehet sok barátot szerezni és mindenki segítőkész (nemhiába ez a kezdőlapom ) imádom ezt az oldalt!!
(#) huba hozzászólása Júl 8, 2008 /

Már itt ért a holnap és még mindig egy maratóban úszkáló nyák után várok. Hihetlen Na mindegy.

Szerintem HE-t kezdőlapnak betenni nagy hiba, mert nemjó ha az ember keres valamit csak itt ragad, mert a figyelőbe valami érdekes jelent meg. De attól a könyvjelző eszköztárról egy kattintással elérhető.
UI. Nálatok még nincs éjjfél. Éljen a GMT
(#) szamóca válasza huba hozzászólására (») Júl 9, 2008 /

Nekem is ez a kezdőlap. Most akkor sirjak vagy nevessek ?
(#) zsezsa válasza szamóca hozzászólására (») Júl 9, 2008 /

nekem nem kezdőlap, de benne van abba a három oldalba amit először nyitok meg pedig én még csak nem is értek az elektronikához.

na akkor gyerünk dolgozni. mindenkinek szép napot
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 9, 2008 /

Bővebben: Link
Egy kicsit magyartalan de minden kiderül...
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 9, 2008 /

Helló
Semmi érdekes nincs leírva. Elvileg a program magát a nyomtatót használja, hogy resetelje a patront. Kipróbáltam egy cx3650-essel, de nem megy. :no: Nem találja a nyomtatót. Pedig írják az oldalon, hogy lpt és usb-s nyomtatót is támogat.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 9, 2008 /

A felső listában kiválasztod a nyomtatódat, majd az alsóban is megpróbálod megkeresni. ha nincs benne az alsóban, akkor legalul kiválasztod az "unsupported model"-t. Majd átmész a resetter fülre és kiválasztod a típusát a te patronodnak. Majd elvileg rákattintasz a write gombra és lenullázza. De nekem ilyenkor kiírja, hogy "device not found", vagyis nem találja a nyomtatót, vagy a patront. Pedig fél óráig keresgéltem, mire megtaláltam a régi patronokat.
Következő: »»   115 / 3640
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem