Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
á dehogy. Olyannal én nem foglalkozok. Van iwiwem, de csak ritkán nézem. Ez a freemail.
![]() Amúgy nem tudom mi van velem. Mostanában majd el alszok 10 óra után, amikor meg kikapcsolom a tv-t, hogy aludjak nem tudok aludni. ![]() ![]()
Ismerős szindróma
![]() ![]() Apropó, zsezsa már megint hol vagy?? ![]()
Koléga!
Addig örülj, még csak a telefonodról nincs híred. És a postát szidod. Ne legyen szerencséd kipróbálni az egészségügyet. Ja meg a gyorshajtókat. Nagymamámat ütték el egy hónapja. Kéztörés-lábtörés. Műtve lett a lába ez miatt. Nem egész két hetet volt itthon, addig se volt jó. Ha három napot jól volt a végén. Belső vérzéssel lett bevíve vissza. Azóta bent már mindent megjárt. Most is az intenzíven van. (Fogalmunk sincs miért) Az orvosok se mondanak semmit. Itt még látogatás sincs. Már 4 épületben is volt a kórházon belül. Van ahol van napi két óra látogatás. Van ahol csak heti három alkalommal egy óra. Senki nem tud semmit. Mindent úgy kell kihúzni harapófogóval. Még azt se tudták megmondani, hogy át lett víve másik osztályra. Csak annyi, hogy még nincs látogatás. Üdv. Tóbi Szerk: Csak informatív írtam. Messze nem a legrosszabb, ha még nem jött meg a telefonod. Ha lehet, most ez miatt ne bombázzatok privát üzenetekkel ![]()
valahogy én is így vagyok.
![]() ![]()
Mondjuk én teli vagyok ötletekkel
![]() Általában ezek mennek: Kerózás, úszás, csavargás, PC-zés, elektró, ritkán benézek a discoba, stb persze ahol csak tudok zenét hallgatok :yes:
Az sz@r ügy lehet akkor. Jobbulást a nagymamádnak.
![]() Egyszer az iskolaorvos kötelező vizsgálaton hallott valami szívzörejt, utána több mint egy hónapig mászkáltam össze vissza, mindenféle vizsgálatra, majd megmondták, hogy semmi bajom, süket az orvos. ![]() ![]()
Az a jobbik eset!!!
KTobi: jobbulást a nagymamádnak! Régen amikor kicsi voltam én is átéltem ilyesmit ![]()
Szerintem nem ver át, mivel írta hogyha holnap nem jön meg akkor futárral küld másikat, mert most van nála egy másik.
Szerk.: már megint én nyitottam az új oldalt. ![]()
Amúgy ÉS-sel bármikor bátran lehet mondatot kezdeni. A varászszóból csak egy van, az pedig a HÁT. Tehát hát-tal valóban nem kezdünk mondatot!
![]()
És a de? Úgy emlékszem azzal se lehet.
Hát akkor ezt nézzétek.
![]() ![]() és akkor mi van, ha hát-tal kezdek mondatot. ![]() ![]() ![]() ![]()
Valaki törölte a hozzászólását... Oda tűnik el az a két perc.
én látom
![]() ![]() ![]()
Most is tudsz hívni.
![]() ![]() ![]() ![]()
Nem veszem észre... Most már elmondhatnátok nekem is.
![]()
Na megnézem másodjára a Kung Fu Pandát
![]() (De gonosz vagyok ![]()
Nézd meg a téma címét és a figyelőt jól.
![]()
Akkor jó.
![]() Most már úgy érzem ennyi mára elég volt. megyek és tv-zek, utána meg alszok. Jó éjt mindenkinek. ![]()
Mai nap átléptük a 22 ezer felhasználót.
Jelenleg 22092 felhasználónk van, de eddig 22673 felhasználó nyomta meg a regisztrálás gombot. Jelenleg napi cca. 60 új felhasználónk van.
Ez szép!
Topi, mennyi volt a max olvasotsága idáig az oldalnak?
Szabi egyszer már printscreenezett egy 400 akárhány online tag feliratú dobozt.
Fél ezernél kitehetnél egy pezsgő pukkanásos ábrát a fejlécre.
![]() Ekkora olvasotsága egyetlen hazai fórumnak sincs!
Ja, elég aktív ez a fórum és nagyon jó a légkör, lehet sok barátot szerezni és mindenki segítőkész (nemhiába ez a kezdőlapom
![]() ![]()
Már itt ért a holnap és még mindig egy maratóban úszkáló nyák után várok. Hihetlen
![]() Szerintem HE-t kezdőlapnak betenni nagy hiba, mert nemjó ha az ember keres valamit csak itt ragad, mert a figyelőbe valami érdekes jelent meg. ![]() ![]() UI. Nálatok még nincs éjjfél. Éljen a GMT
Nekem is ez a kezdőlap.
![]() ![]() ![]()
nekem nem kezdőlap, de benne van abba a három oldalba amit először nyitok meg
![]() ![]() na akkor gyerünk dolgozni. mindenkinek szép napot ![]()
Helló
Semmi érdekes nincs leírva. Elvileg a program magát a nyomtatót használja, hogy resetelje a patront. Kipróbáltam egy cx3650-essel, de nem megy. :no: Nem találja a nyomtatót. Pedig írják az oldalon, hogy lpt és usb-s nyomtatót is támogat. ![]()
A felső listában kiválasztod a nyomtatódat, majd az alsóban is megpróbálod megkeresni. ha nincs benne az alsóban, akkor legalul kiválasztod az "unsupported model"-t. Majd átmész a resetter fülre és kiválasztod a típusát a te patronodnak. Majd elvileg rákattintasz a write gombra és lenullázza. De nekem ilyenkor kiírja, hogy "device not found", vagyis nem találja a nyomtatót, vagy a patront. Pedig fél óráig keresgéltem, mire megtaláltam a régi patronokat.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |