Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1334 / 3649
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 27, 2010 /

Indultam egy természet fotós pályázaton 25 képpel de a zsűri nagyon elvont fazonokból állt.
Igaz közönség díjas lettem és nekem ez volt a legnagyobb elismerés.
Van egy oldal a" Stock fotózás" itt árulhatnám a képeimet de nem tudok angolul és így nem tudom, hogy kell bejelentkezni. Ha segítesz risztelünk a lóvén.
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 27, 2010 /

Fatornyos falumban épül egy Ökocentrum 600000 literes édesvízi akváriummal és sok egyébbel. Évi 200000 látogatóra számítanak. Én meg azt hittem, hogy egy csendes kis faluba költöztem.
(#) radocziandras válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Ilyen szögletes lesz a földigazítás is? Egyébként nem néz ki rosszul.Itt a világ végi városban, kiskunmajsán kicserélték az összes buszmegállót és építettek egy új központi várótermet, amiben még kisbolt is van. Mindezt uniós pénzből, ennyire azért nem gazdag a falu.
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Sajnos ma már a felgyorsult világban nincs olyan, hogy "eldugott hely". A civilizációs ártalmak és a pénzéhség mindent tönkretesz, nyilván ezzel az öko izével is valakik nagyon jól fognak járni.
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Ti meg mit teszteltek Matyesz?! Én türelmetlen vagyok!
(#) mps válasza 7805 hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Megkésve de köszönöm a tippeket mindenkinek! (Némi technikai problémák voltak a gépemmel.) Ma szétnézek, hátha bejön valamelyik.
(#) Szebence hozzászólása Aug 28, 2010 /

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy ha a firefox-ban eltároltattam a felhasználónevemet és a jelszavamat bizonyos oldalakhoz, lp ide HE-re is és minden alkalommal mikor feljövök az oldalra, nem kell begépelnem egyiket sem, mert az FF tudja, nekem már csak a belép gombra kell kattintanom. Hogyan tudom a cookie-ból visszafejteni a jelszót? Érdekel, hogy, milyen formában tárolja és mik a lehetőségek...

Valaki esetleg tudja?
(#) Szebence válasza Szebence hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Közben megoldódott a probléma.
Üdv!
(#) Ricsi89 válasza Szebence hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Általában simán jelszót nem tárol semmi, csak valamilyen kódolt formában, amit dekódolni nem lehet. Amikor beírod a jelszót és belépsz valahová, akkor a rendszer azt a jelszót is kódolja és az adatbázisban lévő mentett kódolt jelszóval hasonlítja össze. A jelszófeltörő programok is annyit csinálnak, hogy végigpróbálják az összes variációt és ha egyezik, akkor megvan a jelszó.
(#) Gafly válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

hoho, küldd el a linket és megfejtjük...
(#) Gafly válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Nagyon egyszerű a magyarázat: Az udvaron szoktam ívhegeszteni a beton járdán és nem is a szél zavar, hanem az eső ami a szelet követte...
(#) Imi65 válasza Szebence hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

A FF simán tárolja, csak az Eszközök, Beállítások, Biztonság fülre kattintva előjön a Mentett jelszavak gomb. Erre kattintva megjelenik a Jelszókezelő, kijönnek a felhasználói nevek. Továbblépve a Jelszavak megjelenítése gombbal az összes eltárolt jelszó is megjelenik.
(#) Doncso hozzászólása Aug 28, 2010 /

Érdekes felfedezést tettem ma, valahol olvastam, hogy fel lehet újítani a kémiai ónozót, egy kis ónnal, meg egy kis feszültséggel, ma készítettem két panelt, és egyszerűen nem akart már beónozódni a wolfos lötyitől, na belevágtam egy jókora tekercs vastag ónt, rákötöttem a negatívat, a pozitivat meg egy csipeszen kereszül belevezettem az elegybe, na 1,5A áramfelvéter, 24V-on, volt ott habzástól kezdve sistergésig, minden, egy darabig, aztán alább hagyott. Na gondoltam elég lesz. Kivettem a cuccokat, szépen elkevertem, és próba. Olyan klasszul leónozta a panelokat, mint szerintem előtte sosem. Érdemes próbálkozni vele.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Matyesz! Te szereted az ilyen dolgokat.
Ez az Educatio közhasznú társaság. Milyen hasznos lenne ha nem lennének.
(#) Szebence válasza Imi65 hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Igen, közben kaptam egy linket, ahol ugyan ezt leírták, amit te írtál, így sikerült nekem is megnézni pár régi jelszót.

További szép estét mindenkinek!
(#) Action2K válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Egye fene, azt az egy betöltetlen posztot vállalom. Bár nem tudom, hogy miből fogom kifizetni, hogy minden nap felkeljen utaznom a 13 kerbe.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Azzal már elLeaderrelnél mi?
(#) mrex hozzászólása Aug 28, 2010 /

Urak! ha van itt valaki Írországból,vagy tud olyan fórumtársról aki Írországból van akkor kérem dobjon egy privet.
(#) Rober_4 hozzászólása Aug 28, 2010 /

Így jártam a tegnapi erősítőjavításban: Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Így már érthető De ha esik, legalább nem tudod megégetni a kezed a varraton :hide:
(#) zenetom hozzászólása Aug 28, 2010 /

(#) nagy hoho válasza Gafly hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Közben van már Magyar oldal is, most találtam meg. A probléma megoldva.
Köszönöm a segítséget.
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 28, 2010 /

Mai képek:
(#) zenetom válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Hali!
A 'képek 3 031.jpg ' nagyon jó! :yes:
(#) Ricsi89 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Csodálatos képek.
(#) klemo86 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 28, 2010 /

Még nem szóltam a képeidhez semmit, meg annyira nem vagyok a téma szakértője sem, de mostmár nem bírtam ki A 031 és a 034 nagyon de nagyon megtetszett! Ilyenkor eszmélek csak fel, hogy ezek a tőlem kicsit távol álló dolgok, meg úgy maga a természet mennyire csodás Tatámnak lesz most egy kis meglepetés, ebay-en találta unokatesóm, nagyon durva jószág: egy olyan rózsafajta, ami magról kel (!) és kék színű Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet majd, ha tényleg kikel… Természetesen ez is Kínából, a mutáns cuccok nagy hazájából.
(#) Action2K válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 29, 2010 /

Nagyon jó, szép makrók. Gratulálok a közönségdíjhoz is! Van, hogy többet ér, mint egy szakmai zsűri.
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Aug 29, 2010 /

Ez mindig így van. Gondoljunk csak a szépségversenyekre. Ott is a közönségdíjas a legszebb, és a királynő a "szakmai zsűri" szerint az.
(#) Georgee hozzászólása Aug 29, 2010 /

Valaki segítsen, mit hagytam ki a listából, vagy milyen alkatrészt rendeljek még!
(#) zenetom válasza Georgee hozzászólására (») Aug 29, 2010 /

Ezt biztos ebbe a topikba akartad írni?
Következő: »»   1334 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem