Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az asszonyok nem össze, hanem össze-vissza beszélnek.
![]()
Ó kolbász annál jobb a világon sincs jó kis házi kovászolt kenyírel. :szeret:
De nokedli sem olyan rossz.
Hazafelé Martfűn vettem olyan kenyeret hogy amint próbáltam betuszkolni a zacskóba elvágta kezem
![]() A múltkor is ilyen volt, pedig "multi" bolt, csak valami helyi beszállító. Kívül ropog, belöl finom puha. Ma már direkt ezért mentem be...
Itt is van jó Egri kenyér. Kívül jó ropogós ahogy kel neki belül meg mint a hab.
![]()
Sziasztok, na ez elég off lesz, remélem tud valaki segíteni. BP-en szeretnék egy CBR 125R-hez új vagy jó állapotú használt karbit kapni. Mit javasoltok hol érdeklődjek? Illetve kb. milyen árban mozoghat? A moci 2006-os kiadású. A segítségeteket előre is köszönöm.
![]()
Kaja, kaja és kaja. Akkor ajánlok nektek egy kis desszertet a közelgő mikulásra. Jó étvágyat
![]()
Sziasztok!
Egyik ismeősöm aki építőiparban dolgozik, mutatta nekem ezt: Bővebben: Link a videót ![]() Nem semmi!
Egy kávéval lefizethetlek , hogy maradjon a miki?
![]()
Anti Gravity? Volt benne részem nem is olyan régen! Még most is fájnak a vállaim.
![]()
Hát ahogy feladogatják egymásnak lapátból lapátba z anyagot, vagy egyből lapátostul donálják egymásnak és bennemarad
![]() ![]()
Van már benne tapasztalatuk az biztos. De tényleg durva , hogy egy beton pumpával mennyi fölösleges munkát meg lehetne spórolni. De az ez ember nem számít. Sem nálunk sem máshol e sárgolyón...
Az ember azt hinné, hogy már feltaláltak, kitaláltak mindent. És tessék. Mindig van valami új. Szerintem ez hatalmas, jópofa ötlet (nem az enyém). Eddig csak simán ettem az epret a barátnőm köldökéről. Majd most megcifrázzuk.
![]()
Na neee! Napadó Ezt megteheti? Fizetni fogunk a napért is. Remélem egy napkitörésnél az okozott kárt a tulajdonossal fogják megfizettetni...
Ha ezt bevezetik, aznap fogok repülőre ülni, megkeresem ezt a nőt, és addig ütöm csákánnyal, amíg 3 centis darabokra nem szakad.
Egyébként, ha poén ez a hír, akkor annak foghíjasan, de elmegy. ![]()
Üdv srácok! Ez a hozzászólás anno' elkerülte a figyelmemet. Most jót röhögtem, főleg, mikor a válaszhoz értem: Bővebben: link...
![]()
Én inkább "finoman" rábeszélném, hogy ruházza rám a jogokat!
![]() Jut eszembe, maga a földgolyó már be van jegyezve? Mert ha nem, már megyek is...és aki továbbra is itt akar lakni, az már tejelhet is nekem... ![]()
Ez nagyon jó volt! Itt is látszik , hogy kadarist fórumtársunk mennyire úriember és segítőkész!
![]() Szűcs Sándorné javára szóljon (még ha rendesen el is nézte a rajzot), hogy 0 hozzászólással tudta használni a keresőt! ![]()
Nem kell ilyen durván. Elég egy ellen adót kivetni rá, minden percért amikor nem akarod használni a Napot, de mégis sült.
![]()
...és hőzajjal termeli a környezetet. Továbbá nyáron a túlzott, télen a túl kevés sugárzásért megbírságolni. Levelet is lehet neki írni:
Idézet: „Tisztelt Nap! Értesítjük Önt, hogy hő-és fénysugárzó tevékenységének elmulasztása esetén a kertgazdálkodásra kijelölt telkek mögött található baromfiállományának a súlyos hőveszteség következtében igen magas létszámbeli csökkenését lesz kénytelen elkönyvelni. Megértését köszönjük.” Persze azért is, mert éjjel nem süt, és muszáj égetnem a villanyt. Azaz minden világítással és fűtéssel kapcsolatos villanyszámlát a jogtulajdonosnak kéne állnia. Akkor is, ha az adóbevételek ezt nem fedezik. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |