Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A szobában nekem sem. De kint hideg lucskos szeles idő van. A macskám is ki ment kb 5másdperc múlva vissza is jött csurom merő vizesen.
Meg egyik ismerősöm jön vonattal és ő mondta,hogy 40perces késés lesz. -,-" ![]() Szerk:Simpi: Itt nem így esik csak úgy öreg asszonyosan szépen lassan de sokat. ![]()
Nálunk van vagy 2-3 centi is .
Késnek a vonatok... És ez neked újdonság? Tegnap délután debreceni vasútállomáson láttad volna a kiírásokat. A két InterCity, ami a keletiből és nyugatiból jött, 90 perc késés kiírva, a nyugatiból jövő gyorshoz szintén 90, meg még egy pár vonathoz 10-20 perc kiírva. Én csak röhögök az ilyeneken, mert ha tiszta időben is van másfél óra késés, akkor mi lesz, ha leesik egy nagyobb hó? Pár hete szintén ilyen késések voltak kiírva, pedig akkor még a nap is sütött és jó idő volt.
Egyébként meg szombat van, ilyenkor természetes, hogy busz nem igazán jár, a vonatkésés meg lehet az InterCity-k késése miatt van, mert be kell várni valamelyiket. Volt már nekem is olyan esetem, hogy be kellett várni, mert volt átszálló és ezért 20 perccel később indultunk.
Mázlista itt hajnal 2-től csak esik. Már elállhatna mert semmit nem lehet így csinálni kint megfázáson kívül.
![]() Köbzoli is meg oldotta Idézet: „Itt a tél és hózik, szegény offos fázik” ![]() Szerk:GR89 Én annyira eddig nem figyeltem a vonatokat. Én buszos meg bicós vagyok inkább. De itt általában szombaton úgy jár a helyi járat mint hétköznap. De ma még csak kettő darabot láttam belőle..
Mátraalján, falu szélén lakik .... a CIROKL innen csak egy kö...és a nagy hegy itt lehet barangolni ,
a fenyő 16-17 éves van vagy 10 méter magas . ![]()
Ez meg milyen pilács? Na ilyet még nem láttam.
![]()
Akkor ezek szerint nem láttál még glimm lámpát?
![]()
Hát mit is mondjak csak a simát láttam eddig.
![]() Figurásat élőben sosem még. ![]()
Hát ja sajnos. Szépek ezek majd szerzek egyet valahonnan. Nekem a TUV6W-tetszik olyan mint egy plazma cső.
![]() ![]()
Egy beszerzési forrást mondhatsz ahol legalább egy figurás is van.
Köb: Rendben ,bocs. ![]()
Ja értem ez sajnálatos.
![]() ![]()
Már ezek is mind kínából vannak igaz simpi !
![]()
Másfajta egyáltalán nem beszerezhető pár száz vagy egy két ezerért? Mégis mi kerül benne olyan drágába? :no:
[OFF]Ezt is sajnálattal hallom. Te is olyan megalomániás vagy ez téren? Idővel majd csak szerzek egyet.
![]()
Adni az is adna csak mit kérne érte?! na mindegy majd csak hozzá jutok egyhez. OFF vége!
![]()
Hmm, hmm . Egy kicsit más: egy vizsga
![]()
Ja, és még valami, ha már csövek
![]()
Naná! mindenki börzén volt, vagy fagyoskodik. Esetleg meleg teát kortyol és nézi a havas tájat. Februárra az utóbbiból mindenkinek elege lesz.
![]()
Látom már megint ki halt a topik. Ki,mit vacsorázik?
![]()
Én már vacsoráztam. Melegszendvicset parizerrel és csípős gulyáskrémmel. Persze a mai nap már eleget ettem, de most kellett megint ennem kellett, hogy az epilepszia elleni gyógyszereimet bev tudjam venni. A mai nap főleg az ebéd volt kiadós, mert húsleves és lasagne volt, ehez hozzá desszertnek somlói galuska. Mivel a mai nap a SINOSZ Borsod Abaúj Zemplén megyei szervezete időseknapi rendezvényt tartott.
Itt Palacsinta volt túróval és pudinggal. Holnap lesz hús leves.
Csak halkan jegyzem meg, nálunk tojásos nokedli volt az ebéd.
Csak most? Mi délben ebédeltünk. Pizza volt. Az asszon sütötte. :finom:A vacsi füstölt kolbász volt. Egy munkatársam apja készíti.
Igen, csak most jegyeztem meg halkan. A vacsim szinte ugyan az mint Neked.
Szép jó estét!
A TV-ben van egy ilyen télapós Coca-Cola-s reklám, aminek kéne a zene címe (csatoltam). Aki ismeri és leírja, annak megköszönném. ![]()
Nekem felvágott, lila hagyma, sajt, kenyér. A lila hagyma magas c-vitamin tartalma miatt jön jól mostanság.
Miről beszélsz? Reggeltől estig horgászunk. Megfázás? Egyszer olvastam róla egy újságban.
Úgy látszik az asszonyaink össze beszélnek mostanában.
![]()
Hol a zene? Csak valami torz zörejt hallok. :no:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |