Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1648 / 3649
(#) voodoo hozzászólása Jún 8, 2011 /

Sziasztok!

Nem tudom ki mennyire jártas a villamos vezetői tanfolyamba/gyakorlatba? Ugyanis én ma voltam és hát elég komoly szűrések pszihológiai teszt meg mi egyéb lesz jelen. Mire készüljek fel?

(#) Ricsi89 válasza voodoo hozzászólására (») Jún 8, 2011 /

A lehető legrosszabbra. Mit gondoltál? Itt elég komoly fizikai, pszichológiai felmérések és szűrések vannak. Nem kerülhet be oda bárki.
(#) nagy hoho hozzászólása Jún 8, 2011 /

Köbzolinak: -Mivel a válasz gomb nem működik-
Ilyen kocsival könnyű, próbálná meg az enyémmel.
(#) DuMatyi válasza voodoo hozzászólására (») Jún 8, 2011 /

Babonázd meg őket...
(#) klemo86 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 8, 2011 /

Elég szánalom, amit előadnak a srácok, még akkor is, ha "valaki" azt írta, hogy biztosítási reklámfilm készül(t) belőle
(#) sooty hozzászólása Jún 8, 2011 /

Pihenésképpen szétszedtem a kocsimat, folyt az olaj a repedt dekniből, kénytelen voltam kicserélni... végre nem kellett nagyító az alkatrészekhez
(#) Ricsi89 válasza sooty hozzászólására (») Jún 8, 2011 /

Az nem kell, csak legalább kétszer annyi kéz, mint ami az átlagembernek van, meg jó idegrendszer ahhoz, hogy a hülye helyen lévő csavarokat ki lehessen venni. Nekem például ahhoz, hogy az olajteknőt levegyem, le kell venni a kipufogót is a motorról, mert a cső felett is van csavar, na meg a kipufogó épp az olajteknő alatt megy el.
(#) sooty válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 8, 2011 /

Csak nem neked is ilyen alfád van, pont ezt csináltam... Kipuff le, jobb első kerék le, olaj le, kéz több helyen elör, 20 különféle csavar ki, olajteknő lefeszeget,zuhanyrózsa leszerel, tömítés, utána mindez fordított sorrendben a javított olajteknővel.
az már csak hab a tortán, hogy új szorító kellett a kipufogóhoz, mert eltörtem, és volt olyan csavar amit csak úgy tudtam kivenni, hogy köszörülni kellett hozzá egy célszerszámot, amivel elérem.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 8, 2011 /

Már működik. Szívesen kipróbálnák egy ilyen gépet valami elhagyott reptéren.
(#) Ricsi89 válasza sooty hozzászólására (») Jún 9, 2011 /

Nem ilyen van, de ezek szerint elég sok helyen alkalmazzák ezt a megoldást. Itt is volt olyan, hogy a dugókulcs nem ment rá a csavarra, mert az olajteknőnek van egy külső pereme is hajtva. És nem fért el a kulcs a peremtől. Na akkor azt szépen leköszörülni, hogy rá tudjam dugni a csavarra. Akkor a leghülyébb helyeken lévő csavarokról még nem is beszéltem.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 9, 2011 /

Az autó gyárak nem könnyítik meg a szerelők dolgát. Ez ugye nem egy mai darab, még sem egyszerű egy ilyen kis javítás sem rajta. Azóta csak bonyolódott a helyzet. Egy mai járgányt, még ennél is nehezebben tudnál javítani. Nem is beszélve az agyon bonyolított elektronikáról.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 9, 2011 /

Ma lett lecserélve az olaj az autóban. Ami le lett engedve, az kb 2,5l volt. Amúgy meg kb 3,75l kellene a max szinthez. Látszik, hogy már nem volt benne sok olaj. Azt hittem, hogy a 2,5l-es üveg kevés lesz az olajnak, de még hely is volt benne egy kevés.

Akkor 2,5dl-rel vol kevesebb a szükségesnél. A maximum és a minimum közt a legtöbb autón 1l a különbség.

0,75l van írva a pálcára, tehát volt az több is.
Az a /color-os lezáró tag hogy a fenébe került a hozzászólásomba? Én nem akartam színezni semmit.

Gondolom aki kiszínezte a mondatkezdő betűt, az felejtette ott. :yes: Egyébként azért is van a 0,75 a pálcára írva, mert nem tipikus.
(#) sooty válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 9, 2011 /

Elkerülendő amit írtatok, mióta repedt a volt az alja a masinának, már vagy 1,5 liter olajat töltöttem utána, le is jött a névleges 4 liter az uborkásüvegbe szépen,amikor elkezdtem javítani
Ellenőriztem a tegnapi munkámat, sehol nem látszik olajcsöpögés. Ezen felbuzdulva kicseréltem a gyertyákat és mivel ott is láttam szivárgást a vezérmű dekli tömítését, hogy onnan se tudjon folyni. Ma már nem esett olyan jól...

Ó egy kisbetű. Bárkivel előfordulhat. De hiába színezte ki, úgysem tudom javítani. A színezővel is előfordult tuti, hogy egy mondatkezdő betű kicsi maradt.
Egyébként pont ideje volt lecserélni az olajat, mert már kb 3 éve benne volt. Elég rossz volt már, néha ha sokat mentünk, akkor alapjáraton is bevillant az olajnyomás jelző lámpa, sőt ha kicsit lecsökkent az alapjárat, pl ha alapjáraton elkezdtem indulni a kocsival és lecsökkent, akkor is kigyulladt. Most meg 4-500-as alapjáraton sem gyulladt ki a lámpa. Nem írtam el, 400-as fordulaton is jár a motor. Lehet, hogy állítani kell az új olaj miatt majd az alapjáraton is.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Évente akkor is illik kicserélni, ha nem mész vele annyit, amennyi a cseréhez elő van írva. Nem olyan nagy költség, de a motor életét nagyban növeli.
(#) zenetom hozzászólása Jún 10, 2011 /

Mától egyáltalán nem fogok mozilla tűzrókát használni, ami azért lényeges, mert mióta van netem, azóta szinte csak a tűzrókát használtam.
De annyira lassú, meg bajos, hogy eddig bírtam.
Remélem a gogöl króm nem rontja el magát.
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha bárki bármit színez, ha beírja a szöveget (vagy a betűt), és utólag kijelöli a szövegrészt, majd rákattint a color-ra. Nem marad semmi ott...
(#) SALáta válasza zenetom hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Nem igazán rontja el magát, egyszerű puritán felület, látszik sokat fejlesztették és jóra. Kiváló választás szerintem.

Tanácsot szeretnék kérni, webről kellene menteni mp3 ba hanganyagot. Pontosabban nem írom le, sajnos az oldal forrása sem tartalmazza az elérhetőségét az anyagnak. Van egy lejátszás gomb és kész, hogy lehet ilyen esetben leszedni a kívánt cuccot?
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Valamelyik modi volt. :yes:
(#) anagma válasza SALáta hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Sokszor a lejátszás linkre jobb klikkel kattintva le lehet menteni a zenét,úgy mint egy képet.Legalább is ott,ahol szeretik,ha letöltöd .
A króm az nekem is bejött,bár egy-két beépített butaságot kihagyhatnának belőle.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Köszönöm, észre is vettem. Viszont a /Color mégis ott maradt. :yes:
(#) SALáta válasza anagma hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Itt nem szeretnék ha én leszedném, én meg szeretném munka közben hallgatni.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Bocsánat, rosszul láttam.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Mit kontárkodsz te más hozzászólásában? Adtam rá engedélyt?
(#) vicsys válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Majd jól megnézheted magad, ha húzogatod az alvó oroszlán bajcát...!
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Jujjj, csak papírkutyus ki ne kezdje...
(#) SzervízMacska válasza janikukac hozzászólására (») Jún 10, 2011 /

Ennek mi köze az erős paprikához?
Következő: »»   1648 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem