Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1685 / 3649
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Köszi! Megnézem miaz...?
(#) Szebence válasza vicsys hozzászólására (») Aug 5, 2011 / 1

Counter strike vagy call of duty. Tuti kapós lesz.
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Nézd csak, nyugodtan. Az első FPS játék, az első verziót 1999 -ben adták ki, én pedig 2003-2004 óta játszok, és nem untam rá.

Ha jól , és gyorsan akarod eladni, fesd rá SP-t és Fluort, ahogy....
(#) vilmosd válasza vicsys hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

PAC-MAN? Igaz egy mar egy kicsit tortenelem. Pac-Man
(#) Szebence válasza vicsys hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Egy ilyesmi nagyon ütne: Bővebben: Link
Vagy csak a logo, ez egyszerűbb: Bővebben: Link
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Én is játszottam vele egy darabig, de én már nem játszom vele. Anno nagy nehezen összehoztam, hogy tudjak vele online játszani. Szerintem az off-os részt töröld ki, ha tudod, vagy írd le amit gondoltál. Őőő inkább mégse írd le. Egyébként 1.6, vagy source?
(#) vicsys válasza Szebence hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Megnéztem. Nekem egy picit lagymatagnak tűnik...
Ezeket néztem ki a COD-ból. Most képzeld el egy gép oldalán...
(#) Szebence válasza vicsys hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Ha meg tudod csinálni, közel ilyen jóra, akkor... :eek2:
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

1.6 természetesen, Sourceal csak az játszik, aki nem tud rendesen egyhatozni.

Viktor bácsi, hova jutottál? Akkor marad a COD?
(#) storm válasza vicsys hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Horror játékok közül a F.E.A.R-t ajánlanám, ha autós játékokban gondolkozunk, akkor a NFS és a dirt is szóba jöhet ezeket sokan játszák. Aztán nem rég jött ki a crysis 2. Esetleg a Grand Theft Auto-ból is választhatsz. Aztán például ott van még a WoW a metin 2 ezek online netes játékok. Ott van még a maffia 2 azzal is el lehet lenni. Ami nem anyirra ismert pedig jó a mass effect és a Just cause 2. Ha gondolod írok még párat, na meg persze amit a többiek mondtak azok se rosszak Kihagytam a Red Dead Redemption-ont ami pont most jön kifele, és az egyik kedvencemet a fallout3-at
(#) janikukac válasza storm hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Ez már bűn , amit csinálunk. Ha Viktor mindezt kipróbálja élőben, akkor játék kocka lesz, és nem fog forrasztgatni, és nem kapunk szép munkákat. :yes:
(#) storm válasza janikukac hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Én nem játszok olyan sokat, csak híreket olvasgatok, meg néha leszedek ezt-azt. Amúgy kikapcsolódásnak és ideglevezetésnek tökéletes

A "Leszedek ezt azt" az bűn... Tudod, a törvény bünteti..

Hehe amiről nem tud a törvény az nem fáj neki Amúgy meg szerintem ezzel tuti nem vagyok egyedül a fórumon

Mikor sör9zni megyünk,(DE CSAK MÉRTÉKKEL) ugyanezt mondom a haveroknak: Amit anya nem tud, nem fáj neki..

De ha mégis megtudja, akkor meg lehet neked fog fájni

Az lehet...
(#) mps hozzászólása Aug 6, 2011 /

Sziasztok! Miért nem lehet az élet olyan egyszerű mint az elektró?
(#) mps hozzászólása Aug 6, 2011 /

Bocsi, tudom nem ez a a legjobb hely, de nincs hová mennem: http://www.youtube.com/watch?v=rdiJ-TF_5NU
ne haragudjatok! Itt az egyetlen normális közösség!
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Hiába van minden jól méretezve, ha a kondit fordítva tesszük be... Bár tény, hogy egyszerűbb lehetne...
(#) vicsys válasza storm hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Hmmm. Jól néznek ki a képek alapján. A célom az ismertség és olyan fanatikus játékosok csoportjának megcélzása, akiknek "semmi sem drága"...
A WOW-os gépet láttad? Bővebben: Link
(#) storm válasza vicsys hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Minden játéknak vannak megszállottjaik, csak meg kell találni őket. Ha például vaterára feltennéd a WoW-os gépházat, tuti jó kis summát kapnál érte. De így van ez a többi játékkal is, csak jó helyen kell hírdetni, és tuti jó áron veszik meg.
(#) vicsys válasza storm hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Vicces, hogy ezt mondod, mert feltettem a vaterára. Az aukció végén sikerült a licitálóknak elérnie a megdöbbentő 6500 Ft.-os árat. (Még jó, hogy állítottam be minimálárat)
Én nem is tudom, hogy mire gondoltak a licitálók...? Egy vadi új üres bolti gépház (nem a leggagyibb) is többe kerül! Senki nem gondold bele, hogy mennyi meló van egy ilyen festménnyel?? Le kell csiszolni az alapot, alá kell alapozni. Meg kell festeni a képet, ami nem félórás meló. Ezután 4...12 réteg lakk következik amit fel kell csiszolni és ezután jöhet a tükörfényesítés polírozó géppel. Komolyan mondom, hogy dobtam egy hátast! :bummafejbe:
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Erről jut eszembe. Mást is festenél nem csak gépházat?
(#) mineral válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Sziasztok! nem akarok belebeszélni. Csak a festésről jutott az eszembe. Bővebben: Link
(#) Szebence válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Mert ha igen, akkor le kellene festeni, egy 5000 négyzetméteres csarnokot.
(#) storm válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Hehe, még jó hogy nem te szabtad az árát nekem egy full alu házam van az oldalába 25cm-es ventivel kinyitható szintén alu előlappal, annó 12K volt az ára. Ha erre jött még volna valami szép minta, akkor talán megért volna 20K-t. Viszont vicsys gépháza egész stabilnak tűnik kinézetre pedig tökéletes, szóval egy fanatikus adna érte szerintem 10-15K t
(#) zolika60 válasza Szebence hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Nem, csak kb. egy négyzetméternyi lemezre gondoltam. :yes:
(#) bankimajki válasza mineral hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

A legvégén elrontotta. Mert nem lett pont párhuzamos a vékony a vastaggal baloldalon középen. (De az biztos hogy nem remeg a keze.)
(#) storm válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Igen a 3 ágú csillag meg egy sima négyzet lehet többszáz millió, de azért a 2 művészetet szerintem ne keverjük. Vicsys ügyesen csinálja de egy egyszerű ember nem fog kipengetni 25ezret, még 20-at se egy sima gépházért aminek van egy festmény az oldalán.
Következő: »»   1685 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem