Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Counter strike vagy call of duty. Tuti kapós lesz.
Nézd csak, nyugodtan. Az első FPS játék, az első verziót 1999 -ben adták ki, én pedig 2003-2004 óta játszok, és nem untam rá.
![]() Ha jól , és gyorsan akarod eladni, fesd rá SP-t és Fluort, ahogy....
PAC-MAN? Igaz egy mar egy kicsit tortenelem. Pac-Man
Én is játszottam vele egy darabig, de én már nem játszom vele. Anno nagy nehezen összehoztam, hogy tudjak vele online játszani.
Szerintem az off-os részt töröld ki, ha tudod, vagy írd le amit gondoltál. Őőő inkább mégse írd le. Egyébként 1.6, vagy source?
Megnéztem. Nekem egy picit lagymatagnak tűnik...
Ezeket néztem ki a COD-ból. Most képzeld el egy gép oldalán...
Ha meg tudod csinálni, közel ilyen jóra, akkor... :eek2:
1.6 természetesen, Sourceal csak az játszik, aki nem tud rendesen egyhatozni.
Viktor bácsi, hova jutottál? Akkor marad a COD?
Horror játékok közül a F.E.A.R-t ajánlanám, ha autós játékokban gondolkozunk, akkor a NFS és a dirt is szóba jöhet ezeket sokan játszák. Aztán nem rég jött ki a crysis 2. Esetleg a Grand Theft Auto-ból is választhatsz. Aztán például ott van még a WoW a metin 2 ezek online netes játékok. Ott van még a maffia 2 azzal is el lehet lenni. Ami nem anyirra ismert pedig jó a mass effect és a Just cause 2. Ha gondolod írok még párat, na meg persze amit a többiek mondtak azok se rosszak
Kihagytam a Red Dead Redemption-ont ami pont most jön kifele, és az egyik kedvencemet a fallout3-at
Ez már bűn , amit csinálunk. Ha Viktor mindezt kipróbálja élőben, akkor játék kocka lesz, és nem fog forrasztgatni, és nem kapunk szép munkákat.
:yes:
Én nem játszok olyan sokat, csak híreket olvasgatok, meg néha leszedek ezt-azt. Amúgy kikapcsolódásnak és ideglevezetésnek tökéletes
A "Leszedek ezt azt" az bűn...
Tudod, a törvény bünteti..
Hehe amiről nem tud a törvény az nem fáj neki
Amúgy meg szerintem ezzel tuti nem vagyok egyedül a fórumon
Mikor sör9zni megyünk,(DE CSAK MÉRTÉKKEL) ugyanezt mondom a haveroknak: Amit anya nem tud, nem fáj neki..
De ha mégis megtudja, akkor meg lehet neked fog fájni
Sziasztok! Miért nem lehet az élet olyan egyszerű mint az elektró?
Bocsi, tudom nem ez a a legjobb hely, de nincs hová mennem: http://www.youtube.com/watch?v=rdiJ-TF_5NU
ne haragudjatok! Itt az egyetlen normális közösség!
Hiába van minden jól méretezve, ha a kondit fordítva tesszük be...
Bár tény, hogy egyszerűbb lehetne...
Hmmm. Jól néznek ki a képek alapján. A célom az ismertség és olyan fanatikus játékosok csoportjának megcélzása, akiknek "semmi sem drága"...
![]() A WOW-os gépet láttad? Bővebben: Link
Minden játéknak vannak megszállottjaik, csak meg kell találni őket. Ha például vaterára feltennéd a WoW-os gépházat, tuti jó kis summát kapnál érte. De így van ez a többi játékkal is, csak jó helyen kell hírdetni, és tuti jó áron veszik meg.
Vicces, hogy ezt mondod, mert feltettem a vaterára. Az aukció végén sikerült a licitálóknak elérnie a megdöbbentő 6500 Ft.-os árat. (Még jó, hogy állítottam be minimálárat)
Én nem is tudom, hogy mire gondoltak a licitálók...? Egy vadi új üres bolti gépház (nem a leggagyibb) is többe kerül! Senki nem gondold bele, hogy mennyi meló van egy ilyen festménnyel?? Le kell csiszolni az alapot, alá kell alapozni. Meg kell festeni a képet, ami nem félórás meló. Ezután 4...12 réteg lakk következik amit fel kell csiszolni és ezután jöhet a tükörfényesítés polírozó géppel. Komolyan mondom, hogy dobtam egy hátast! :bummafejbe:
Erről jut eszembe. Mást is festenél nem csak gépházat?
Sziasztok! nem akarok belebeszélni. Csak a festésről jutott az eszembe.
Bővebben: Link
Mert ha igen, akkor le kellene festeni, egy 5000 négyzetméteres csarnokot.
Hehe, még jó hogy nem te szabtad az árát
nekem egy full alu házam van az oldalába 25cm-es ventivel kinyitható szintén alu előlappal, annó 12K volt az ára. Ha erre jött még volna valami szép minta, akkor talán megért volna 20K-t. Viszont vicsys gépháza egész stabilnak tűnik kinézetre pedig tökéletes, szóval egy fanatikus adna érte szerintem 10-15K t
Nem, csak kb. egy négyzetméternyi lemezre gondoltam. :yes:
A legvégén elrontotta. Mert nem lett pont párhuzamos a vékony a vastaggal baloldalon középen.
(De az biztos hogy nem remeg a keze.)
Igen a 3 ágú csillag meg egy sima négyzet lehet többszáz millió, de azért a 2 művészetet szerintem ne keverjük. Vicsys ügyesen csinálja de egy egyszerű ember nem fog kipengetni 25ezret, még 20-at se egy sima gépházért aminek van egy festmény az oldalán.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Szerintem az off-os részt töröld ki, ha tudod, vagy írd le amit gondoltál. Őőő inkább mégse írd le.
Egyébként 1.6, vagy source?

:yes:
Bár tény, hogy egyszerűbb lehetne...
Egy vadi új üres bolti gépház (nem a leggagyibb) is többe kerül! Senki nem gondold bele, hogy mennyi meló van egy ilyen festménnyel??
Le kell csiszolni az alapot, alá kell alapozni. Meg kell festeni a képet, ami nem félórás meló. Ezután 4...12 réteg lakk következik amit fel kell csiszolni és ezután jöhet a tükörfényesítés polírozó géppel. Komolyan mondom, hogy dobtam egy hátast! :bummafejbe: