Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mit akarsz letölteni? Nekem elindult a BIOS frissítés... (Nem töltöttem le ténylegesen, mert nincs már olyan gépem)
De nekem driver kéne hozzá, nem bios frissítés
![]()
Az csak egy próba volt. Raktál pöttyöt a licenszelfogadáshoz?
Eddig nem csinált semmit, majd véletlen bezártam a böngészőt, majd újra megnyitottam és már letölti
![]()
Az automatikus frissítés be van kapcsolva? Az is segíthet.
Kiszelt Ü-n, de sok kos áll a pótban. Avagy Kiszel Tünde, de sokkos állapotban.
![]() De vannak még ilyenek.
Úr Isten!
Ezt nem szabadott volna ilyen korán elolvasni :S ![]()
Azta, ehhez még így félkilenckor is korán van!
![]()
Nekem már meg is van a fa_alá_való:
Előhegyi István: Taurus 279 oldal, el leszek vele egy darabig ![]()
Műszerész barátom vett 'csájna' led sorocskát. Próbálta minden szögből működére bírni, végül felhívott; kirándultam hozzá (P.Erzsébet-alsó-külső). Hiba: az elemeket (2x1.5V cerka), a felirat és tokozás ellenére FORDÍTVA kell(ene) beletenni, csak úgy nem érintkezik! Amúgy működik, de csak az kivezetések átfor(raszt)dítása után, mert aszimmetrikus a szerelése.
![]()
Ez az elektronikus kurbli hideg időkre? Nekem egy 50kg-os trafó volt hason súlyú orosz diódákkal.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2012
Biztos napi ötezret rak össze szegény kínai munkás, 1-2 elkötés belefér.
![]()
Főleg ha a hajón szereli, idefelé jövet...
![]()
Mik vannak. Bővebben: Link
![]()
Szegény kis krampusz! De gyorsan tanult meg repülni!
Az nem semmi. De hát az ösztöneivel nem tud mit csinálni a madár, nem nézte, hogy most ez miféle élőlény, annyit látott, hogy kaja.
Egyszer én is láttam egy gepárdot a vadasparkban, ahogy elkezdett megindulni a kerítésnél álló kisgyerekre. pontosan ahogy a Natgeon látja az ember, olyan laposan gyors léptekkel, persze ott volt egy kerítés...
Szerencsésen földet is ért.
![]()
Ezért fontos béklyózni a kisgyereket. Nem szaladgál el, nem viszi el a vak sas, stb...
![]()
Sziasztok fiúk!
Van olyan "őrült", aki laptopot használ, és nem szereti a thouchpadot , ezért a klaviatúrát használja csak, és megtanulta egykoron a a billentyűparancsokat? Nehéz az ilyet megtanulni, megszokni? Milyen operációs rendszert használtok?
Valahogy így? Bővebben: Link
A póráz nem jó, mert ahhoz szájkosár is kell és akkor szétkeni a neki vett vattacukrot. Jobb a rövid vaskos lánc+20kg-os vasgolyó kombó.
![]()
Ubi. Én is azon akarom megtanulni. Remélem egy téli szünidő elég lesz rá.
![]() ![]()
Valahol láttam Ubi kezelési leírást magyarul. Guglizz rá.
Oké, meg fogom keresni. Holnap megírom az angol tesztet, és alapvetően péntekre semmi tanulni valóm se lesz. Aztán csak pihenek, forrasztok.
![]() Még lenne 1 kérdés, ha komolyabban foglalkozol Ubuntuval. Legfrissebb verziót használjam,ugye? Magyarul, vagy angolul? Valamilyen kiegészítőket tegyek fel, ami hasznomra válhat? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |