Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2449 / 3638
(#) jani1987 válasza pjg hozzászólására (») Jún 18, 2015 /

Többször is. Majd megpróbálom holnap. Addig szerzek egy kompresszort is.
A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2015
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 18, 2015 /

Miben melegítetted? Bográcsban? Jobb a konzervdoboz szerű. Minél kisebb legyen az edény. Az jó, ha az olvadék majdnem kitölti a térfogatot és kicsi a fém és a levegő érintkezési felülete. Akkor a legkisebb a hőleadás.
(#) jani1987 válasza pjg hozzászólására (») Jún 18, 2015 /

Kb 3"-os acélcső lehegesztve. A magasságát nem tudom így fejből. A konzervdobozzal jobb lett volna?
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 18, 2015 /

Közben rájöttem az unatkozó kollega legtökéletesebb feladatára: időgép. Ez már évekre lefoglalja.
(#) Kovidivi válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 18, 2015 /

Utána visszajön az időben, megírja, hogy kész, és hogy mi legyen következő projekt
(#) jani1987 válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Teleportáló gép.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Nem lett volna jobb. A konzervdoboz forrasztva van szétesne.
(#) kocsgab002 válasza pjg hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Visszatérve egy mondat erejéig a sütő témára. Tegnap meg is vettem, a média marktban. 80000ft. Hazaszállítással egybekötött beüzemelést kértem, 11000ft. Ma kijött a szakember, közölte hogy nagy a baj, nem szabványos a gázcsövem, de épp van nála egy szabványos sárga flexibilis cső. 5500ft a cső+ 500ft a "szerelék" (ez van a munkalapon).
Hagy ne mondjam, az ezres borravalót amit rá szántam, nem kapta meg.. de sebaj, van egy csúcsszuper sütőm amiben nem lesz szenvedés a sütés.
(#) pjg válasza kocsgab002 hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Szép. Az üveg fedlapot levettem. Bent van a szekrény mögött.
Mi a típusa?
Egyébként a fémharisnya bevonatú gumicsövet tényleg nem szabad használni. Ha tűz van, a gumi elég és ömlik a gáz. Sőt már jártam úgy meleg vízzel, hogy a gumi elöregedett és ömlött a forró víz. Még szerencse, hogy otthon volt a párom.
A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2015
(#) kocsgab002 válasza pjg hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Pontos típus: GORENJE K55303AX. Egyébként tanulom a programozását, tud ez mindent, csak a google-al fordított magyar használati útmutató nem túl segítőkész Hétvégén megpróbálkozok egy sütivel, vagy talán egy pizzával.
(#) pjg válasza kocsgab002 hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Gondolatban megkóstolom.
(#) granpa válasza kocsgab002 hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Valami egyszerű, elronthatatlannal kezdj, mert érhet meglepi!Az exemnél villanysütő van, tud mindent, de én a gázosommal jobbakat sütök.
(#) Kovidivi válasza kocsgab002 hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Nálam 1 hónapig tartott, amíg teljesen szagtalanra kiégett a sütő belseje, és amíg a felette levő elektronikából sem párolgott már semmi...
(#) kocsgab002 válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Én most égettem egy órát, de elég büdi még..De azt mondta a szaki, hogy ennyi elég neki.
(#) SzervízMacska hozzászólása Jún 21, 2015 /

Sziasztok! Megint a videószerkesztéssel szenvedek. Sikerült munka közben egy érdekes jelenetet elcsípnem, ahol egy meghibásodott villamos alól vastag füst száll fel. Az a baj, hogy sok a felismerhető szereplő. Van, aki kérte is, hogy ne legyen benne. Tehát arcok letakarása, kimaszkolása lenne a feladat. Gőzöm sincs, merre induljak. A youtube archomályosítóját próbáltam, de nem lett jó. Nekem power director 13-as szerkesztőm van, de azzal se boldogultam. Sejtem, hogy a pip-designer részben kellene, de nem boldogulok vele. Van esetleg kifejezetten erre a célra valami nyúlfarknyi, egyszerű cél szoftver?
(#) pjg válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Tudom nem segítek neked, de azokat a videókat ahol az emberek arca ki van takarva, meg sem nézem. A csúcs egy olyan riport volt, amin az emberek, a ruhákon az emblémák és a háttérben minden ki volt takarva. A téma igazán lényegtelen volt. Azt mondom, ne is görcsölj vele.
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2015
(#) SzervízMacska válasza pjg hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Tudom, hogy jobb az eredeti, de nem akarok cirkuszt. A vége úgyis az lenne, hogy én vagyok a szemét, és le kéne szednem. Ezt akarom megelőzni. Egyébként a téma itt egy hatalmas villamos, amely mellett a feltűnő arcok eltörpülnek, de a 4k felbontás miatt mégis jól kivehetők. És mind kollégák: helyszinelők, szerelők, villamosvezetők. Mert ha egyszerű járókelők lennének, az nem volna gond.
(#) pjg válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

mainactor vagy http://cinelerra.org/
Ezt ajánlják. Pl.
(#) andras99 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Bővebben: Link
Igaz 12-es verzió, de talán segít.
(#) Bakman válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Idézet:
„Mert ha egyszerű járókelők lennének, az nem volna gond.”
Pedig igen. A felvételt csak az azon szereplők hozzájárulásával lehet nyilvánosságra hozni. Már egy fénykép is peralap lehet.
(#) cupika97 válasza Bakman hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Pontosan, ahogy írod. Ezekkel nagyon vigyázni kell.
(#) Buvarruha válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

A rendőrök éppen nem lennének gond, nekik tűrni kell, az egyszerű járókelők a problémásabbak!
(#) pjg hozzászólása Jún 21, 2015 / 1

Hungary

In Hungary, Father's Day is celebrated on the third Sunday of June and is not a public holiday.
(#) Gafly hozzászólása Jún 21, 2015 / 1

Húsevő növény (vénuszusz légycsapusz) jól érzi magát nálunk
(#) Bakman válasza Gafly hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Öntözés közben nem harap?
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Ezt a kuelfoeldiuel (magyarul nem) beszéloe forum-làtogato kollégaaknak iirtad?
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Jún 21, 2015 / 1

Boldog Apák napját!
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Koszonom! Viszont!
Sajnos nincs elég meleg a soerhoez, màst meg nem szeretek.
Bocs. idegen gép.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Jún 21, 2015 /

Köszi. Én nem vagyok sörös, bár most fedeztem fel egy igen finom sört a Lidlben. Nem kukori sör, mint a magyarok, amitől megfájdul a fejem, hanem igazi német minőség. Maláta, komló és víz.
(#) elektroncso hozzászólása Jún 21, 2015 /

Úgy látszik most terhelem kicsit a fórum szerverét, de felgyülemlettek a képek amit meg szeretnék mutatni.
Ma délután egy kicsit asztaloskodtam. Nagyapám szabadságos kocsilyánat, amit errefelé tulikocsinak, vagy kárénak neveznek pár éve kirohadt az oldala. Ugye kint parkol az esőben... Mivel egyre többet használom elegem lett, hogy a kerékbe mászik valami a platóról. Tegnap kerestem hozzá deszkát és ma délután kicsit kipofoztam. Vagy inkább kiporoltam? Az egész környéket porfelhőbe burkoltam miközben felcsiszoltam a deszkákat (flex ugye). Olyan amilyen, de azért sikerült. Az elejét, hátulját ki lehet venni, hogy hosszú rúdanyagot könnyű legyen vele szállítani.
A vázat meg a régi deszkázást még apámék csinálták a nagyapámmal sok évvel ezelőtt.

P6210002.JPG

Következő: »»   2449 / 3638
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem