Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Többször is. Majd megpróbálom holnap. Addig szerzek egy kompresszort is.
A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2015
Miben melegítetted? Bográcsban? Jobb a konzervdoboz szerű. Minél kisebb legyen az edény. Az jó, ha az olvadék majdnem kitölti a térfogatot és kicsi a fém és a levegő érintkezési felülete. Akkor a legkisebb a hőleadás.
Kb 3"-os acélcső lehegesztve. A magasságát nem tudom így fejből. A konzervdobozzal jobb lett volna?
Közben rájöttem az unatkozó kollega legtökéletesebb feladatára: időgép. Ez már évekre lefoglalja.
Utána visszajön az időben, megírja, hogy kész, és hogy mi legyen következő projekt
![]()
Nem lett volna jobb. A konzervdoboz forrasztva van szétesne.
Visszatérve egy mondat erejéig a sütő témára. Tegnap meg is vettem, a média marktban. 80000ft. Hazaszállítással egybekötött beüzemelést kértem, 11000ft. Ma kijött a szakember, közölte hogy nagy a baj, nem szabványos a gázcsövem, de épp van nála egy szabványos sárga flexibilis cső. 5500ft a cső+ 500ft a "szerelék" (ez van a munkalapon).
Hagy ne mondjam, az ezres borravalót amit rá szántam, nem kapta meg.. de sebaj, van egy csúcsszuper sütőm amiben nem lesz szenvedés a sütés.
Szép. Az üveg fedlapot levettem. Bent van a szekrény mögött.
![]() Mi a típusa? Egyébként a fémharisnya bevonatú gumicsövet tényleg nem szabad használni. Ha tűz van, a gumi elég és ömlik a gáz. Sőt már jártam úgy meleg vízzel, hogy a gumi elöregedett és ömlött a forró víz. Még szerencse, hogy otthon volt a párom. A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2015
Pontos típus: GORENJE K55303AX. Egyébként tanulom a programozását, tud ez mindent, csak a google-al fordított magyar használati útmutató nem túl segítőkész
![]()
Gondolatban megkóstolom.
![]()
Valami egyszerű, elronthatatlannal kezdj, mert érhet meglepi!Az exemnél villanysütő van, tud mindent, de én a gázosommal jobbakat sütök.
Nálam 1 hónapig tartott, amíg teljesen szagtalanra kiégett a sütő belseje, és amíg a felette levő elektronikából sem párolgott már semmi...
Én most égettem egy órát, de elég büdi még..De azt mondta a szaki, hogy ennyi elég neki.
Sziasztok! Megint a videószerkesztéssel szenvedek. Sikerült munka közben egy érdekes jelenetet elcsípnem, ahol egy meghibásodott villamos alól vastag füst száll fel. Az a baj, hogy sok a felismerhető szereplő. Van, aki kérte is, hogy ne legyen benne. Tehát arcok letakarása, kimaszkolása lenne a feladat. Gőzöm sincs, merre induljak. A youtube archomályosítóját próbáltam, de nem lett jó. Nekem power director 13-as szerkesztőm van, de azzal se boldogultam. Sejtem, hogy a pip-designer részben kellene, de nem boldogulok vele. Van esetleg kifejezetten erre a célra valami nyúlfarknyi, egyszerű cél szoftver?
![]()
Tudom nem segítek neked, de azokat a videókat ahol az emberek arca ki van takarva, meg sem nézem. A csúcs egy olyan riport volt, amin az emberek, a ruhákon az emblémák és a háttérben minden ki volt takarva. A téma igazán lényegtelen volt. Azt mondom, ne is görcsölj vele.
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2015
Tudom, hogy jobb az eredeti, de nem akarok cirkuszt. A vége úgyis az lenne, hogy én vagyok a szemét, és le kéne szednem. Ezt akarom megelőzni. Egyébként a téma itt egy hatalmas villamos, amely mellett a feltűnő arcok eltörpülnek, de a 4k felbontás miatt mégis jól kivehetők. És mind kollégák: helyszinelők, szerelők, villamosvezetők. Mert ha egyszerű járókelők lennének, az nem volna gond.
Bővebben: Link
Igaz 12-es verzió, de talán segít.
Idézet: Pedig igen. A felvételt csak az azon szereplők hozzájárulásával lehet nyilvánosságra hozni. Már egy fénykép is peralap lehet. „Mert ha egyszerű járókelők lennének, az nem volna gond.”
Pontosan, ahogy írod. Ezekkel nagyon vigyázni kell.
A rendőrök éppen nem lennének gond, nekik tűrni kell, az egyszerű járókelők a problémásabbak!
Hungary
In Hungary, Father's Day is celebrated on the third Sunday of June and is not a public holiday.
Húsevő növény (vénuszusz légycsapusz) jól érzi magát nálunk
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2015
Ezt a kuelfoeldiuel (magyarul nem) beszéloe forum-làtogato kollégaaknak iirtad?
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2015
Koszonom! Viszont!
Sajnos nincs elég meleg a soerhoez, màst meg nem szeretek. Bocs. idegen gép.
Köszi. Én nem vagyok sörös, bár most fedeztem fel egy igen finom sört a Lidlben. Nem kukori sör, mint a magyarok, amitől megfájdul a fejem, hanem igazi német minőség. Maláta, komló és víz.
Úgy látszik most terhelem kicsit a fórum szerverét, de felgyülemlettek a képek amit meg szeretnék mutatni.
![]() Ma délután egy kicsit asztaloskodtam. Nagyapám szabadságos kocsilyánat, amit errefelé tulikocsinak, vagy kárénak neveznek ![]() ![]() A vázat meg a régi deszkázást még apámék csinálták a nagyapámmal sok évvel ezelőtt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |