Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Interaktív táblaSziasztok. Óvodában az igazgatónő megkért hogy nem e néznék rá az interaktív táblára, amit a raktárból szedtek elő használtan, hogy miért nem megy..USB bedugtam, eszközkezelőbe ki is jött valami, (már nem emlékszem konkrétan milyen hardvernél, és mi volt a neve), de az érintés nem működik. A tábla tetejére az van írva hogy eliteboard82. Keresnék hozzá valami szoftvert-driver, de nem találok. Szükséges eleve hozzá? Nem azért nem reagál a géppel, mert rossz a tábla? Vagy lehet valamilyen uni driver hozzá? Van valakinek tapasztalata? A hozzászólás módosítva: Sze, 21:14
Vagy szoftver, vagy hardver... Ha eszközkezelő látja, akkor VID+PID alapján meg kell keresni milyen illesztővel megy.
Ha ha tényleg 5 LE, akkor nem sok érte. Nekem koreai technológiájú Kínában gyártott (Daewoo fantázianevű) 2,2 LE van, 52 cm3. Nekem elég, erős gép. Nálunk traktor vágja, ahol nem tudja ott szoktam lecsapni vele a maradékot.
![]() Én 65 cm3 fűkaszát még nagyon nem is láttam. Van ehhez alkatrész? Az 52 cm3-es a legtöbb kínai alkatrész jó hasonló gyártásúak. A szöghajtást majd mindig zsírozd.És én szerintem begyél majd egy hevedert is, a gép tudom 6,3 kg, de elég lesz cipelni. ![]() Ja igen, én azt utálom ezekbe, a kínai az olcsóbb kínai gépekbe, hogy nincs bennük rezgés csillapítás, ha már 2 órát vág vele az ember, a kéz és az alkar bár bizsereg. Legalább is nekem. ![]() A hozzászólás módosítva: Csü, 14:08
Idézet: „Ja igen, én azt utálom ezekbe, a kínai az olcsóbb kínai gépekbe, hogy nincs bennük rezgés csillapítás, ha már 2 órát vág vele az ember, a kéz és az alkar bár bizsereg. Legalább is nekem” Én alapból úgy inditok , hogy gyári csutka (markolat) le, kuka, és szivacsos helyette, már ez sokat segít, és puha kesztyübe jobb vágni mint csupasz kézzel. A hozzászólás módosítva: Csü, 16:01
én is kesztyűben vágom, igaz csak kertibe.
![]()
Ne a fűkasza alkatrészek között keresd BICIKLIRE VALÓ de simán jó kaszára is.
Idézet: „Nem is tudtam, hogy van olyan.” Nekem már 1996-ba olyan volt a montimon ![]()
Nemigen tud a kínai csoda 5LE-t, a boltunk legerősebb fűkaszája (inkább bozótvágó) 55ccm és 3,3LE, de cserébe csak 12kg...
A kínaiból is van "tartós" , és van amit a piacon azért vesz meg valaki mert a valaki kiskutyájának a kecskéjének már azelőtt is olyan volt hogy bejött volna a piacra és az övé jó.... ![]() Persze aztán pár "jó" gép elhasználása után jönnek hozzánk hogy kéne valami ami tényleg jó, AL-KO az olcsóbb árkategória de általában erős és 3 év gari magánszemélynek ami miatt igen jó. Az "erőst" itt úgy kell érteni kb. hogy: 0.8-1,2LE között 2.0-es damil vastagság, 1,3-1,7LE között már 2,4-es damil, 1,7-2,2LE közt mehet a 2,7-es, e felett 3-as javasolt a gépekhez. Fontos hogy fűrésztárcsa vagy fűvágólap csak 2LE feletti géphez javasolt, a szöghajtómű minden tankolásánál történő zsírzással egyetemben. ![]()
Igazándiból én már teljesen elvesztem.
![]() Van egy nagy és lejtős, valmint erősen gazos telek. Van fél tucat fűnyíró, villanyos, benzines, kasza, önjáró, mindenféle változatban, amit "nem lehet" megjavítani. Volt már három jelentkező, aki azért mégis megpróbálná. Ingyen kapnál alig használt (Te használtad) fűkaszát. Arra is van jelentkező, hogy elmegy és levágja. De Dafke veszel egy zsír újat, pedig az sem berreg benzin nélkül, meg ember is kell a berregtetéséhez. ![]() Én azt szeretném, hogy ne jelentsen fel el egyik szomszéd sem megint. Mond, Te pontosan mit szeretnél?
Egy alkoholmentes sörre kivételesen nem mondanék nemet.
![]()
Azt tudod, hogy az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé?
![]()
Itt megálltunk a további lépegetéssel
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |