Impulzusvásárlás
Mélyen megvetem az impulzusvásárlót, aki bemegy kutyakajáért, aztán elkábul az akciós dolgoktól, és többet költ rá, mint szegény éhező kutyusokra
12 pénzért:
A hozzászólás módosítva: Vas, 18:17
Így voltama forrasztó páka és hőlégfújós forrasztóval
Ismerős impulzus. Csak kenyér semmi más.

Már a múltkor, gondolkoztam, mennyi ilyen márkás cuccom van. Itt a városba 2006 környékén nyílt meg az a bizonyos bolthàlózat üzlete, már sok mindent vettem ott
A hozzászólás módosítva: Vas, 20:02
Ez kb. olyan, mintha az Ohm törvényről kérnél véleményt. Mire gondolsz pontosan? Amit bemutat a video, az egy rég óta ismert jelenség, olyannyira, hogy a chip gyártásban ha nem vennék figyelembe, akkor egy bizonyos szinten megállt volna a chipgyártás fejlődése, nem lennének ilyen teljesítményű processzorok, amiket az utóbbi években használunk. Ugyanis egy bizonyos szélesség alá nem lehet menni ennek a mező elméletnek az ismerete nélkül.
Az iskolában tanított modell az elektromosság megértését szolgálja, szerintem teljesen rendben van, ahogyan tanítják. Magasabb szinten van csak szükség tágabb, mélyebb ismeretekre.
Ja, beugrok csak kenyérért, kijövök egy flexszel meg két doboz koronggal, otthon unboxing, utána megyek vissza kenyérért ... mert az valahogy kimaradt