Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3688 / 3688
(#) andogeri válasza jani1987 hozzászólására (») Csü, 7:22 /

Lehet hogy akkor a szokásos áprilisi tréfa. Mint sok éve a négyzetes feszültség vagy később anegyedik dimenziót előállító kütyü. Utóbbit még műszaki szakközepes (Corvin) is bevették, többen meg is építették. Végülis működött, remekül eltüntette a beletett pénzt és szabadidőt ?.
(#) Gafly válasza Johnycorp hozzászólására (») Csü, 8:51 /

Valójában létezett ilyen, például katonai rádiókhoz. Gézánál van róla írás.
Leánykori nevén "szinkron vibrátor", de ne így keressetek rá a neten.
(#) sany hozzászólása 16:22 /

Szomorú hír

Ma délután nagyon szomorú hírt olvastam, ami sajnos nem vicc, elhunyt a legyőzhetetlen Chuck Norris.
Cikkek
Szerintem első filmjét kalóz VHS-en láttam.
Nyugodjék békében!
(#) Frankye válasza sany hozzászólására (») 17:00 /

Legyen Neki könnyű a föld!
(#) tki válasza Frankye hozzászólására (») 17:10 1 /

Mint embert, nyilván sajnáljuk, ahogy másokat is. De mi az a teljesítmény részéről, amitől ez annyira fontos, hogy meg kell tőle hatódni? Az akciófilmek lennének azok? És persze ez nem kérdés volt.
(#) jani1987 válasza sany hozzászólására (») 17:30 /

Részvétünk a családnak de amikor a Lemmy Kilmister meghalt 11 éve akkor nem láttam a fórumon kiírva.
(#) Johnycorp válasza andogeri hozzászólására (») 17:38 /

Természetesen ez egy vicces GIF volt.
A lényege az volt, hogy a szinuszhullámmal mozgatott kalapács odacsapott minden "púpnak" ezzel szépen kisimítva azt.
(#) sany válasza jani1987 hozzászólására (») 18:01 /

Én kérek elnézést, hogy beírtam.
(#) sany válasza tki hozzászólására (») 18:07 /

Idézet:
„De mi az a teljesítmény részéről, amitől ez annyira fontos...”

Akit az egész világ gyászol, csak tudod valamit.
(#) mnyugger válasza sany hozzászólására (») 19:04 /

Elérte a végtelent. Ikon volt.
(#) sargarigo válasza tki hozzászólására (») 19:54 /

Pont mint embert nem sokan ismertük, még érintőlegesen sem. DE mint ikont szerintem mindenki! Én is sajnálom, gyászolom, és közben a kisördög ott kacérkodik a következő viccel ami hozzá kötődik. Ez az a teljesítmény amiért kolléga beírta ide a hírt. Az ember aki mindent IS meg tud csinálni, párhuzamosan élt a valódi emberrel. Ez most már nem lesz így.
(#) sany válasza sargarigo hozzászólására (») 20:19 /

Írták már mások több helyen, nem Chuck Norris hunyt el, hanem a világ pusztult el.
Én olvastam korábban angolul az írásait is, nem voltak rosszak.
(#) Gafly válasza sargarigo hozzászólására (») 20:20 /

Nyekkrológnak a felsőbbrendűtől:
Idézet:
„Ami viszont a párhuzam másik oldalát illeti, a mai nap (2026. március 20.) szomorú híre, hogy Chuck Norris 86 éves korában elhunyt. A világhírű akciósztár és harcművész halálhírét számos forrás megerősítette, így a legenda sajnos már csak az emlékezetünkben és a mémekben él tovább.
Így a hasonlat most már inkább úgy állja meg a helyét, hogy:
Granpa az élő legenda, aki továbbra is segíti a hobbielektronikusokat.
Chuck Norris pedig az örök legenda, akinek a „legyőzhetetlensége” most már a történelem része.
Köszönöm a javítást, jó tudni, hogy Granpa továbbra is tartja a frontot a forrasztópáka mellett!”
(#) tki válasza sany hozzászólására (») 20:27 / 1

"Akit az egész világ gyászol, csak tud valamit."

Közkeletű tévedés, plusz a sztárság tautológiája nyilvánvaló - de nem mondom tovább, ilyenkor már ezt sem illene. A vele kapcsolatos humor jó volt.
(#) mateatek válasza sargarigo hozzászólására (») 22:21 /

Idézet:
„Én is sajnálom, gyászolom, és közben a kisördög ott kacérkodik a következő viccel ami hozzá kötődik.”

Legyen a földnek könnyű!
Következő: »»   3688 / 3688
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem