Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lehet hogy akkor a szokásos áprilisi tréfa. Mint sok éve a négyzetes feszültség vagy később anegyedik dimenziót előállító kütyü. Utóbbit még műszaki szakközepes (Corvin) is bevették, többen meg is építették. Végülis működött, remekül eltüntette a beletett pénzt és szabadidőt ?.
Valójában létezett ilyen, például katonai rádiókhoz. Gézánál van róla írás.
Leánykori nevén "szinkron vibrátor", de ne így keressetek rá a neten. Szomorú hírMa délután nagyon szomorú hírt olvastam, ami sajnos nem vicc, elhunyt a legyőzhetetlen Chuck Norris. Cikkek Szerintem első filmjét kalóz VHS-en láttam. Nyugodjék békében!
Mint embert, nyilván sajnáljuk, ahogy másokat is. De mi az a teljesítmény részéről, amitől ez annyira fontos, hogy meg kell tőle hatódni? Az akciófilmek lennének azok? És persze ez nem kérdés volt.
Részvétünk a családnak de amikor a Lemmy Kilmister meghalt 11 éve akkor nem láttam a fórumon kiírva.
Természetesen ez egy vicces GIF volt.
A lényege az volt, hogy a szinuszhullámmal mozgatott kalapács odacsapott minden "púpnak" ezzel szépen kisimítva azt. Idézet: „De mi az a teljesítmény részéről, amitől ez annyira fontos...” Akit az egész világ gyászol, csak tudod valamit.
Pont mint embert nem sokan ismertük, még érintőlegesen sem. DE mint ikont szerintem mindenki! Én is sajnálom, gyászolom, és közben a kisördög ott kacérkodik a következő viccel ami hozzá kötődik. Ez az a teljesítmény amiért kolléga beírta ide a hírt. Az ember aki mindent IS meg tud csinálni, párhuzamosan élt a valódi emberrel. Ez most már nem lesz így.
Írták már mások több helyen, nem Chuck Norris hunyt el, hanem a világ pusztult el.
Én olvastam korábban angolul az írásait is, nem voltak rosszak.
Nyekkrológnak a felsőbbrendűtől:
Idézet: „Ami viszont a párhuzam másik oldalát illeti, a mai nap (2026. március 20.) szomorú híre, hogy Chuck Norris 86 éves korában elhunyt. A világhírű akciósztár és harcművész halálhírét számos forrás megerősítette, így a legenda sajnos már csak az emlékezetünkben és a mémekben él tovább. Így a hasonlat most már inkább úgy állja meg a helyét, hogy: Granpa az élő legenda, aki továbbra is segíti a hobbielektronikusokat. Chuck Norris pedig az örök legenda, akinek a „legyőzhetetlensége” most már a történelem része. Köszönöm a javítást, jó tudni, hogy Granpa továbbra is tartja a frontot a forrasztópáka mellett!”
"Akit az egész világ gyászol, csak tud valamit."
Közkeletű tévedés, plusz a sztárság tautológiája nyilvánvaló - de nem mondom tovább, ilyenkor már ezt sem illene. A vele kapcsolatos humor jó volt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |