Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Palm Treo 600

Témaindító: Maczi0, idő: Jún 14, 2009
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Maczi0 hozzászólása Jún 14, 2009 /

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni,mivel a készülék fordított polaritással lett véletlenűl töltve(autóstöltő).
A szerelő azt mondta hogy javítható mivel három darab SOT23 tokozású dc-dc converter zárlatos benne.
A szerelő nem tudta beazonosítani a feszültségeit és a tipusát.
A következő van ráírva:
1.PHKI
2.PHTI
3.PHSI
Aki találkozott ilyennel tipussal az kérem segítsen.
Még annyi kérdésem lenne,hogy hol lehetne erről a készülékről kapcsrajzot találni.
Akinek van valami ötlete kérem segítsen.SOS
Minden hozzászólást köszönettel fogadok.
Üdv Maczi
(#) Lucifer válasza Maczi0 hozzászólására (») Jún 14, 2009 /

Első körben szervizmanualt kell szerezned, abban jó eséllyel van kapcsolási rajz. Lehet ebayről venni, elit szervizoldalakon nézelődni, gyártó szervizcenterhez accountot lopni, stb. Én spec. pénzt nem adnék manualért, mivel a dolog ezután is kétesélyes hogy jó lesz-e. Itt főként az alkatrész beszerezhetőségre illetve a kistételes alkatrészárakra gondolok.

utottam egy gyors kört a témában, de nem jutottam eredményre. Javaslom, hogy bővítsd a keresési kört hasonlóakra, hátha azonos a tápkörük. Esetleg lehet nézegetni az aukciós oldalakat, hátha van jóárú alkatrésznek való rom.
(#) Doncso válasza Maczi0 hozzászólására (») Jún 14, 2009 / 4

Szia , akkor ha jól értem a készüléked tipusa ez a PALM TREO 600, a dc konverter valószínűleg zárlatos alkatrészeinek mi a tipusa? Vagy csak ez a PHTI és társai jelzés van rajtuk? Esetleg egy fotó lehet többet mondana. Gondolom 3 lábú sot23-ról van szó, egyébként ezek nem DC DC-konverterek, csak ebben a kapcsolásban ezt a szerepet töltik be, ezek valószínüleg fet-ek vagy tranzisztorok. Az sem lenne baj, ha tudnál pár mérést végezni rajtuk. Ha egy jó lenne belőlük, kideríthetjük hogy fet-el vagy tranzisztorral állunk szemben, a lábakra is fény derülne, így elképzelhetőnek tartom a helyettesítést is.
Üdv.
(#) Maczi0 válasza Doncso hozzászólására (») Jún 14, 2009 /

Szia
Köszönöm hogy próbálsz segíteni.Az alkatrészen csak ennyi vanhki,Phsi,Phti.Mivel még mindíg szét van szedve megnéztem hogy 5 lába van.2 egyik oldalt,3 a másik oldalt.A tokozás sot23.Megkérdeztem a szerelőt.Azt is mondta hogy ez valószínűen ugyan az a tipus csak más-más feszültséget stabilizál.Szeretném megmenteni a telefont,csak nem tudom hogy hol lehetne ilyen alkatrészt venni vagy rendelni.Üdv Maczi
(#) Norberto válasza Maczi0 hozzászólására (») Jún 14, 2009 /

A kódban a Ph előtag nagy valószínűséggel Philips márkára utal.

Egy jó nagy felbontású képet viszont valóban célszerű lenne mellékelni a NYÁK ezen részéről, ha lehetséges!
(#) Maczi0 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 14, 2009 /

Szia Köszi a hozzászólást.A szerelő jobban utána nézett,és azt mondta hogy ilyen kell bele.(Lásd a mellékletet).Csak nem tudja hol lehet ilyet szerezni.

Phki.pdf

(#) Doncso válasza Maczi0 hozzászólására (») Jún 14, 2009 /

Hát ez nem a reklám helye, de ez azt hiszem vis major eset, rendelj a texastól sample -be és megoldódott a problémád. Ha nem megy szólj segítek.
(#) SALáta válasza Maczi0 hozzászólására (») Jún 14, 2009 /

Ha nem kapható hazánkban és sehonnan sem tudsz rendelni kérj ingyen mintába, természetesen ez legyen az utolsó forrás.
(#) Maczi0 hozzászólása Júl 2, 2009 /

Sziasztok
Eddig tökéletesen működött a készülékem.Lemerült teljesen,fel is töltöttem.A kalibrációtól tovább nem tudok lépni.Légyszi segítsetek hogy érdemes-e még vele foglalkozni.A szerelő aki javította azt mondja hogy
lehet hogy szoftver hiba.Aki találkozott ilyen hibával kérem segítsen.Üdv Maczi
(#) Doncso hozzászólása Aug 9, 2010 /

Sziasztok, tudna valaki bővebb felvilágosítást adni erről a készülékről?Konkrétan az érdekelne, miért nem eszi meg az mp3-at?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem