Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Panasonic kx-t9250 telefon programozása
Lapozás: OK   1 / 1
(#) bsimon hozzászólása Júl 29, 2012 /
 
Panasonic kx-t9250AR telefon 15 perc használat után automatikusan bontja a vonalat. Van másik készülékem, az szintúgy. akkumulátorok vadiújak, de fix táptól is ugyanazt csinálja. intercom üzemben órákig /2-ig próbáltam/ működik. Mindkettő originál japán, osztrák piacra gyártott./ lehet hogy ennek köze van a programozásához?
(#) apanka válasza bsimon hozzászólására (») Júl 29, 2012 / 1
 
Ez beépített gyári védelem, hogy ne maradjon vonalban a készülék ha valami miatt megszakad a kapcsolat a két egység között. Ha jól emlékszem, a szétkapcsolás előtt csipogással jelez, ilyenkor meg kell nyomni az egyik számgombot és engedi tovább a beszélgetést.
(#) bsimon válasza apanka hozzászólására (») Júl 29, 2012 /
 
T. apanka köszönöm a választ, valóban egy szám megnyomásával továbbenged,...de vonallal és vonal nélkül is ugyanazt csinálja, a bázis és a kézikészülék közt tökéletes a kapcsolat/ld. intercom, ahol órákig megy/, hasonló típusoknál 9200,9000, ez nincs. nem lehet hogy ez a bizonyos szám megnyomás a programozás része? vagy esetleg ezt atípust direkt így gyártották? Sajnos a programozást nem találtam a neten.
(#) apanka válasza bsimon hozzászólására (») Aug 6, 2012 /
 
Csak most tudok reagálni, eddig nem voltam itthon.
Természetesen vonallal és vonal nélkül is csinálja, mert csak az időt figyeli, a vonal meglétét nem. Emlékeim szerint a többi hivatalosan forgalomba került típus (9000,9100) is így működik, bár lehet, hogy ezt ki lehet kapcsolni. Régebben évekig javítottam ilyen telefonokat, de az utolsót kb. 8 évvel ezelőtt, ezért már megkoptak az emlékek. A 9250-es tiltott készülék volt Magyarországon a "nagy" kimenő adóteljesítmény miatt.
(#) bsimon válasza apanka hozzászólására (») Aug 7, 2012 /
 
Köszönöm a választ, egy kérdés azért nem hagy nyugodni, hogy Ausztriában már leve ezzel a kitétellel forgalmazták? / nem hinném/ Egyébként én is megboldogult szervizes koromban javítottam elég sok hasonló készüléket, ilyennel nem találkoztam./ vagy csak nem teszteltem rendesen?/ Mindenesetre ha ismerném a szervíz kódokat lehet hogy segítene, a neten találtam szervíz doksit, csak elég húzós árban mérik, macerás. Mindenesetre tovább kínkódok,/bár nem létszükséglet, a lakásban két cordless is van/ már csak szakmai kíváncsiságból, tényleg hobbiból. Ha esetleg eszedbe jut valami, légyszi válaszolj
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem