Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » PCMCIA kártya antenna mod
 
Témaindító: csizn, idő: Szept 15, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) csizn hozzászólása Szept 15, 2007 /
 
Hali.Nekem lenne olyan problémám,hogy van 1 PCMCIA wifi kártyám ami belsejéről képet linkeltem,és lehet csinálni wifi antennákat amit én is akarok és nem tudom hogy tudnám feltenni erre a wifi kártyára ami nekem van az antennát.Akinek lenne ötlete az ossza meg velem.Előre is köszönöm!


Kép: Hivatkozás
(#) bond3 hozzászólása Szept 15, 2007 /
 
Szia!
Lehet hogy nem igaz, és a szakik majd jól letolnak ezért, de szerintem lehetne olyat, hogy egy olyan kis koax antennacsatit mint a routereken van ráforrasztani arra a vezetékre, ami ott a jobb szélén van(szerintem az egyikre, mert két helyről fogja a jelet, de ha tévedek akkor bocsi)
és azt úgy beszerelni a házába, hogy kilógjon, és akkor levehető az antenna amit hozzákötsz
(#) csizn hozzászólása Szept 15, 2007 /
 
Én is valami ilyesmin gondolkodok mert ami ott 2 oldalt van az a Z betü féle réz szál az 2 antenna és én fel akarok rá forrasztani olyan kis dugót amire rá tudok tenni majd antennát de ugye azt nem csak 1 helyre kell forrasztani.És ez okozza nálam a problémát.
(#) RRolando válasza csizn hozzászólására (») Szept 15, 2007 / 4
 
Üdv! Ne a "Z" hez forrassz hanem abba a nyák csíkba fúrj egy lukat ami az eggyik "Z" hez megy. Ez lesz az antenna "sugárzó" pontja. Az antenna másik pólusát a kártya azon részéhez kösd ami a nyákon a földelést vezeti, és minnél közelebb van az általad fúrt lukhoz. A rádiós rész arnyékoló serlege valószinűleg ehhez a földeléshez van kötve onnan tudsz mérgetni melyik helyen tudsz csatlakozni. Tapasztalati jó tanács; ha lehet ne csatlakozót rakj be mert azon nagyon nagy a jelveszteség direktbe forraszt be a kábelt a kártyába. A másik "Z"az egy másik antenna szerintem hagyhatod úgy.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem