Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Philips Nino 300+GPS
 
Témaindító: jency94, idő: Aug 27, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) jency94 hozzászólása Aug 27, 2007 /
 
Van egy igen régi, Philips Nino 300-as PDA-m. Már igazán nem tudom mire használni, úgyhogy arra a elhatározásra jutottam, hogy GPS-ként kéne hasznosítani. CF kártyahelye van. Azt szeretném tudni, hogy van e valamiféle CF aljzatba helyezhető GPS antanna, vagy az csak SD kivitelben kapható.
(#) Lucifer válasza jency94 hozzászólására (») Aug 27, 2007 /
 
Szerintem ne CF-ben gondolkodj. A régebbi PDA-kon szinte mindig van soros port. Arra egyszerűbb, olcsóbb GPS-t szerezni.
(#) brejti válasza jency94 hozzászólására (») Aug 27, 2007 /
 
Helló!

CF kártyás GPS vevőt még csak csak lehet venni, az viszont már más kérdés, hogy van-e a PDA-ban akkora processzor, memeória, szoftverfrissítés stb., hogy le tudja kezelni a GPS vevőt, és a térképszoftvert.

üdv brejti
(#) Lucifer válasza jency94 hozzászólására (») Aug 27, 2007 / 4
 
Térképszoftver felejtős rá. 75 MHz, 4-8 MB ram...
Hát maximum egy egyszerű GPS program ami megmondja a helyzeted, sebességed stb. Geocachingolni az is jó.

Próbának rakd fel rá a VisualGPSce-t, hogy egyáltalán elindul-e rajta. Továbbá azt figyeld, hogy látja-e a soros portot.
(#) jency94 hozzászólása Aug 27, 2007 /
 
Nekem elég lenne egy olyan progi is rá, ami megmutatja, hogy milyen irányba kell menni. Tényleg geocachinghez kéne, mert iGo téképpel próbálkoztam egy újabb PDA-n, azt azonban inkább autóvezetőknek találták ki. Ja igen, és memóriával nem lehet bővíteni a PDA-t. Akár méretnövekedést is elvállalom, csak néhanapján használnám.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem