Fórum témák
» Több friss téma |
Legutóbb nem sikerült: Bővebben: Link?
Tulajdonképpen mi a kérdés? Attól mert a kódvédelem be van kapcsolva, a PIC-be lehet tölteni a programot, nem változtat kb. semmin csak annyin, hogy nem lehet a kontrollerből kiolvasni a tartalmat, de ha megvan az eredeti hex fájl, ez kb. lényegtelen. Esetleg átírod a fenti módszer alapján.
A kérdés és a probléma az, amikor beírom a hex fájlt,azonnal kiírja az all protect-t,és csak egy darabig fut a program.Ha kiakarom olvasni a programot a proci/PIC16F1789/üres.
Ebből következtettem,hogy az hex fájl írásvédett. Ugyancsak kiírta még:Waiting for file update,továbbá:click buton again to exit. Betöltöttem e másik hex-t,ennél nem jelent meg a probléma. Köszönöm,hogy válaszoltál. Üdvözlettel:Alita Idézet: Ennek a hibának semmi köze ahhoz, hogy a PIC olvasásvédelme be van-e kapcsolva vagy sem.„csak egy darabig fut a program” Idézet: Ez természetes, ezt okozza az olvasásvédelem. Ha a programozott eszközt vagy csak a PIC-et odaadod valakinek, nem tudja kiolvasni belőle a programot.„Ha kiakarom olvasni a programot a proci/PIC16F1789/üres.” Idézet: Ezt, ezeket akkor írja, amikor az "Auto Import HEX + Write Device" gombra kattintasz. Ha mégegyszer rákattintasz, kikapcsolod ezt a funkciót. Ennek sincs köze ahhoz, hogy a kontrollerben lévő program csak egy ideig fut. Magát a programot kell vizsgálni, mitől állaht le. „Waiting for file update,továbbá:click buton again to exit.”
Én is a program hibájára gondoltam,de ez már sok nékem.Hiszen azt írja ki,hogy" a fájl
frissítésre vár."Érdekes még,hogy ehhez a kütyű életre keltéséhez még további három fájl van letöltve és ezeknél is ugyanaz van. Gondolom a szerző pénzt szeretne a programért,de akkor miért nem tüntette fel szándékát. Azt hiszem én feladom egyenlőre. Köszönöm a segíteni akarásod. Üdvözlettel:Attila |
Bejelentkezés
Hirdetés |