Fórum témák
» Több friss téma |
Veszel ilyen S09-et 5V-ost. Egy li-ion celláról járatva megcsinálja az 5V feszkót, és keveset fogyaszt
VezetékhosszAzt szeretném megtudni hogy a dht22 szenzor milyen maximális vezetékhosszal használható és ehhez kell e + felhúzó ellenálás ?A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2025
Hello!
"DTH22 felhúzó ellenállás Az érzékelőhöz egy felhúzó ellenállás szükséges, amelynek értéke az adatlapon szerepel (1k és 5k között ajánlott)." Lásd itt. "A DHT22/11 érzékelők soros kommunikációs interfészt használnak, így nagy távolságokon is működnek (a DHT11 esetében 20 m felett, a DHT22 esetében 100 m-en)." 20 méter felett 5k alatt ajánlott. De nyilván a kábel kapacitásai az érdekesek.. A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2025
Hozzá adtam egy gombot is
![]()
Csak így tovább ! Tuning fejlesztés tanulás .....
pickit2 nem ismeri fel a 12f1501-tSziasztok!A fenti picre írtam egy programot. A pickit2 nem ismeri fel a picet. Hogyan tudnám beírni a programot.
Köszönöm szépen!
A helyzet az, hogy letöltöttem, installáltam, elindítottam, de az eszközt továbbra sem ismeri föl(PIC12F1501).Lehet, hogy valamit nem jól csináltam?
A konkrét programot nem ismerem de eddig mindenki áldotta, aki kipróbálta.
Maga a programon kívül is lehet sok tényező. Mit értesz "eszköz" alatt? A programozót (PK2) vagy magát a PIC-et nem ismeri fel?
Más információ szerint az MPLAB IPE programmal, ami része az MPLAB IDE-nek lehet programozni a pic12f1501-et, ha van MPLAB SNAP programozó, ami olcsónak tűnik a chipcad-nál. Van valakinek tapasztalata az MPLAB IPE-vel és ezzel a SNAP-al?
Programmer menü: Manual Device Select (legyen kipipálva)
Device Family menü -> Midrange -> 1.8V Min Device lenyíló menü -> PIC12F1501
Beírtam a hex fájlt. Ki kell próbálni.
Köszönöm szépen.
Az az egy baj van vele, hogy csak LVP módban működik, pont ezért ilyen olcsó.
Szia!
Ha kívülről kap a pic az MCLR lábra 12 V-t, akkor működik HVP módban. Vagyis általam, normál módban az MPLAB SNAP? |
Bejelentkezés
Hirdetés |