Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   250 / 251
(#) Suba53 hozzászólása Márc 4, 2024 /
 
A TEMU-nál valami homokszem került a gépezetbe.
Február 26.-án a DPD átvette elvileg már a vámellenőrzés után, majd a DPD csomagkövetője szerint német elosztó központok között kering a csomag. körbe körbe.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. A TEMU már az 1700.-Ft késedelmi díjat is jóváírta.
( Ennyivel fog csökkenni a legközelebbi rendelésem ára. )
(#) Laslie válasza Laslie hozzászólására (») Márc 7, 2024 /
 
Annyira mégsem reménytelen a helyzet! Ma átvettem a csomagot a postán. A beérkezéstől számítva 1 hónapot kellett csak várnom rá.
(#) zenetom hozzászólása Márc 10, 2024 /
 
Sziasztok!
Rendelt már valaki innen: LCSC Electronics ?
(#) Fats Domino hozzászólása Márc 12, 2024 /
 
Üdv! Ázsiacenter. com.Budapest -ként ,majd Aliexpress -ként is megjelenik ez a weboldal. Rendelt már valaki innen ,ami meg is érkezett? Két és fél hónapja nincs meg a küldemény, tracking number sincs, követhetetlen a szállítás
(#) img válasza Fats Domino hozzászólására (») Márc 12, 2024 / 1
 
Ismert csaló oldalak, amik egy tulajhoz tartoznak. Könyveld el tanulópénzként.
(#) Bakman válasza Fats Domino hozzászólására (») Márc 12, 2024 / 1
 
Itt találsz infót: Bővebben: Link.
(#) Fats Domino válasza img hozzászólására (») Márc 12, 2024 /
 
Oké, ezt behúztam.(- 1.700 Ft) Azt megkérdezhetem miért van az, hogy ocsmány bűnözőket szabadon engednek mielőtt a büntetésüket letöltik, de egy ilyen szintén ocsmány, átverős csaló bandát nem tudnak letiltani és rabláncra verni?
(#) Fats Domino válasza Bakman hozzászólására (») Márc 12, 2024 /
 
Oké, köszi.
(#) proba válasza Fats Domino hozzászólására (») Márc 12, 2024 /
 
Mert te sem jelentetted fel őket....
(#) Bell hozzászólása Márc 12, 2024 /
 
Sziasztok!
A Paypal-nál szeretnék egy kifizetést automatikussá tenni, de nem találok erre lehetőséget.
Próbáltam felvenni velük a kapcsolatot, de a felkínált, néhány lehetőség miatt ez nem sikerül.
Mit rontok el?
(#) uniman válasza Fats Domino hozzászólására (») Márc 12, 2024 /
 
A mikroelektronik hu-t kihagytad...egy bagázshoz tartoznak. Londonban, a hatóságoknál nem sok magyar tesz bejelentést. Bővebben: Link
De a neten rengeteg háttérinfó elérhető róluk...
"Hires es hirhedt magyar csalok (Banszki Szilvia es Stalter Balazs) uzemeltetik, ok a tulajdonosai es mar nagyon nagyon sok embert megloptak, szoval vigyazz veluk - az angol valamint a magyar rendorsegi fotok is megvannak a korozott Stalterrol, stb - jobb ha ovatosan tovabb olvasod ezt."
A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2024
(#) uniman válasza uniman hozzászólására (») Márc 12, 2024 /
 
Egy kép lemaradt...
Rendelés előtt kéne informálódni...pár perc alatt a netről minden információ elérhető.
(#) Fats Domino válasza proba hozzászólására (») Márc 12, 2024 /
 
Talán ezzel még nem késtem el. Köszi
(#) Fats Domino válasza uniman hozzászólására (») Márc 12, 2024 /
 
Ezt (sem) nem tudtam , de köszi az infót.... mindenképp jobban figyelek ezekre a mocsok csalókra ,mielőtt vásárolnék bármit. üdv
(#) Bell hozzászólása Ápr 2, 2024 /
 
Sziasztok!
Az Aliexpress-ről rendeltem néhány olyan terméket, amit a listaár töredékéért árultak és a szokásoshoz képest nem postai úton, nagyon gyorsan - 1-2 héten belül - leszállították.
A felületen nem a szokásos "Buy","Addto cart", hanem egy "Pick ..." gombbal lehet választani és ez nem a klasszikus kosárba kerül.
Nem találtam semmit arról, hogy ezek miért olcsók, netán hitelre vásároltam és amit fizettem, csak előleg.
Tud erről valaki részleteket?
(#) KBal76 válasza Bell hozzászólására (») Ápr 2, 2024 / 2
 
Ilyenkor minimum 3, max. 10 terméket vehetsz, és egyben szállítják ki, ezért tud jó áron lenni. Nincs utólag semmi fizetni valód. Szerintem egymáshoz földrajzilag közel található boltok kínálatát listázzák ilyenkor (azért gondolom hogy nem egy boltét, mert eléggé külön vannak csomagolva a termékek).
(#) Bell válasza KBal76 hozzászólására (») Ápr 2, 2024 /
 
Köszönöm!
(#) PEXESO hozzászólása Ápr 7, 2024 /
 
Sziasztok !
Nem biztos,hogy jó helyre írok de nem találtam jobbat.Internetes csalással kapcsolatban kérem a segítségeteket.Pénteken kaptam két sms-t a bankomtól amiben volt kétszer ugyanaz az áru megrendelése az Aliexpressről,a nevemben,amit természetesen nem én rendeltem hanem valami csaló.Most az a kérdésem,hogy az Aliexpressnek(központnak)van-e valami telefonszáma vagy mail-je ahová a csalást lehetne jelenteni.Sokat keresgéltem de ilyet nem találtam.
(#) Régi motoros válasza PEXESO hozzászólására (») Ápr 7, 2024 /
 
Ebben szerintem a bankodat kellene keresni, és visszavonatni a szóban forgó tranzakciókat...
(#) proba válasza PEXESO hozzászólására (») Ápr 7, 2024 /
 
Valamit ha ez történt, az ALI-n beállított címedet is megnézném. Sok értelme nincs más címére más pénzén rendelni bármit. Bár ha rendelt a nevedben valaki, azt az ALI-s felhasználó nevet is gyorsan felszámolnám. Amin még gondolkodnék, melyik gépen használtam úgy az ALI-t hogy a végén nem jelentkeztem ki.. Ha meg a te bankkártyáddal, de nem a te felhasználóneveddel rendelt ( amihez az adatok el vannak mentve, tehát a csalónak nem kell ismernie) akkor a banknál is sürgősen kártyatiltás.
(#) meslac válasza PEXESO hozzászólására (») Ápr 7, 2024 /
 
Kérj a bankodnál egy web számlát, és azt add meg. Ha vásárólni akarsz, csak akkor tegyél rá pénzt. Akkor nem tudnak vásárolni a számládra.
A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2024
(#) bbb válasza PEXESO hozzászólására (») Ápr 7, 2024 /
 
Telefonszámuk nincs. A chatboton viszont túl lehet lendülni, csak türelmesnek kell lenni hozzá. Ott el tudod magyarázni mi a gond.

Mondjuk nem tudom hogy csináltad - könyvtári gépen bejelentkezve maradtál és a kártyád megjegyeztetted az alival? Ha így volt, akkor is le tudod időben mondani a csomagot a "nincs rá szükségem" opciót választva, s a pénzed is visszakapod.
(#) antikzsolt válasza PEXESO hozzászólására (») Ápr 7, 2024 / 1
 
Biztos hogy a bankod küldte? Nem volt benne link stb? Bankkártya adatokat nem kérték be? Trükkös csalások mennek mostanában.
Helyből kártya tiltás hogy ne tudjanak vásárolni vele tovább.
A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2024
(#) PEXESO válasza Régi motoros hozzászólására (») Ápr 11, 2024 /
 
Sziasztok!
Sajnos nagyon elfoglalt voltam,csak most tudok válaszolni.A válaszodat és a többiekét is köszönöm,jó tanácsokat adtatok.
A bankomban letiltattam a tranzakcióket,kettő is volt,a bank azonnal letiltotta a kártyámat,most várom az újat.Azóta a pénzt vissze is utalták a számlámra. Az Alin a felhasználói nevemet,jelszót megváltoztatom és másik telefont fogok használni.
(#) elactrofan hozzászólása Ápr 11, 2024 /
 
Üdv!
paypal-hoz tud valaki olyan elérhetőséget e-mail címet amire nagy eséllyel érkezik válasz?
Jelszavamat nem tudom több évig nem használtam, most szerettem volna, de van valami security question amire nem tudom a válasz és mindenképpen bejelentkezés után tudnák csak érdemben intézkedni.
Hivatalos oldalon található elérhetőségeket már próbáltam semmi reakciót nem kaptam, csak egy elégedettségi kérdőivet
(#) DomiG válasza KBal76 hozzászólására (») Ápr 15, 2024 /
 
Karácsonykor indult az akciójuk, de még ma is tart. rengeteg dolgot rendeltem, alig 1-2 -nél volt csak valami gubanc, mint pl: a fel- és lemágnesező állandó mágnes, 32 A -es sorkapocs helyett női kozmetikumot, vagy pillabodorító félét küldtek, ilyesmik. Valószínű kedvcsináló, mert komoly dolgokat ők sem adnak bagóért. Pl: 1"-os átfolyásmérőt, szűrőt, mágnesszelepet, ezekért bizony 10-15 $ -t ki kell pengetni + szállítás. A Temu -nál az első vásárlást kell jól megválasztani, így két kamerás menetrögzítő Dash Cam -ot 1200 Ft -ért, 12 eFt -os bit készletet szintén 1200 -ért, stb Korábban az Ázsia Centertől is rendeltem, probléma ott sem volt, csak a szállítási idő volt rettenetes hosszú
(#) KBal76 válasza DomiG hozzászólására (») Ápr 15, 2024 /
 
Én Aliról rendszeresen rendelek (ezzel az akciójukkal, meg enélkül is). Olyan hogy nem azt küldték mint rendeltem, vagy hiányzott volna valami, eddig még sose volt. Nyilván hibázhatnak, mert olvasom némelyik termék alatt, hogy nem annyi az annyi (már tizen-éve minden csomagbontást jól levideózok amúgy, hátha egyszer bizonygatni kell az igazam). Több cucc minőségével volt gondom, de nem az árához képest (pl. 640Ft BT-FM transzmitter meg még szivargyújtó-töltô is, naná hogy mono az FM adó benne), így nem reklamáltam meg. A minőség az amúgy sem az erénye ott a gyártók többségének.
Ennél az 3-10 akciójuknál a szállításon nagyot spórolnak, és annyira nem irreálisak az árak, ha a szállítást a végső árból leveszem, kb. reális. Amúgy folyamatosan van ez az akció, de eldugják amikor bejelentkezünk, ilyenkor inkognitóba kell nyitni, és a 3-10 termékes oldal linkjét bemásolni a bejelentkezett böngészőbe.
Temu-n bizonyára valamin nem értettem (vagy csak késôn kezdtem nézni és már lemaradtam a nagy olcsóságokról), mert még semmit sem láttam jó áron. Amikor Ali-val összevetettem az utóbbi jóval olcsóbb volt. Az Alit csak bejelentkezve szabad nézni, mert amúgy irreálisan olcsó árakat ír, ott is az első vásárlások a legjobbak "Welcome deal".
(#) pipi válasza KBal76 hozzászólására (») Ápr 15, 2024 /
 
Ha törlöd a cooki-akat akkor megjenenik 3+termékek felülete
(#) KBal76 válasza pipi hozzászólására (») Ápr 15, 2024 /
 
Ha törlöm a sütiket akkor kijelentkeztet az Ali, hiszen onnantól nem tudja ki vagyok. Ez technikailag ugyanaz (az Ali szemszögéből) mint az inkognitó mód, csak ráadásul újra be kell jelentkeznem.
Az a bosszantó az Ali-ban, hogy ugráltatják az áraikat +/- 20% véletlenszerűen pár hetente, meg kell figyelni épp fent vagy lent vannak az árak. Most épp lent.
(#) Massawa válasza elactrofan hozzászólására (») Ápr 15, 2024 /
 
Ha több évig nem használtad, akkor már felesleges firtatni. Ki lettél törölve. Azota volt vagy 3-4 szabálymodositás, nyilván ezeket sem vetted figyelembe igy nincs miröl beszéljenek veled.
Uj kontot kell létrehozni és kész.
Következő: »»   250 / 251
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem