Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TAS5630 vélemények
 
Témaindító: nrgie, idő: Feb 9, 2010
Lapozás: OK   11 / 11
(#) dara válasza vajasgeri hozzászólására (») Júl 12, 2016 /
 
Igen próbáld meg resetelni.A segédtápra a 12V gondoltam,na azért itt többet felvehet mert a fetmeghajtás erről megy.Mérd meg nem esik a fesz mikor hajtod?
(#) vajasgeri válasza dara hozzászólására (») Júl 20, 2016 /
 
Más volt a probléma, "elfelejtettem" beforrasztani a clip led source lábát, ezért világított ha kell ha nem. Most a visszajelzések hibátlanul mennek, bekötöttem a reset kapcsolót is. Viszont a probléma nem szűnt meg továbbra sem, mikor megépítettem az erősítőt akkor sokkal erőteljesebb hangja volt, most pedig minden mély résznél a zenében megcsuklik a hangja. Fogalmam nincs mi a jelenség okozója, gondoltam arra is, hogy 15uH-s induktivitásaim miatt vannak, mert nem épp ide valót használok, de akkor az elején miért szólt megfelelően? Minden esetre kíváncsiságképp építeni fogok még egyet és megnézem mi a különbség.
Esetleg egyéb ötleted van? A tápfeszültség mindkét ága stabil, mértem terhelés közben is.
Az alábbi induktivitásokat használom, eléggé melegednek, de más bajt nem tapasztaltam:
http://www.tme.eu/hu/details/dtmss-16_0.01_15-v/toroid-tht-induktiv...yster/
(#) Flatron11 hozzászólása Júl 25, 2016 /
 
Sziasztok!
Megépítettem a végfokot az 5630-as IC-vel, első indításra szólt is rendkívül zajosan egy próba tekercsel, ami kb 22mH lehetett. Tekertem hozzá egy 7uH-s induktivitást PC tápból kitermelt vasmagra, de csak zúg a kimenet és rendkívül melegszik a tekercs. Mi lehet a gond? Vagy sikerült ellőnöm az IC-t?
(#) dara válasza Flatron11 hozzászólására (») Júl 25, 2016 /
 
Ha EI trafóra tekerted akkor lehet 20-30uH a tekercs,15-20A méretezve.Rakd vissza a másikat és kiderül.Egyébként ha nagyon melegszik,akkor valamit elszámoltál.Indikátor ledek benn vannak?Mit jeleznek?
(#) Flatron11 válasza dara hozzászólására (») Júl 25, 2016 /
 
Rendes toroid magra tekertem fel, mind a két tekercs toroid magon volt. Egyébként elég egy vastag huzalból megtekerni, vagy vegyem szét több vékonyabb szálra? Azt a részt most kötöm be, lehet segítene.
(#) dara válasza Flatron11 hozzászólására (») Júl 25, 2016 /
 
Hú,valamit keverünk.Először is,négy tekercs kell bele,és mi az a rendes thoroid mag?A Pc tápból a sárga fehér?Hát az nem jó.T 106-2 barna mag kell bele,persze meg is kérik az árát.A Pc tápokból az EI33 mag is jó,arra írtam hogy 20-30uH megfelelő.Az indikátór mit jelez?Elég egy szálból is tekerni,min 1mm2 legyen.
(#) vandorbot hozzászólása Jan 12, 2017 /
 
Találtam egy ilyet:

TAS_600W.lay
    
(#) deakgabi hozzászólása Jan 28, 2017 /
 
Sziasztok.
Kicsit elvesztem a sok panel között.... Én olyan verziót keresesek, ahol mindegyik led, és vezérlés rajta van (ki van a panelen alakítva), és a bemenet szimmetrikus, a kimenet meg hidban van. Nem tudom, létezik e olyan, ahol előerősítő is szimmetrikusként van kialakítva.

Aki megmondja melyik ez, azt megköszönném.
(#) dara válasza deakgabi hozzászólására (») Jan 28, 2017 /
 
Olyan nincs neked kell megtervezned.
(#) deakgabi válasza dara hozzászólására (») Jan 28, 2017 /
 
Esetleg olyan, ami hidalt, de opa nélkül, és szimetrikusan? Mert a gyári referencia design szerint ilyen a bemenet, csak sztereoban.
(#) dara válasza deakgabi hozzászólására (») Jan 28, 2017 /
 
Csak amit itt találsz az van.
(#) Primary hozzászólása Aug 24, 2017 /
 
Sziasztok!
A képen látható modulon vajon mennyire bonyolult megoldani azt, hogy hozzáférhessek a végfokok bemeneteihez? Gondolom nincs menne semmi sávszűrő, meg amúgy is saját hangváltóval szeretném a rendszerhez igazítani.
Egy hasonlóan eBay-es 48V 10A táp jó lesz hozzá?
Házi buli üvöltő lesz, szóval nincs nagy igény, de azért elviselhető legyen.

tas5630.jpg
    
(#) benceg hozzászólása Máj 30, 2020 /
 
Üdv! Egy 2.1 es kialakítású kínai panelem van és olyan hiba jelentkezett olyan 2 év használat után, hogy a szub kimeneten a hangszóró "befele pumpál" és nagyobb hangerőn ügye ez már károsan jelentkezik. Ez azt jelenti, hogy a chip ezen kimenete hídban van és az egyik fele elszállt, azaz kuka ?

A másik kérdésem, az LM2575 ös ic vel kapcsolatban lenne. LM2575S-15 található ezen a panelen és ez ha jól látom csak 40 V-ig jó és a HV verzió ami jó 40 fölött. Én 50 Voltos táppal hajtottam. Hogyan működhetett így ? Okozhatta ez a fenti problémát ? Hol lehet ilyen ic-t venni, nem ipari kiszerelésben ?

Lehet ezen a panelen valamit javítani,finomítani ?

Ehhez hasonló panel
Következő: »»   11 / 11
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu