Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   740 / 740
(#) bbb válasza Fats Domino hozzászólására (») Pé, 16:30 /

Nem gond, ez nem sürgős információ S, ha véletlenül érdekes is számomra a lemez, akkor is jpaulin közelebb van, legfeljebb vele "boltolnám" el, ha már tőled az egész pakkot elhozta
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Pé, 17:01 /

Ha az ismeretlen "elektroncső" is odakerül, akkor egyszer csak összefutunk...
(#) Fats Domino válasza bbb hozzászólására (») Pé, 20:24 /

Ha ismered jpaulin-t ,megkérlek,hogy hívd fel légyszives ,már küldtem neki üzenetet,de nem válaszol,pedig jó lenne mihamarabb ha a kezébe adhatnám a dobozt a tartalmával együtt. köszi, üdv
(#) bbb válasza Fats Domino hozzászólására (») Pé, 21:31 /

Csak az adatlapját néztem meg, ahova 3. kerületet írt. Nekem meg az kb. mindennapos, mert ott dolgozok. A számát (még) nem ismerem, de ami késik...
(#) jpaulin válasza bbb hozzászólására (») Szo, 16:06 /

Szia! Holna átveszem a dobozt utána megcsacsogjuk!
(#) Gabó hozzászólása Vas, 11:49 / 1

Whirlpool AWE4526

Ingyen elvihető hibás whirlpool AWE4526.
Dob oldali meghajtásnál hibás. Többi (motor, vezérlés, fűtőszál stb jó) Teteje, ami ezeknél rohadásra hajlamos, jó állapotnak örvend, mint ahogy a kép is mutatja
Csak személyesen, gödöllőn lakik (még... )! Szállításban nem tudok segíteni, csak addig, míg levisszük a szállító járművedhez.
(#) 24bitponthu válasza Gabó hozzászólására (») Vas, 12:34 / 1

Nálam is a dob tartó tengely korrodalt el , az alubol van csinálva , amit a mosószer megeszi .
Ez a tervezett elavulas . Mind így van csinálva , nem érdemes használatát venni , az is ugyanígy döglik meg , nem javítható.
(#) Gabó válasza 24bitponthu hozzászólására (») Vas, 12:38 / 1

Alkatrész kapható hozzá, és javítható, de nem akarok vele szöszölni.... úgy is itt a karácsony, így legalább le lett tudva a karácsony is. (lett helyette új gép) Leendő új tulaj majd kicseréli, összerakja, és működik tovább.
(#) Josi777 válasza 24bitponthu hozzászólására (») Vas, 12:40 / 1

De javítható. Lehet kapni dobtengelyt és ki lehet cserélni a tönkrement spiáter alkatrészt. Az Orcyban már felújítva kapható a használt dob, amit a Pongrácz Feri újít fel.
(#) 24bitponthu válasza Josi777 hozzászólására (») Vas, 12:47 /

Használt dob ... Ragasztott a műanyag dobház , nem szedhető , nekem 3 volt mind W betűs, mind ugyanúgy döglött meg . Láttam H kapható szimering , meg csapágy . Csak kicserélni nem lehet .
A hozzászólás módosítva: Vas, 12:48
(#) Gabó válasza 24bitponthu hozzászólására (») Vas, 12:55 / 1

Ez nem ragasztott dobos... Kitekered a maréknyi csavart a dob oldalán, kiszeded a felfogató csavarokat, dob ki, régi tengelyek le, új fel, visszaszerel, és kész.
(#) 24bitponthu válasza Gabó hozzászólására (») Vas, 17:15 /

Az új tulaj mázlista . Én vettem egy elöltöltőset . Tele volt a hocipom a forgó dobossal .
(#) uniman válasza 24bitponthu hozzászólására (») Vas, 17:19 /

Melyik mosógépben nem forog a dob?
(#) mnyugger válasza uniman hozzászólására (») Vas, 18:39 /

A tárcsásban. Talán Hajdu 407.
(#) uniman válasza mnyugger hozzászólására (») Vas, 19:09 / 1

"vett egy elöltöltőset, mert tele volt a...forgó dobossal"
(#) mnyugger válasza uniman hozzászólására (») Vas, 19:21 / 1

"Melyik mosógépben nem forog a dob?"
(#) 24bitponthu válasza uniman hozzászólására (») Vas, 21:24 /

Igazad van felültöltős...
(#) tki válasza mnyugger hozzászólására (») 1:20 /

Az szerintem a centrifuga volt. A 303-as lehetett a mosógép. A forgódobostól tartottak annak idején, hogy jobban koptatja a ruhát, aztán az is elmúlt. Én meg a centrifugától tartottam, ahhoz jogosítvány kellett és bátorság - és türelem a fékezéshez a lábfékkel, mintha földkörüli pályáról térne vissza. Csak egyszer próbáltad meg féloldalasan telerakni...
(#) Josi777 hozzászólása 1:50 /

BT Audio

Nemrég vettem ezt a modult: https://www.hestore.hu/prod_10040752.html#, ami számomra használhatatlan, mert teljes hangerőn mondja be minősíthetetlen hangon az üzemmódot, pl. hogy sikeres BT csatlakozás, valamint a tápfeszültség levétele után elfelejti a hangerő beállítást. Morfondíroztam, hogy esetleg mire tudnám használni, de feladtam, semmi kedvem vele vacakolni, így nagyon szívesen odaadom bárkinek, aki tudja használni. Teljesen új, egyszer volt kipróbálva. Budapest XIII. kerben átvehető (esetleg egyeztetett más helyszínen), nem szeretném postázni, csak ha nagyon muszáj, amire valószínűleg idén már nem kerülne sor.
(#) CIROKL válasza Josi777 hozzászólására (») 4:15 /

Mmm , pedig még beszel is !
Anno en is vettem.egy ilyet , nekem a kártyát nem.olvassa ,.
Következő: »»   740 / 740
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem