Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
normál SO tokozású alkatrészekhez tároló csövet keresekSziasztok!Normál SO tokozású alkatrészeket csőben is szokták tárolni. Ilyen csövet keresnék. A normál SO-08, SO-14 és az SO-16 alkatrészeknek kb. ugyan az a profilja, úgy hogy bermelyikhez való cső megfelelő lehet. Viszont nem jó, az SO wide, azaz a szélesebb IC-k tárolásához használatos cső. Csatolok egy képet, hogy kb. hogyan szokott kinézni, de van kis különbség abban, hogy melyik gyártó milyen csőben szállít. Nekem bármelyik megfelelő lehet. Kb. 10-20db kellene az alkatrészeim tárolásához. Budapest közelében lakom, ezért Budapestre viszonylag gyakran bejárok, továbbá Vác és Székesfehérvár irányába is szokott utam lenni, ezért elsősorban erre felé tudnék elmenni a csövekért. Gondolom nem lesz senkinek ilyen sok feleslegese, de azért nem egyesével szeretném összeszedni.
Szia,
2db van nekem, igaz vannak benne IC-k is, de nem valószínű, hogy használni is fogom. Azokkal együtt fel tudom ajánlani neked.
Szia! Ez kilenc darab de a logisztikát azt nemtudom hogyan oldjuk meg.
tejgumi lemezGyerektenyérnyi méretű (kb. 40*80mm) tejgumi lemezt keresek 1 mm vastagságban. Kérdezem az esélytelenek nyugalmával.
Szia!
Köszönöm, de DIP tokozású csőből van elég. Tuchel aljzatElőlapra keresek szerelhető tuchel aljzatot mondjuk 5 pólusút. Megkönnyítené a hiba keresés közbeni méréseket bontás nélkül és az alkatrészek között sem kellene nyúlkálni.
Hány darabot szeretnél? Ha két nappal előbb írsz, kidobtam volna Fehérváron.
Van 8 db ha kell neked adom.
nekem csak lom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |