Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt hittem a frájdéjnél nincs már lejjebb.
És a barna bőr ülésben terepszínű viseletben egy Helló-szia...
Vagy: MIZU
10 másodpercet bírtam ki, beletekeréssel együtt. Akkor már inkább a Slayer, vagy Rammstein, ha a kettő között választani kell.
Puhány vagy. Pedig ez jó: Bővebben: Link
Amit a Mirgyék a Fábryban adtak az sem volt semmi.
Lábat mostál máma?
Ezt személyes sértésnek veszem.
Akkor hallgass meg egy másik verziót. Ez már hallgatható. Bővebben: Link
Ez király. Csinos a csajszi is.
Igen, jó ez az akusztikus változat és jól adják elő. Nem mellesleg tényleg csinos az énekes lány is.
És jól is énekel. De szerintem ez is jó átdolgozás. Bővebben: Link
Nekem a szöveg is dedós, sőt mi több irritáló. Tudva azt, hogy valóban hasonlóképp megy. Hazakísérhetlek? Igen, meg...
Igen a szöveg az tényleg nem valami nagy szám, de tükrözi a mai fiatalok gondolkodásmódját.
Írjunk a zenére egy új szöveget és lehet, hogy még sláger is lehetne, így akusztikus előadásban.
Valószínű az "ómagyart" nem értenék meg a hello szia mizu mijapálya két kicsi legó után.
Így nem is lenne sikere. Hát legózzanak tovább, de ha kell, adok kisdömpert, homokozólapátot, én már kinőttem belőle.
Akkor van alapja. Ezt buktad.
Nekem nem korog, most ettem. Sőt, ébren is vagyok.
Pincében az egyik izzó érintkezője megadta magát.
Pótolhatatlan, mert opalizált búrát már nem lehet kapni.
Ahogy nézem a foglalat állapotát, azt is cserélni kellene, mert szétégett, elöregedett.
Van valaki aki jelenleg DJ-kedik a valóságban?
Mert ilyen néven ezren is regisztráltak, de aki ténylegesen űzi az ipart, az megmondaná hogy pl. ezen a videón mit csinál a lemezlovas? Mert a kapott hanggal nincsenek összhangban a tekergetései, de még a mozgása sem. Vagy ez úgy megy, hogy előre stúdióban kikeverik az egészet, és a show-n csak úgy csinál mintha, közbe meg dehogy?
Szia. Én már pár éve dídszézek, van is egy keverőm.
![]() Azért nem hallatszik zenei változás a tekeréskor, mert az a player nincs feltolva a mixeren ( a hangerő), vagy a crossfader a másik oldalra van tolva. Ilyenkor a fülesen ütemre igazítja ezt a zenét, hogy amikor feltolja a csuszkát , akkor a másik zenére szépen rámenjen, és ne össze-vissza szóljon. Tehát így tudja a zenét gyorsítani egy picit, amit ő csak a fülesben hall... Gondolom most azt hitted, hogy scratchel, de nem. ![]() Remélem érthetően fogalmaztam, ha nem szólj!
Üdv a műanyag világban. Én csak azt hiszem el, ami előttem történik. Ami nem, annak már sanszot adok, hogy nem történt /-ik meg. Lásd a sok előre felvett, és élő-nek mutatott produkció.
Lehet itt nem, de az a szerepe..
Ugyan már, betesz egy általa ismert "mix" (egymásra szünet nélkül rákevert) cd-t, és tudja mi mi után jön (ennyi esze még talán van), és megy a playback DJ módra. Dj-k körülbelül a kilencvenes évek közepéig voltak. Amíg azok ki nem öregszenek, lesznek. Utána már csak műanyagbábuk lesznek akik úgy csinálnak mintha... Lásd a Robi által nekem adott, Palotais cikket. Kerek perec le van írva. Laptoppal megy, arról nyekeg a zene, és gőze nincs, hogy merre hány méter.
Én ä-t a németben láttam, e pötty pötty-öt csak az oroszban, ott "jo". AltGr-rel nem is tudom elővarázsolni.
Leszakadt a fémről az üvegbúra. Persze az kellemesebb, ha esetleg ez működés közben történik, és a fejemre is esik
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

(Holnap tuti nyit valaki egy ilyen témát.
)
És jól is énekel.