Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt hittem a frájdéjnél nincs már lejjebb.
![]()
És a barna bőr ülésben terepszínű viseletben egy Helló-szia...
![]()
Vagy: MIZU
![]()
10 másodpercet bírtam ki, beletekeréssel együtt. Akkor már inkább a Slayer, vagy Rammstein, ha a kettő között választani kell.
![]()
Puhány vagy. Pedig ez jó: Bővebben: Link
![]()
Amit a Mirgyék a Fábryban adtak az sem volt semmi.
Lábat mostál máma?
![]()
Ezt személyes sértésnek veszem.
![]()
Akkor hallgass meg egy másik verziót. Ez már hallgatható. Bővebben: Link
Ez király. Csinos a csajszi is.
![]()
Igen, jó ez az akusztikus változat és jól adják elő. Nem mellesleg tényleg csinos az énekes lány is.
![]() De szerintem ez is jó átdolgozás. Bővebben: Link
Nekem a szöveg is dedós, sőt mi több irritáló. Tudva azt, hogy valóban hasonlóképp megy. Hazakísérhetlek? Igen, meg...
![]()
Igen a szöveg az tényleg nem valami nagy szám, de tükrözi a mai fiatalok gondolkodásmódját.
Írjunk a zenére egy új szöveget és lehet, hogy még sláger is lehetne, így akusztikus előadásban. ![]()
Valószínű az "ómagyart" nem értenék meg a hello szia mizu mijapálya két kicsi legó után.
![]() ![]()
Akkor van alapja. Ezt buktad.
![]()
Nekem nem korog, most ettem. Sőt, ébren is vagyok.
![]()
Pincében az egyik izzó érintkezője megadta magát.
Pótolhatatlan, mert opalizált búrát már nem lehet kapni.
![]()
Van valaki aki jelenleg DJ-kedik a valóságban?
Mert ilyen néven ezren is regisztráltak, de aki ténylegesen űzi az ipart, az megmondaná hogy pl. ezen a videón mit csinál a lemezlovas? Mert a kapott hanggal nincsenek összhangban a tekergetései, de még a mozgása sem. Vagy ez úgy megy, hogy előre stúdióban kikeverik az egészet, és a show-n csak úgy csinál mintha, közbe meg dehogy? ![]()
Szia. Én már pár éve dídszézek, van is egy keverőm.
![]() Azért nem hallatszik zenei változás a tekeréskor, mert az a player nincs feltolva a mixeren ( a hangerő), vagy a crossfader a másik oldalra van tolva. Ilyenkor a fülesen ütemre igazítja ezt a zenét, hogy amikor feltolja a csuszkát , akkor a másik zenére szépen rámenjen, és ne össze-vissza szóljon. Tehát így tudja a zenét gyorsítani egy picit, amit ő csak a fülesben hall... Gondolom most azt hitted, hogy scratchel, de nem. ![]() Remélem érthetően fogalmaztam, ha nem szólj! ![]()
Üdv a műanyag világban. Én csak azt hiszem el, ami előttem történik. Ami nem, annak már sanszot adok, hogy nem történt /-ik meg. Lásd a sok előre felvett, és élő-nek mutatott produkció.
Lehet itt nem, de az a szerepe..
Ugyan már, betesz egy általa ismert "mix" (egymásra szünet nélkül rákevert) cd-t, és tudja mi mi után jön (ennyi esze még talán van), és megy a playback DJ módra. Dj-k körülbelül a kilencvenes évek közepéig voltak. Amíg azok ki nem öregszenek, lesznek. Utána már csak műanyagbábuk lesznek akik úgy csinálnak mintha... Lásd a Robi által nekem adott, Palotais cikket. Kerek perec le van írva. Laptoppal megy, arról nyekeg a zene, és gőze nincs, hogy merre hány méter.
Én ä-t a németben láttam, e pötty pötty-öt csak az oroszban, ott "jo". AltGr-rel nem is tudom elővarázsolni.
Leszakadt a fémről az üvegbúra. Persze az kellemesebb, ha esetleg ez működés közben történik, és a fejemre is esik
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |