Fórum témák
» Több friss téma |
Az érdekelne hogy hogy lehet rákötni a moci alá a neon csövet, ha külön kapcsolót szeretnék hozzá? (augy még nem vettem neont de fogok.) Nagyon megköszönném ha valaki segítene!!!
PC fénycső+ transzvertert megveszed. Motor akumulátorra rákötöd egy kapcsolón+ biztin keresztül, és kész.
Ha kell kép küldök.
Szia!
Milyen neonra gondoltál? mert lehet kapni olyat aminek van invertere, vagy csak LED-es(annak több funkciója is van) vagy elkészíted ezt a kapcsolást és használsz egy normál fény csövet(8W-os) mivel gondolom 12V-ra kellene Üdv!
hát én még nem igazán értek hozzá megmondom őszintén, de ami a legeslegkönnyebb azt mondd. Ja és úgy nem jó igaz, hogy közvetlen az akksiról kapja az áramot? mert én így gondoltam: van az akksi arról menne egy kapcsoló, és a kapcsolóról menne a neon. lehet hogy nagy hülyeség
Ezt írtam le
.
A kapcsolóról mehetne a neon, ha még közötte van a Zenner által belinkelt kapcsolás
Gyerekek.
1500ft egy neon transzverterrel. Ráadásul a srác nem hiszem hogy nekiállna panelt maratni.Így kösd be és jó lesz. Üdv.
1500-ért meglehet venni a cuccot? De ugye transzvertel nélkül nem lehet összekötni? Amugy az milyen nagyságú? küldj már egy linket ahol lehet venni. (robogóhoz kéne különben)
Bármelyik számitástechnikai boltban van, vagy beszerzik.
Jobb a jó minőségübbet venni, mert a gagyesszal már én is befürödtem. De ha a gugliba beírod hogy PC neon, találsz linket bőven. Amúgy tényleg jól mutat .Szerk. Nem lehet transzverter nélkül bekötni!
bocs lehet hülyének nézel. akor sima pc neon? az nem vízálló?! transzvertert is lehet venni számtek boltba? a transzverter kb. hány x hány cm?
Nem nézlek hülyének. A tank alatt van, úgy hogy túl sok víz nem éri, de a konstrukciója elég jól védett víz ellen.
Lehet csomagban is venni (set-ben) . A transzverterre egyébként két neon cső csatlakoztatható, mivel két meghajtó van egy tokban.
a transzverter kb. hány x hány cm? ha bemegyek a számtech boltba megmondom neki: pc neont transzverterrel kérek. Fogja vajon érteni
Biztos fogja :yes: ! Kb 8x3x3cm lehet. Az egyik feltett képen ahol az oldaldekni le van véve, balra fenn az a kis fekete dobozka az.
ez az amit bekarikáztam?
Igen. :yes: A bekötést sem tudod elrontani, mert nem lehet a ki-be meneteket felcserélni. A piros a pozitív, a fekete vezeték a negatív pontjára megy az akkunak.
Ez az üzemmód mindig is érdekes volt számomra .
Biztos nagyon értékeli a NEON-cső a folyamatos rázkódást amit a motoron kocsi külső kasznin egyébb forgó, morgó, rezgő, zötykölődő gépekre való szerelés után éri. Élettartamuk jócskán a normál stabilabb szerelésű társaik alatt lehet.
miert mi baja lehet egy neonnak h razkodik?
lattal mar PC-s neont? mert akkor tutod h mi van benne es szerintem annnak semmi baja se lehet h ha razkodik!!
[code=c]A legkönnyebb az amit szamóca mondott(neon+transzverter egy biztin és egy kapcsolón keresztül az aksira.
Üdv!
Hello!
Nekem már ez mind megvan u.a. motor alatt neon csak 1 a bökkenő mivel autóba való beltéri a neon ezért nem teljesen vízálló na de gondoltam kipróbálom tegnap lemostam a motort és a neoncsövet körbevevő plekszi csőbe állt a víz (az elektronikában is miután kiszáradt (gondoltam én) bekapcsoltam és működött is kb fél percig és utána semmi. Na de mind1 ma ismét beindult és működik is csak az a probléma,hogy gyenge a fényereje és ha hozzáérek az egyik kivizetéshez akkor minden ok teljes a fényerő. A tekertcsre gyanakszom de még megnézem.Ha minden kötél szakadna megcsinálnám ujra a kapcsolást ha találok valahol ez egy kérés lenne vagy talán jó lenne ehez a HE-n található kapcsolás is?? köszi
Hello azt szeretném kérdezni hogy ha veszek 1 pc neont a moci álá az vízálló??[b][i][u]
Üdv!
Beszereztem egy ilyet: (kép) Motor alá fog menni, rákötöttem aksira és jó volt. Transz... minek kell?? Valamint mennyire fogja birni a rázkódást??
Ennek benne van a házában egybeépítve a CCFL csővel a transzverter a hosszabb fekete végében.
Köszi.
És a rázkódáshoz vajon mit fog szólni??
Azt elfelejtettem irni, hogy rakni akarok alá kettő kis szivacs kockát hátha segít valamit.
Szerintem bírni fogja. Csak ütések ne érjék.
Köszi szépen a segítséget.
![]() *** .. biztosítékot nagyon muszáj rakni hozzá?? * Az ők moderálva !
Nem nagyon fontos<
Legfeljebb atmegy faklyaba a kabelezes egy zarlat eseten. Mert mi akadalyoz meg egy biztositek berakasaban?>
Nem mindegy, hogy tesz biztit vagy sem?
Ezek a motorok úgysem hosszú életűek. Előbb utóbb mind fennakad valamin 200-al. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

. 

.

ez egy kérés lenne
vagy talán jó lenne ehez a 

Legfeljebb atmegy faklyaba a kabelezes egy zarlat eseten. Mert mi akadalyoz meg egy biztositek berakasaban?>