Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Neon a motor alá

Témaindító: robe, idő: Aug 10, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) robe hozzászólása Aug 10, 2008 /

Az érdekelne hogy hogy lehet rákötni a moci alá a neon csövet, ha külön kapcsolót szeretnék hozzá? (augy még nem vettem neont de fogok.) Nagyon megköszönném ha valaki segítene!!!
(#) szamóca válasza robe hozzászólására (») Aug 10, 2008 / 4

PC fénycső+ transzvertert megveszed. Motor akumulátorra rákötöd egy kapcsolón+ biztin keresztül, és kész.
Ha kell kép küldök.
(#) robe válasza szamóca hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

a képpel segítenél kössz
(#) Zenner válasza robe hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Szia!
Milyen neonra gondoltál? mert lehet kapni olyat aminek van invertere, vagy csak LED-es(annak több funkciója is van)
vagy elkészíted ezt a kapcsolást és használsz egy normál fény csövet(8W-os)
mivel gondolom 12V-ra kellene

Üdv!
(#) robe válasza Zenner hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

hát én még nem igazán értek hozzá megmondom őszintén, de ami a legeslegkönnyebb azt mondd. Ja és úgy nem jó igaz, hogy közvetlen az akksiról kapja az áramot? mert én így gondoltam: van az akksi arról menne egy kapcsoló, és a kapcsolóról menne a neon. lehet hogy nagy hülyeség
(#) szamóca válasza robe hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Ezt írtam le .
(#) radiomano válasza robe hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

A kapcsolóról mehetne a neon, ha még közötte van a Zenner által belinkelt kapcsolás
(#) szamóca válasza radiomano hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Gyerekek.
1500ft egy neon transzverterrel. Ráadásul a srác nem hiszem hogy nekiállna panelt maratni.Így kösd be és jó lesz.
Üdv.

1500-ért meglehet venni a cuccot? De ugye transzvertel nélkül nem lehet összekötni? Amugy az milyen nagyságú? küldj már egy linket ahol lehet venni. (robogóhoz kéne különben)

Bármelyik számitástechnikai boltban van, vagy beszerzik.
Jobb a jó minőségübbet venni, mert a gagyesszal már én is befürödtem. De ha a gugliba beírod hogy PC neon, találsz linket bőven.
Amúgy tényleg jól mutat .
Szerk. Nem lehet transzverter nélkül bekötni!

bocs lehet hülyének nézel. akor sima pc neon? az nem vízálló?! transzvertert is lehet venni számtek boltba? a transzverter kb. hány x hány cm?

Nem nézlek hülyének. A tank alatt van, úgy hogy túl sok víz nem éri, de a konstrukciója elég jól védett víz ellen.
Lehet csomagban is venni (set-ben) . A transzverterre egyébként két neon cső csatlakoztatható, mivel két meghajtó van egy tokban.

a transzverter kb. hány x hány cm? ha bemegyek a számtech boltba megmondom neki: pc neont transzverterrel kérek. Fogja vajon érteni

Biztos fogja :yes: ! Kb 8x3x3cm lehet. Az egyik feltett képen ahol az oldaldekni le van véve, balra fenn az a kis fekete dobozka az.

ez az amit bekarikáztam?

Igen. :yes: A bekötést sem tudod elrontani, mert nem lehet a ki-be meneteket felcserélni. A piros a pozitív, a fekete vezeték a negatív pontjára megy az akkunak.
(#) Kera_Will hozzászólása Aug 11, 2008 /

Ez az üzemmód mindig is érdekes volt számomra .

Biztos nagyon értékeli a NEON-cső a folyamatos rázkódást amit a motoron kocsi külső kasznin egyébb forgó, morgó, rezgő, zötykölődő gépekre való szerelés után éri.

Élettartamuk jócskán a normál stabilabb szerelésű társaik alatt lehet.

(#) WaRL0 válasza Kera_Will hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

miert mi baja lehet egy neonnak h razkodik?
lattal mar PC-s neont? mert akkor tutod h mi van benne es szerintem annnak semmi baja se lehet h ha razkodik!!
(#) Zenner válasza robe hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

[code=c]A legkönnyebb az amit szamóca mondott(neon+transzverter egy biztin és egy kapcsolón keresztül az aksira.

Üdv!
(#) Sploc hozzászólása Szept 7, 2008 /

Hello!
Nekem már ez mind megvan u.a. motor alatt neon csak 1 a bökkenő mivel autóba való beltéri a neon ezért nem teljesen vízálló na de gondoltam kipróbálom tegnap lemostam a motort és a neoncsövet körbevevő plekszi csőbe állt a víz (az elektronikában is miután kiszáradt (gondoltam én) bekapcsoltam és működött is kb fél percig és utána semmi. Na de mind1 ma ismét beindult és működik is csak az a probléma,hogy gyenge a fényereje és ha hozzáérek az egyik kivizetéshez akkor minden ok teljes a fényerő. A tekertcsre gyanakszom de még megnézem.Ha minden kötél szakadna megcsinálnám ujra a kapcsolást ha találok valahol ez egy kérés lenne vagy talán jó lenne ehez a HE-n található kapcsolás is?? köszi
(#) piaggio nrg hozzászólása Jan 12, 2010 /

Hello azt szeretném kérdezni hogy ha veszek 1 pc neont a moci álá az vízálló??[b][i][u]
(#) operable hozzászólása Júl 29, 2011 /

Üdv!
Beszereztem egy ilyet: (kép)
Motor alá fog menni, rákötöttem aksira és jó volt. Transz... minek kell?? Valamint mennyire fogja birni a rázkódást??
(#) operable válasza operable hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Senki sem tud segíteni???
(#) kisedison válasza operable hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Ennek benne van a házában egybeépítve a CCFL csővel a transzverter a hosszabb fekete végében.
(#) operable válasza kisedison hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Köszi.

És a rázkódáshoz vajon mit fog szólni??
(#) operable válasza operable hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Azt elfelejtettem irni, hogy rakni akarok alá kettő kis szivacs kockát hátha segít valamit.
(#) kisedison válasza operable hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Szerintem bírni fogja. Csak ütések ne érjék.
(#) operable válasza kisedison hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Köszi szépen a segítséget.

*** .. biztosítékot nagyon muszáj rakni hozzá??

* Az ők moderálva !
(#) vilmosd válasza operable hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Nem nagyon fontos< Legfeljebb atmegy faklyaba a kabelezes egy zarlat eseten. Mert mi akadalyoz meg egy biztositek berakasaban?>
(#) karaszbandi válasza vilmosd hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Nem mindegy, hogy tesz biztit vagy sem?
Ezek a motorok úgysem hosszú életűek. Előbb utóbb mind fennakad valamin 200-al.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem