Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Megnyugodhatsz, le van fújva, csak a kép korábban készült!
Hát amit a képekből ki lehet venni az az, hogy jó nagy fényereje lehet a kijelzőknek!
Egyébként tökletesen jó lesz a célnak, és biztosan a nyák is szép, csak sajnos nem látni semmit!
tudom sajna.....telóval lett fényképezve
tudod a nagy extázisban, hogy elsőre működik, mindenképpen meg akartam mutatni....de csinálok rendes képet is róla digit géppel ígérem
Sziasztok!
Én egy lézer show-t készítettem,az elve és az ötlet nem az enyém,de a cucc igen! Ez alapján készítettem el,legalább is majdnem Még egy erősebb lézert kéne valahonnan vennem(55W-os CO2-es lézert ) és lehet bulizni !Ezzel a kis lézer poiner-rel,csak 1m-re vetít jól. (Bocsi a sz@r képekért,de működés közben a telkó nem bírja a lézert)
Nem azért, hogy ganyáljalak, de egy ilyen "légszereléssel" még az is csoda, hogy egyáltalán működik...
Szerk.: Ha már komoly célú cuccot építesz, egy tisztességes NYÁK-os panelt/kivitelt megérdemelne...
Nekem 3 motoros van. 25 éve építettem és azóta is sokszor bekapcsoltam szilveszterkor, szülinapokkor.
PIC-es irányítását tervezem, ahol a motorok fordulatszámát szabályoznám, és előre kész sémákból lehetne fényműsort szerkeszteni. Lehet, hogy még ebben az életemben nekiállok! ![]() Nagyon látványos és szórakoztató játék egyébként!
25 éve ?! :eek2: Neked már akkor volt otthon lézered ?
Hát a PIC-es vezérlésre én is gondoltam,csak nincs PIC-em,és égetőm
És képet nem tudnál feltenni rólla?Lássam,legalább hogy kéne bedobozoljam?És milyen lézert használsz hozzá? Frankye:a légszerelés azért van,mert még nem találtam hozzá irányváltó kapcsolót!Azután egy kicsit "becsomagolom"
Atya! Én nem a "csomagolásra" gondoltam, hanem az alkatrészek összekötögetésére. Nem látszik túl stabilnak az egész cucc, a lézer, a motorok rögzítése, stb.
Hát a NYÁK-ot tényleg a kábelek tartják,mert innen-onnan bontottam őket,a lézer az pedig jól oda van fogva csavarokkal,mert ha nem lenne jól lerögzítve,akkor nem is menne rendesen!A motrokat,csak szig. szallag tartja
.És azért akarom "becsomagolni",mert így elég érzekeny,könnyen elszakadhatnak a kábelek!
Úgylátom, a múltkori kitiltás óta sem változott sok minden, kedves Molnár Zsolt...
Na itt is van az ST151 vasalással... Most vettem ki a vízből és most sikáltam le róla a papír cafatokat! Fogkefe és "dörzsis" szivacs segítségével... Jah és egy kicsit lúgos vízbe áztattam (trisós oldat) hátha így könnyebben leszedi (lemarja) a papírt! Azt hiszem, hogy tényleg jobban dolgozott így!
Amúgy a papír egy sima A4-es amire fénymásolva volt a rajz! Van azért egy két kisebb hiba, a képen nem nagyon látni... Peti
Szép
!
Há nem tudom de ilyen sima A4-es lappal nem nagyon lehet csinálni...... Hány fokkal csináltad meg hogy tapadt rá a papír mert nekem a pausszal se ment rendesen....... Nem lehet hogy mégis inkább műnyomó az a sima A4-es??
lehet sima A4esre is. tuti. (pontosabban fénymásolópapírra) valaki már mutatott is ilyet a fórumon korábban.
Hát pedig sima A4-s!!! :yes:
Mert hát amikor bementem a fénymásolónénihez egy lappal, hogy azt fénymásolja le, akkor biztos hogy nem műnyomóra fényelte le! Mert amúgy a nyomtatott nekem nem szokott sikerülni, és ilyenkor kinyomtatok egy példányt és mondom a csajnak, hogy fényelje le egyszer vagy kétszer, mert az tuti siker... Csak a leáztatásnál kell egy kicsit pepecselni, mert az enyhén égett lap nem ázik le olyan könnyen mint a műnyomó - gondolom. Jaah és majdnem max hőfokon vasaltam egy másik lapon keresztül, és jó sokáig, hogy a nyomtatott lap egyenletesen bebarnuljon! De nekem is tetszik, hogy sikerült elsőre, mert a leáztatás az tényleg kényes dolog... az kb 20 perc, meg dörzsölgetés stb. Üdv
Á dehogy volt lézerem! Diavetítőm viszont igen!
Az enyém ugyanolyan légszerelésű, mint a tiéd!
Jelenleg én is lézerpointert használok hozzá. Szóval lehet, hogy csúnya, de működik! Idézet: „Van azért egy két kisebb hiba, a képen nem nagyon látni...” Az egyik a kép közepén, a szélesebb vezetősávban, két pöttynyi hiány, a másik pedig a kép jobb oldalán, szintén széles vezetősávban, egy kis foltnyi hiány... Mit kapok a felfedezésükért?
Éppen egy Fm adót csinálok és ehhez kéne vevő kb.100 MHz- es. Találtam sokat de mind olyan nagy, nekem valami apróbb kéne ami ráfér egy 2X3 cm-s nyákra. Vezeték nélküli fülhallgatóba kéne.Szóval tudtok valami efféle kapcsolást?
thx
Talán ez a "szkeneres" 2 gombos reklám cucc?
Fiúk... Ez nem a kapcsrajzot keresek téma!
Sziasztok!
Kész lettem életem első bedobozolt varázsszemes kivezetésjelsőmmel Videót sajna nem took csinálni mert nem látni belőle semmit első kép: eleje 2.: teteje 3.: oldala 4.: hátulja
és a belseje lemaradt gondolom az érdekesebb kicsit rendezetlen de szentem elsőre nem rossz
jah és köszönöm a segítséget MÜSZINEK FERCINEK ÉS SZDAVIDNAK
Elsőre kifejezettem szép, de ha máskor nem akarsz trafókkal szenvedni, akkor a kevésbé veszélyes, és negyed ennyibe kerülő step-up-ot javaslok. pár alkatrésszel akár 300-400V-ot is elő tudsz állítani! Persze a méret sem elhanyagolható, mivel a legbonyolultabb is max egy gyufásdoboz méretű
uh
ilyenek is vannak a világon? ha tudtam volna akkor úgy csináltam volna fél napot variáltam a trafókkal és ennek max 250V-ot lehet adni
Gtk barátunk Nixie órájában találhatsz egyet.
Bővebben: Link 555-ös időzítő IC, egy induktivitás, és egy egyenirányító dióda és egy kondi kell hozzá. Step-upról bővebben
jah hogy ez először ezt szerettem volna megcsinálni meg is csináltam csak nem akarja felnyomni a feszt
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

tudod a nagy extázisban, hogy elsőre működik, mindenképpen meg akartam mutatni....de csinálok rendes képet is róla digit géppel ígérem
!

!