Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Sajnos én sem tudok menni, pedig szerettem volna. Viszont van aki két példányban is ott lesz, így pótol engem.
Akkor itt a vége, bepakoltam, húzok durmolni aztán folyt köv holnap
![]() Mondjuk Simpi bekunyizta magát reggelre nehezítésképpen, majd kap egy jó rozsdás lámpát
Jó szórakozást kívánok minden Kedves Fórumtársnak, én sajnos nem tudok menni.
üdv Máté
Sziasztok!
Jól sikerült a találkozó? Volt tapasztalatcsere? Láttam a képeken, hogy kapós volt a zsíros kenyér! Remélem annak is hagytatok helyet ami az üstben főtt. Kíváncsian várom a többiek képeit is. Pisti
Sziasztok!
Jó volt ez a mai nap. Igaz, hogy a kaja kicsit késett, de a minősége kárpótolt. ![]() Jó pihenést, mindenkinek.
Remekül éreztem magam a találkozón. Első alkalommal vettem részt, úgy gondolom hogy a következőt sem hagyom ki. Akikkel rendszeresen beszélgetek más csatornákon, és itt a fórumon végre személyes találkozó keretében is üdvözölhettem ezeket az embereket és ez nagyon nagy élmény számomra. Természetesen a következő találkozó alkalmával szeretném ezt a személyes ismeretségi palettát bővíteni.
Köszönöm szépen hobbielektronika.hu, remek élmény volt!
Én is meg apám is kiválóan éreztük magunkat a találkozón. Ilyen jól rég éreztük magunkat. Akik nem voltak azok bizony teljes mértékben sajnálhatják. A fotók kiválóak lettek. Hálásan köszönjük szépen ezt a szép napot. Kiváló élmény volt.
A találkozóról készült képeim elérhetők ezen a linken.
Egyúttal itt is megköszönöm a szervezők és segítőik munkáját, akik a terület bérbeadójának nem teljesen zökkenőmentes együttműködése ellenére is egy színvonalas találkozót hoztak létre. És persze, ahogy mondani szokás, köszönöm a többi résztvevőnek is, hogy jelenlétével emelte az esemény fényét.
Én üzenem Vaszilnak és Travoltának, hogy az a zöldalma pálinka fantasztikus, megérte mintát hazaszállítanom belőle, ha már kocsival voltam és ott nem tudtam megízlelni...
Hányan voltatok? Topi csoportképén csak 34 embert számoltam, de ennél biztosan többen voltatok...
Végleges létszám 72 fő volt, csak sajnos sokaknak korábban - néhányaknak még kaja előtt el kellett menniük, így csak kevesebben maradtunk a csoportképre.
Sziasztok. Sikeresen sikerült hazaérkeznem zsákmányaimmal együtt, úgy néz ki holnap lesz miért jajgatnom mert úgy zsibbadok, hogy... (akik ott voltak tudják miről beszélek).
Ez a nap nagyon jó volt, bár nem voltak olyan sokan mint az előző kettőn találkozón viszont ez a hangulaton nem rontott. Sok érdekes préda is jelen volt a nagy Börze és a találkozó során, így feltöltöttem üresedő készleteimet. Mégezerszer köszönöm a jelenlévők bódító jó hangulatát, bánhatja az aki nem volt jelen.
Nagyon frankó volt! Most sajnáltam igazán, hogy a tavalyiról lemaradtam. Végre megismertem néhány arcot a nick nevek viselőiből. Kár, hogy nem voltunk többen. Nagyon köszönöm a lelkes szervezőknek ezt a szép napot, és még az időjárás is kegyes volt (bár egy kicsit beijesztett). A kaja finom volt. Jövőre veletek ( és még többekkel) ugyanitt.
Üdv:Kálmán
Egy kis bibit fedeztem fel: Nem hiba, de észrevétel: a flash Banneren cserélni kéne a tavalyi képeket az ideire.
Sziasztok! Köszönjük a szervezőknek ezt a kellemes napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos kicsit korábban el kellett jönnünk egy megígért rokon látogatás miatt. Így lemaradtunk a csoport képről és a tomboláról. Egyetlen észrevételem van ha megengeditek.
A kitűző hiánya!
Hello mindenkinek! Jó volt látni a sok régről ismerős arcot, örülök, hogy eljöttek, akik eljöttek. Külön kiemelném, Zoli_bácsit és porost, akiket most ismerhettem meg először személyesen. Akik tudnak, jöjjenek továbbra is börzére, mint személyes találkozóra, hogy valahogy kihúzzuk a jövő évi bográcsos találkozóig.
Sziasztok!
Első alkalommal vettem részt a találkozón, nagyon jól éreztem magam! Jó volt személyesen találkozni! Köszönjük a szervezőknek ezt a remek napot! Jövőre ugyanitt!!!
Részemről a szerencse Matyi!
Ha valaki talált egy sárga műanyag nyelű fázisceruzát, ( aminek az oldalán van egy fekete ,,folt" és oldalról van az érintkező is amit meg kell fogni és a nyelénél a "csíptető" le van törve. ) Megtenné, hogy valami módon visszajuttatja nekem?
Az ott jelenlévőktől kérdezném: Valakivel beszélgettem, és mondta, hogy van egy elektronikai bolt a Teve utca sarkán. Műszerekkel kapcsolatban beszéltük. Talán Sebi lehetett. Nem emlékszem, hogy hol volt pontosan. Kérem a becsületes megtalálót, jutalom (vállveregetés és köszönöm) ellenében jelentkezzen.
A Teve és Frangepán sarkán a Gigatech van ha ö arra gondolt. Én mást nem tudok arra
Sziasztok!
Nagyon jól éreztem magam a találkozón, jó csapat verődött össze és köszönöm a szervezőknek a munkájukat. U.I.: Ígértem valakinek egy 25 eres LPT kábelt, csak nem emlékszem pontosan kinek, majd írjon rám, hogy megbeszéljük az átadást.
Még szerencse,hogy el kelet jönnünk!
Egy hasonló korú fiam már van. Kettő sok lenne!
@ Poros:
Ugye nem mondtam hogy csinálok Nektek még egy ilyet, ugye nem??? Azt az órát még csak-csak bevállalom, de hát azt a tartót |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Egy hasonló korú fiam már van. Kettő sok lenne!