Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   76 / 175
(#) mate_x hozzászólása Nov 24, 2011 /

Üdv!

Érdeklődnék, hogy ilyen pákát: Bővebben: Link nem tudnátok beszerezni?

A választ előre is köszönöm. Üdv, mate_x

Szerkesztve : így valahogy köszi !
(#) Tocska válasza mate_x hozzászólására (») Nov 24, 2011 /

Éppenséggel lehetne, de van vele több gond is.
1, A link elég korrekt árat mutat, annyiért biztos nem adnánk.
2, Ha lenne ilyen pákánk, akkor viszont kellene hozzá állomás is, hegyek, betét, stb. Nem kis érdeklődés (sőt forgalom) kellene ahhoz, hogy ennyi bővítés kifizetődjön.
(#) mate_x válasza Tocska hozzászólására (») Nov 25, 2011 /

Értem, azért köszönöm.
(#) Bigpeterson hozzászólása Nov 25, 2011 /

Üdv!

Ez a fajta rca aljazat úgy néz ki mint a képen, vagy a panelra szerelhető azt jelenti, hogy nyákhoz való?
(#) bensepeter hozzászólása Nov 25, 2011 /

Üdv! A kérdésem a következő lenne, hogy lehet-e majd kapni nálatok STK 4038 II véget. Sőt érdekelne még egy 2SK135 , 2SJ50 .?
(#) Tocska válasza Bigpeterson hozzászólására (») Nov 25, 2011 /

A "panel" ebben az esetben szerelőlapot (pl. doboz fala) jelent.
(#) Tocska válasza bensepeter hozzászólására (») Nov 25, 2011 /

Az STK4038 erősítő nem egy gyakori típus, de elvileg rendelhető. A FET-ek felejtősek.
(#) bensepeter válasza Tocska hozzászólására (») Nov 26, 2011 /

Köszönöm a választ!
(#) pcroland válasza Tocska hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Ennél a terméknél mit jelent a megjegyzés? "Csak rendelésre". Van, amit nem csak rendelésre lehet venni?
(#) Bigpeterson válasza Tocska hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Köszönöm a választ!
(#) Ricsi89 válasza pcroland hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Az csak annyit jelent, hogy nincs raktáron, csak akkor szerzik be, ha valaki megrendeli. Mivel gondolom nem egy kelendő dolog, így nem éri meg raktáron tartani, ha úgysem vesz belőle senki, max évente pár darabot.
(#) bensepeter hozzászólása Nov 27, 2011 /

üdv! Az stk -k már kosárban vannak.
Szükségem lenne még 2sd947-re is! Van rá esély hogy lesz nektek?

Ha lenne utána küldeném is a nagy megrendelést.
(#) Tocska válasza bensepeter hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Ezen ne múljon...2SD947
(#) SpotyPöty hozzászólása Nov 28, 2011 /

Üdv!

épp most kaptam meg futártól a HESET-01 -SE -t, és nagyon elégedett vagyok, tényleg szépen van becsomagolva, könnyen letudtam egy ajándékot
(#) soos csaba hozzászólása Nov 29, 2011 /

Sziasztok, nem tudtam hogy hová írjam meg a kérdésem így hát itt teszem fel ha nem baj. Azt szeretném kérdezni tőletek hogy a HEstore.hu-ról szeretnék rendelni egy pár elektroncsövet, csak az a baj hogy én Romániában élek Létavértes mellet Székelyhídon, kb 6 kilométer a távolság, hogy ki szálit a cég szomszédos Országokba is. Már írtam nekik egy e-mailt is de nem válaszolt senki. Köszönöm előre is válaszotokat.
(#) KTobi válasza soos csaba hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Bár nem ide tartozik, volt ennek (lehet van is) saját topicja. Szállítanak külföldre is, Romániába nem sokkal drágábban. Ezek csak itt a fórumon olvasott információk, nem tekinthető hivatalosnak. Válaszolni fognak a leveledre, és akkor kapsz hivatalosat. Elég hamar szoktak válaszolni.
(#) soos csaba válasza KTobi hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Köszi, a segítséget!
(#) Balaa16 hozzászólása Dec 1, 2011 /

Sziasztok!
Szeretnék szólni az illetékeseknek, hogy az "Elemek, Akkuk, Töltők" csoportban a NiMH akkukhoz véletlenül bekerült egy vezeték nélküli csengő adó.
Üdv! Balázs
(#) Balaa16 hozzászólása Dec 1, 2011 /

És még valami: A TDA1519 IC a listán úgy szerepel, hogy 2*11W. Az adatlapon pedig 2*6W.
Üdv! Balázs
(#) Tocska válasza Balaa16 hozzászólására (») Dec 1, 2011 /

Mindenkinek köszönjük az észrevételeket.
(#) Balaa16 válasza Tocska hozzászólására (») Dec 1, 2011 /

Nincs mit, véletlenül találtam rá.
Üdv! Balázs
(#) Firefighter1 hozzászólása Dec 1, 2011 /

Szaisztok, kérdésem lenne van arra lehetőség ha olyan dolgokat rendelek amik vannak raktáron (van közte olyan ami csak személyes átvétel) hoyg én azt másnap átvegyem személyesen? értem ezalatt hogy pl ma este ladnám a rendelést és holnap én azt át tudom venni? Mert sajnos nagyon s.o.s. lenne.
Köszönöm a válaszokat!
(#) Tocska válasza Firefighter1 hozzászólására (») Dec 2, 2011 /

Persze, több lehetőség van még arra az eshetőségre is, amikor nem lenne minden bufferben. Mindenképpen a rendelés megjegyzésében jelezzétek, hogy sürgős és mit tegyünk a hiányokkal.
1, megosszuk a rendelést és menjen, ami megvan.
2, töröljük belőle azt, ami nincs azonnal

És most egy kis műhelytitok:
1, A leadott rendeléseket beérkezési sorrendben szolgáljuk ki.
2, A raktár naponta többször is küld be csomagot az átvevőhelyre (általában 8; 11-12 és 14 körül)
3, futáros és postás küldés naponta 15 óra körül van.
4, naponta van áru beérkezés is külső raktárakból, így lehet délutánra komplett egy csomag, ami reggel még hiányos volt.
(#) bensepeter hozzászólása Dec 3, 2011 /

Hali! Szükségem lenne sima Tda 7294-es végfokra ami hidalható. Valamint tda 7293-asra. Előre is köszi!
(#) pcroland hozzászólása Dec 3, 2011 /

Hello! Itt, az alternatív típusnál egy kifutott termék van.
(#) Tocska válasza bensepeter hozzászólására (») Dec 3, 2011 /

A TDA7294 raktári típus. A másikból is hozhatunk, de azt nem tartjuk fixen.
De egy privát kérdés: minek a 93-as, ha van 94-es?
(#) Tocska válasza pcroland hozzászólására (») Dec 3, 2011 /

Köszi az észrevételt. Sajnos nem ritka, hogy egy termék hirtelen eltűnik, és csak az ég tudja, hogy végleg vagy csak egy időre. Most látok az alternatívából elérhető mennyiséget.
(#) bensepeter válasza Tocska hozzászólására (») Dec 4, 2011 /

Azért szeretnék 7293-ast is mert szeretnék hidalt véget építeni. csak itt hobbin azt mondták hogy a 7294-es nem lehet például négyet vagy kettőt hídba kötni. Ezért.
(#) Tocska válasza bensepeter hozzászólására (») Dec 4, 2011 /

OK, ezen ne múljon, íme a vágyak tárgya: TDA72393V
Bár nekem úgy rémlik, hogy a TDA7294 doksijának 13. oldalán pont egy hídkapcsolás szerepel
De esküdjetek meg, hogy 100W-os végfokok hídba kapcsolásával nem tömegpusztító fegyver készül valamelyik sufniban. Én szóltam .... az ELMÜ úgyis rögtön bemér benneteket, amint bekapcsoljátok és sötétbe borul a kerület!!!
(#) Ricsi89 válasza Tocska hozzászólására (») Dec 4, 2011 /

Pont hogy a 94-est lehet hídba kötni, a 93-as adatlapján jól látszik, hogy a két vég csak párhuzamosítva van, tehát az nem is hídkapcsolás. Bár biztos lehet azt is hídba kötni, de ez nem ide tartozik.
Következő: »»   76 / 175
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem