Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » PCB Wizard

Témaindító: aderka, idő: Feb 17, 2009
Lapozás: OK   1 / 1
(#) aderka hozzászólása Feb 17, 2009 /

Üdv!
Gondoltam ha már minden nyáktervező programról készült topic akkor erről miért ne!
Nem tudom mennyire elterjedt, mennyien használjátok, szerintem egy nagyon jó program barátságos könnyen kezelhető szép felületű nyáktervező!

Töltök fel róla képet azok kedvéért akiknek ez tényleg új!
üdv: aderka
(#) Tripod válasza aderka hozzászólására (») Jún 17, 2009 /

Szia! Ez szerintem is nagyon jó progi! Én is ezt használom, és nekem sokkal egyszerűbb kezelni mint az Eagle-t! Kezdőknek én is ezt ajánlom!
(#) orizon válasza Tripod hozzászólására (») Jún 17, 2009 /

Egy kérdésem lenne. Hogyan bővítitek az alkatrészkönyvtárát?.Én már próbálkoztam, de nem sikerült...
(#) Tripod válasza orizon hozzászólására (») Jún 18, 2009 /

Ez jó kérdés, mert én még nem bővítettem! :no: De a neten keresgélek majd! Ha találok, akkor megírom, de ha ti találtok hamarabb légyszi írjátok már meg.

(#) aderka hozzászólása Júl 7, 2009 /

Pont ilyen problémák miatt tértem át a Sprint Layout-ra.
Ott egy új alkatrész létrehozása nem okoz sok nehézséget. Kezdő tervezőknek nagyon jó kis program, de ha már komolyabb huzalozást szeretne valaki, más felé kell nézegetni.

üdv: Dávid
(#) Nemes94 hozzászólása Márc 29, 2011 /

sziasztok!
olyan gondom van a pbc wizard-al hogy nem tudok se menteni, se nyomtatni se semmit. egyszeruen ha megcsinalom a kapcsolasi rajzot vagy a nyak rajzot, nem tudok menteni.
mi a baj?
esetleg valakinek volt mar ezzel problemaja?
koazi szepen elore is
hello jo munkat
(#) metalchild válasza Nemes94 hozzászólására (») Márc 30, 2011 /

Lehetséges, hogy DEMO verziót használsz?
(#) acdc hozzászólása Szept 8, 2011 /

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni; PCB Wizard Proffesional Edition 3.50 nyáktervező programban hogyan lehet a nyáktervet tükrözni, mert én bármit próbálok a mirror funkció mindíg inaktív...Ha valaki tud rá megoldást kérem ossza meg vel(ünk)em..
A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.: Peti
(#) metalchild válasza acdc hozzászólására (») Szept 9, 2011 /

Szia!
Sajnos nekem sem tükröz a programban, de a nyomtatás az már tükrözve megy! Próbáltad kinyomtatni?

Pontosabban: File->Print->Mirror PCB Artwork. Ide egy pipa kerül, és már tükrözve is van(nyomtatásban).

Üdv
(#) acdc válasza metalchild hozzászólására (») Szept 11, 2011 /

Hali!
Ah Köszönöm, így már mindjárt más..
De azért kár, hogy a programban nem tükröz vagy legalábbis nekem sehogy sem akar sikerülni..
Még egyszer köszönöm a segítséget..
Üdv.: Peti
(#) adamhollos hozzászólása Okt 27, 2011 /

Sziasztok!

Tudna valaki adni hozzá componens könyvtárakat. Főleg PIC-ekre és IC-k re lenne szükségem.
A program letölthető innen.
(#) metalchild válasza adamhollos hozzászólására (») Okt 29, 2011 /

Szia!
Én PCB Wizard Pro v3.50 használok. IC-k vannak (igazából logikai kapuk 7400-asok 4000-sek) DIL tokban 4-40 lábasig. Van speciális, mint az 555 stb. Ha ismersz egy IC-t tudod a lábkiosztását egyszerűen csak annak megfelelően összekötöd a programban. PIC-kel is természetesen ez a helyzet, a méretek mindig ugyan azok általában.

Üdv

ui: Ja bocs most látom Te nem a PCB Wizardhoz keresel könyvtárat, hanem egészen máshoz. Abban sajnos nem tudok segíteni!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem