Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez nagyon jól néz ki, bár ahogy nézem, van egy elkötés az alsó sarkánál.
Azt nehéz lesz javítani.
A nyákkendő boltban. Tudod, cipőt a cipőboltból, vasat a vasboltból...
Semmi probléma,megoldjuk azt mi csak kell egy páka
A videó elejénél olyan támadó menyét feje van.
Azt hiszem, el tudnám viselni, hogy ilyen "támadó menyét fejű" csajok szaladgáljanak a közelemben.
Sziasztok! Ti tudtok apróhirdetést feladni?Mert én nekem mindig csak tölt és kiírja hogy folyamatban.
Akkor a közelben vagy Én debrecen mellet lakom!
És e környéki tavakat pecázom! A tisza tó le van engedve nem régen jártam arra.
Jó estét fiúk!
Végre hétvége... Mizujs a nagyvilágba? Én kaptam a héten 3 ötöst, örülök nekik...
Estét neked is @
Igen hétvége, jó is meg nem is. Én csak egy 5-öst szereztem a héten, de alapvetően jól elszórakoztuk a hetet
Nekem nem volt ennyire pozitív a hét. Kiosztottam 2 osztályfőnökit, 9db. egyest és néhány egyéb jegyet is. Előállítottam 6 dohányzót és két verekedőt. Amúgy nem történt semmi különös... :wow3:
Szia !
![]() Mi is.. ![]() Viktor: Nem te kaptad őket, ha meg megérdemelték, akkor... A dohányzókat miért állítottad elő? Itt szabad... Milyen suliban tanítasz?
Én ma nem kaptam semmiféle ötöst. Sőt, egész héten nem kaptam semmilyet. Majd, ha eljön a fizetés napja, akkor viszont sok-sok ötöst kapok egyszerre.
Az más. Nekem 3 és fél évem van lassan már csak az egyetemig..
Hivatalosan egy iskolai intézményben sem lehet már kijeölt dohányzó hely sem. Más kérdés, hogy van-e vagy nincs. Gondolom a 18 év alattiakat állította elő vagy akik nem a megfelelő helyen dohányoztak.
Hát itt, Vajdaságban lehet, csak az udvaron, azaz nálunk a parkban..
Még lehet. Jan. 1-től lessz betiltva(nálunk a cigisek erre hivatkoznak mikor elkapják őket a wc-ben). Bár azt meg kell hagyni, hogy a tanári wc-ből sem rózsaillat árad
(és nem is a megfelelő használatból eredő illatok).
Így történt pontosan...Give up smoking.
:smoke:
Ez teljesen Vicsys-re vall
![]() @sastas01: Azt hittem, hogy már életbe lépett ez a szabály.
Én úgy tudom, hogy dec 31-ig lehet, utána kell megszüntetni minden ilyen helyet. Nálunk is van a suliban kijelölt "ketrec", de dec 31 után megszűnik és sem a tanárok, sem a diákok nem dohányozhatnak az iskola területén belül.
Ez is egy dramaturgiailag nagyon jól megrendezett klip tölük.
Ezzel az egésszel az a probléma, hogy betarthatatlan.
Ráadásul a dohányzás egy stresszlevezető eszköz. Ha nem adunk helyette mást az erre rászoruló embereknek, akkor elégedetlenek lesznek, és jobbára meg fogják szegni ezeket a szabályokat, és ezáltal lesz a dolog komolytalan. Akár egy új konfliktusforrás is lehet tanár diák közt. Én soha sem dohányoztam, de régebben gyakran lementem a tanári dohányzóba szünetben, mert mindig itt folytak a legjobb hangulatú beszélgetések. Persze határozottan helyeslem, hogy legyenek dohányzásra kijelölt helyek, de, olyan szabály, hogy sehol sem lehet, az értelmetlen. A dohányosok, így is éppen elég adót fizetnek, hogy kijöjjön belőle a gyógykezelésük... Természetesen 18 évnél idősebb felnőtt emberekre vonatkozik csak az amit leírtam.
Az a jó, hogy le van engedve most lehet halat fogni
22 évig dohányoztam. Havi 40 doboz szofit elszívtam.
Leszoktam. Az elhatározás volt nehéz, mert csak halogattam az időpontot.5-6 éve nem dohányzom.
Én 0 éve szívom, és 0 éve szoktam rá.
Bár törvényileg jan. 1-től lesz tilos a dohányzás a közintézményekben, nálunk szeptember 1-től bevezetésre került, hogy legyen ideje a tanulóknak és kollegáknak megszokni. A diákjaim meg elbújtak az udvaron lévő hatalmas bokrok mögé, miközben térdig gázoltak a száraz avarban. Amikor a közelükben értem, egyszerre estek le a dekkek a levelekre. Persze, senki sem dohányzott, csupán beszélgettek...
Rettenetesen toleráns vagyok és igyekszem nem megkeseríteni a tanulók amúgy is gondterhes iskolai életét, de mindennek van határa. Úgy gondolom, hogy senki nem kér tőlük lehetetlent, csak csupán az elemi viselkedési formák betartását. Magam is dohányos vagyok, tudom milyen az, ha valaki nem pöffenthet rá akár 8 órán keresztül. Ezért is vettem elektromos cigit. A lehetőség mindenkinek adatott, csak van aki szeret veszélyesen élni. Jó pár kis Bruce Willis tanul nálunk...
Akkor gondolom te vagy az iskola réme..
Én azért örülnék, ha Te tanítanád a fizikát nekem..
Hidd el, nem én vagyok a fő rém. Sőt, úgy érzem kedvelnek a tanulók. Igyekszem etikus és szigorú lenni, de sohasem felejtem el, hogy én is voltam tanuló. A szakdolim mottója is ez volt és e szerint élek:
Idézet: „Lehet, hogy elfelejtik, mit mondtál nekik, de soha nem fogják elfelejteni, hogy hogyan érezték magukat szavaidtól. (Carl William Buehner)” |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Azt nehéz lesz javítani.