Fórum témák
» Több friss téma |
Talan megiscsak van hiperion 4in1 vista alatti, ami hozza valo, link hozza:http://www.viaarena.com/Driver/VIA_HyperionPro_V524A.zip
Persze elotte a mindenfele szemetet szedd le.
Elrakom holnapra a projektet azthiszem.Holnap megírom mire jutottam.
Üdv!
32 vagy 64 bites win7-et raktál fel?
Hello!32bit-es.
Próbáld meg letörölni azt a drivert amit a win7 felrakott a chipsethez telepítéskor,és utána felrakni a sajátját.
Ha úgy sem jutsz semmire,akkor próbálj meg egy másik(módosított win7-et)felrakni. Azokban általában integrálva vannak a driverek. Vagy letöltheted ezt,hátha segít DriverPack Solution 11 R166W & Drivers Installer Assistant 3 04 12 -2011,torrentről,vagy egyéb helyekről tölthető.
Köszönnöm mindenkinek a segítséget,de egyik megoldás sem jött be,ezért orvosoltam a dolgot egy Xp-vel.Arra legalább van mindenhez rendes driver.Elszomorít,hogy egy core2 procikat támogató alaplaphoz nincs win7 driver.
Sziasztok van egy kis gondom.
Volt 2 winyó a gépembe több felé particionálva! (Win vista oprendszerrel) Frissített a lelkem és menet közbe puff áramszünet /kérjük ne húzza vagy kapcsolja ki a gépet ez több percig is eltarthat/ Hát ez nem jött be... ![]() NA semmi gond újraindítom és amikor a betöltés volt hát csak tölt csak tölt csak tölt de nem akart "felállni" a rendszer. Gondoltam semmi gond újraindítás váltás csökkentett módba. tölti tölti pörgeti a fájlokat és valami "crcdisc" fájlnál megáll és nem tölt tovább. (hozzá teszem nincs crackelt progi a gépen). Na végső elkeseredésembe gondoltam újra húzom a Vistát. adatot úgyse vesztek mert szét vagyok particionálva.... bootloader betölt nyelv kiválasztása terület és stb kiválasztás megvolt, lépnék tovább "KIS TÜRELMET " logó és miután még 37 perc múlva is ez volt kiírva (hozzá teszem ez normál esetbe kb 1-4 másodpercig van) meguntam, Winyó ki amin addig volt a rendszer és a másik vinyóra telepítettem egy újat. lás csodát minden gond nélkül, pillanatok alatt működött. gondoltam akkor komplett a rendszer, sata2 slaveként felrakom a másik winyot és átmentem az adatokat róla plussz törlöm a régi rendszert, viszont onnantól hogy rádugtam a "behalt" winyót a gép se indult el, ha lehúzom elindul. Mit csináljak? mert baromi sok adatom van a másik winyon!!!! ![]() ![]() Minden ötletet szívesen veszek...
Hali!
Hát nem tudom. mert ha vinyó teljesen behalt akkor csak az adatmentés segíthet de az baromi drága. De van azért remény.Tegyél vissza mindent úgy ahogy volt.Ha van UBCD-d vagy Hiren's boot cd akkor azok valamelyikével eltudod indítani Live operációs rendszerként.Ott ha megvan a két vinyó akkor másolhatod is az adataidat.Ha viszont a behalt vinyóval el sem indul semelyik "csatornán" a PC akkor én nem tudok többet mondani.
Sajnos ez az átka az olcsó VIA és SiS chipset-es alaplapoknak. Már régóta ez helyzet velük, de nem tanulnak belőle...
Szia ez jól hangzik... de sajna nincs UBCD az ubuntu linux akart leni ugye? valahonnan csak tudok letölteni egyet! esetleg ötleted tipped?
Már megvan ubuntu.hu
![]()
Nem egészen!Ilyet keress!
NAgyonjó....
Köszönöm már töltöm is le... bár azon még töprengek hogy egy iso fájlt hogy írjak ki pendrive-ra de megoldom mert ahogy szétnézek egy épkézláb írható cd se dvd nincs a közelembe...
Én ezt töltöm éppen. mert az origósra azt írták hogy nem működik.De lehet hogy csak az illetőnek nem megy.
Kipróbálom ...igen én is néztem hogy állítólag 3 gépen se ment...
Ha nem megy akkor szedem a másodikat ( találtam dvd-t ![]() És akkor simán erről indítom a gépet?
Igen!
De ha van türelmed KB 1 óra akkor beteszem az enyémet a gépembe mert lehet hogy az 5-ös verzióban nincs mini alkalmazás.Azt hiszem a 4-sben van mini xp ,csak nagyon lassú ,de lehet hogy keverem a Hirens'szel
Szerintem megvárom, mert ezzel nagyon elakadtam.
Viszont jó hír is van ha rádugom a vinyót akkor látja a bios bootolás közbe amikor ellenőrzi a perifériákat, és el is indul a töltés mert megkérdi hogy hogy álljon fel az op.. úgyhogy szerintem a bootmanager sérült, vagy a bootfájl. Elindult nekem a program csak annyi minden "kacat van a programon belül hogy nem tudok kiigazodni! eljutok a hdd-ig de ott a kategóriába mintha csomó program lenne hoyg melyiket akarom használni... Úgyhogy vagyok türelemmel... ![]()
Sajnos nem ismerem a Vistát így nem tudok hozzászólni.Az XP van lehetőség az MBR javitására ha beteszed a telepítő lemezt.
de elvileg ebbe a kis programcsomagba amivel indítom a gépet valamelyik kieg programnak alkalmasnak kéne lenni hogy az egyik vinyóról átmásoljam az adatot a másik vinyóra..
Igen úgy van.Nem tudom hol állsz a letöltessél vagy az írással nekem borzasztó lassan jön.
Mindenesetre amikor beteszed a lemezt (természetesen a gépnek arról kell indulni)akkor bejelentkezik az UBCD.Kapsz egy grafikus felületet amin igaz angolul de megtalálod a kívánt opciókat. Nem lesz az olyan bonyolult hidd el.
Háát, nem volt egyszerű de megvagyok!
Lejött elég gyorsan simán elindult, de a megfelelő "alprogram" kiválasztása közel se volt egyszerű vinyók közötti másolásba már nem is mertem belebonyolódni mert elég furfangosan oldotta meg! ezért inkább azzal próbálkoztam hogy töröltem a régi op-rendszert az elvileg rossz vinyóról! formatáltam azt a partíciót utánna restart és láss csodát gyönyörűen elindult, és meg is van az össze particióm! Úgyhogy igazam volt hogy a bootfile akadt össze! Most egy kis rendbepakolás előtte data recovery. És nagyon nagyon köszönöm a tippet!!!! Ezt nem ismertem
Nincs mit!
Én ilyenkor bartPe cd-ről szoktam egy fdisket futtatni és megoldja a fájlredszer hibáját.
Szia. milyen BIOS- sal használod a géped?
Ha S ATA eszközön fut a windoz akkor egy P ATA eszközzel próbálkozz inkább. Az a baj hogy a BIOS tele van rengeteg hibával és közöttük van az órajelek fixálása, SATA specifikáció kezelési problémák, továbbá, hogy az alaplapi Ethernet eltűnik (ez utóbbi a K8N -re vonatkozik). Az alaplaphoz szedjél le friss BIOS -t de NE a legfrissebbet, mert az MINDIG BÉTA. Nem írják oda, de már kétszer befürödtem evvel. BIOS frissítő programot csak DOS -os verzióban találsz, de nem akadály ez sem: egyszerűen egy másik alaplapot választasz ki, például az ASUS P5B -t a Driver support oldalukon, majd az egyebek között megtalálod a windozos BIOS frissítőjét is , és azzal gyönyörűen Flash -eli az új firmware-et. A program teljesen biztonságos, mert ez nem csak egyszerűen felnyomja a BIOS -t.
Sziasztok. Ismét itt.
Van egy ici pici de annál nem olyan jelentősen bosszantóbb jelenségem. Adott egy HD TV 720 sor progresszív pásztázás 60Hz függőleges frissítés mellett 1366x768 pixel felbontás. A TV HDMI porton keresztül csatlakozik egy ATIR96.9550 videokártyához. (Grafikus mag az 9600PRO nevét viseli) Na most a felbontásokat abszolúte nem tudom realizálni a TV számára, eddig az 1280x768 720p 60Hz -et sikerült beállítani, viszont így túlságosan interpolált, torz a kép, minden szélénél kilóg, ráadásul az a vicces, hogy áttudom méretezni az asztalt, de mintha csak a falnak beszélnék, ugyanúgy hagya az egészet a calalist. Ami lemaradt: Ikszpé -t használok sok sok bittel, összesen 32. ![]()
Az alaplap teljes átkondizása megvolt már, át lett az alaplap melegítve a chipset körül, de már képet sem ad, Amíg adott akkor még a BIOS flasher előtt lefagyott.
Hdmi 1.2 a kábel,vagy nagyobb?
A kártyán is hdmi a csati,vagy dvi -> hdmi adapter? Nekem is hasonló a problémám egy 9600GT vga val. 1920x1080/60Hz a tv max.felbontása,ezt fel is ajánlja a vga,de kilóg mindkét széle ha ezt választom. Ha egyel kisebb felbontásra megyek akkor nem lóg ki,de torz a felirat,stb. Azt mondta a szaki,ahol vettem a kábelt(hdmi ->hdmi 1.2/10méter),vigyem vissza és kicseréli 1.3 vagy 1.4 verziósra,+500Ft ellenében,mert valószínű ez a baj,bár én kétlem.(win7 32bit)
Üdv!
Szerintem is kizárt a kábel probléma. Inkább a driver-el lesz a gond. Ezek a régebbi kártyák nem nagyon tudják alapból a HDMI-t. A DVI-n keresztül meg nem ajánlják fel az 1366x768-as felbontást. Meg lehet próbálni a Power Strip nevű programmal rákényszeríteni erre a felbontásra.
Sziasztok!
Az lenne a nagy problémám, hogy van egy 250gb-os SAMSUNG külső merevlemezem, ami a legutolso hasznalatnál még minden fáljt tartalmazott de a tegnap bedugtam és semmi nem volt rajta. Amugy azt irja hogy van rajta 10 gb anyag de ha megnyitom az ablak üres. Szerintetek hogyan történhet ijesmi és hogyan lehet visszahozni a fájlokat? Légyszi irjatok, nagyon fontos!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |