Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Grundig TV, program hibák
Lapozás: OK   2 / 2
(#) kadarist válasza trepy88 hozzászólására (») Márc 16, 2011 / 1
 
A távirányító P/C gombjával lehet a csatornakeresésbe belépni. A számgombokkal lehet közvetlenül csatornaszámot megadni. A tárolás talán az OK gombbal történik, de már nem emlékszem pontosan. Az biztos, hogy kicsit trükkös a beállítása.
(#) kapus hozzászólása Jún 30, 2011 /
 
Sziasztok.Tud valaki segíteni sürgős lenne.Van egy GrundigP37-45001/5 tévém,és be kapcsolódott rajta a gyermekzár.Most fekete a képernyő és kér egy háromjegyű kódot tudja valaki???Köszönöm előre is!
(#) 187BodyGuard hozzászólása Júl 10, 2011 1 /
 
Sziasztok!

Van egy Grundig CUC2600-as sztereó TV-m, amit nem rég vateráztam. Azt szeretném megtudakolni, hogy hogyan kell behangolni a készüléket, mert nem jöttem még rá, és nem találtam róla használható leírást. A távirányítója a szokásos Grundig TP660 óriás irányító. A készülékre rákötöttem két RFT hangfalamat, a jobb hangzás érdekében, és nem csalódtam benne. Van egy olyan hibája viszont amire nem tudok választ adni. Ha a képen erős fehér sáv jelenik meg például egy horizont, vagy valami erősebb robbanós jelenet, akkor ott a képernyő elhomályosodik, és egy csíkban homály lesz a következő színváltásig. A hiba hosszabb üzem után "eltűnik", ha "bemelegedett" a készülék.
(#) emin hozzászólása Júl 16, 2011 /
 
Sziasztok!
Van egy Grundig STF 72-1002/7 Text tv, nem érzékeli a távirányítóról jövő jelet, próbálkoztam a tv menüjében hátha a gyerekzár okozza a hibát és bekapcsoltam , na innen kezdve a tv használhatatlan mert kéri a kódot, de a távirányító nem működik ( a kódot ill. 3xp.p. kódot sem tudom beütni).
Kérdésem az lenne a tv lévő gombokkal hogy lehetne kikapcsolni a gyerekzárat ill. reszetelni a tvt, ha valaki tud segíteni kérem segítsen!
(#) Cs István válasza emin hozzászólására (») Júl 16, 2011 /
 
Szia, az alaplap (shassis) száma : TV4K

Távirányító szükséges.
PP (zöld) gombot 3-szor megnyomni, megjelenik a menü, itt kell kikapcsolni a gyerekzŕrat.
(SETUP= FUNKCION-LOCK)
(#) emin válasza Cs István hozzászólására (») Júl 16, 2011 /
 
Csak pont az a baj , hogy a tv nem veszi a távkapcsoló jeleit.
A tv-n lévő gombokkal nem lehet reszetelni a beállításokat?
(#) emin válasza Cs István hozzászólására (») Júl 16, 2011 /
 
Miért érdekes az alaplap száma?
Esetleg azon reszetelési lehetőség?
(#) proba válasza emin hozzászólására (») Júl 17, 2011 / 1
 
A távkapcsoló elejére közelről( 5-10 cm) ráirányított digitális fényképezővel tudod ellenőrizni a távkapcsolót.ha működés közben nem látsz rajta lilás pontot villogni akkor rossz.Ha ez a baj akkor esetleg egy univerzális segíthet.
(#) emin válasza proba hozzászólására (») Júl 17, 2011 /
 
Köszi, ez sokat segített, rossz a távirányító.

Sajnos a gyerekzár miatt az univerzális távirányító nem működik, de legalább nem cipelem a tv-t szervizbe hanem veszek egy új távirányítót.
(#) Gálos László hozzászólása Jan 11, 2012 /
 
A képernyőn a sleep time panel látható és képtelen vagyok eltüntetni. Nem reagál semelyik gombra. Mit tegyek?
(#) proba válasza Gálos László hozzászólására (») Jan 11, 2012 /
 
Kihúzod a TV-t és eltűnik.
(#) Gálos László válasza proba hozzászólására (») Jan 24, 2012 /
 
Kedves Ismeretlen! Elnézést, hogy csak most jelentkezem, de nem voltam magyarországon. Kipróbáltam a tanácsodat, de sajnos minden maradt a régiben. Azt hiszem itt az ideje egy új tv-nek. Azért köszönöm a segítséget!
(#) suzuki213 hozzászólása Aug 7, 2012 /
 
Sziasztok. Kérlek segítsetek, ha tudtok!

Van egy Grindig T 55-540 text tv-m aminek az eredeti távkapcsolója már régren elromlott. Vettem egy TP 661-t( mert azt mondták, hogy az jó). Azokat az alapfunkciókat ( állomáskeresés stb) tudja ugyan( mivel nem kaptam, hozzá leírást , ezt is a ti segítségetekkel sikerült ( köszönet érte) , de egyes csatornáknál zúg, nem lehet hangolni rendesen. Finomhangolást kellene csinálni, de valahogy a +. - hangoló jeleket nem tudom megjeleníteni.
Az i ( info ) jelre nem reagál semmit-
KÉRDÉSEM:
1. A távkapcsoló nem jó hozzá?
2.A TV-m olyan öreg, hogy bizonyos freq. nem lehet már rajta beállítani?

Köszönöm a segítséget előre is
(#) proba válasza suzuki213 hozzászólására (») Aug 8, 2012 /
 
Nem normaváltás kell neki? Nálunk akkor zúgott ,ha a decod nevű valami nem jól állt.Egyébként folyamatos hangolású ,ha felengeded majd újra lenyomod a gombot,emlékeim szerint lassan kezd hangolni.
(#) Morelight hozzászólása Szept 25, 2012 /
 
Üdv!

Nekem is a hotel-móddal lenne problémám. Próbáltam az info gombot nyomva tartani, de nem jött be, illetve az ok gombot háromszor lenyomni, de az se sikerült. A távirányítót megnéztem a digitális fényképezős teszttel, és úgy tűnik működik. Tehát, ha valaki tudna adni egy tippet, h. ezt a hotel módot hogy lehet kikapcsolni, annak nagyon hálás lennék.

A tévé hátoldalán a CUC szám: 2003 és mellé ez van írva: GCH-45
(#) busz10 hozzászólása Dec 20, 2012 / 1
 
sziasztok van eggy grundig st 63-560 text tévém , aza baj ,hogy beindul de sajnos nincs magasfeszültség.milyen hibák lehetnek?akinek volt már ilyen hiba kérem segitsen... köszönöm..
(#) busz10 válasza proba hozzászólására (») Dec 22, 2012 /
 
szia zoltán irtam már ,hogy kéne eggy kis segitség denem válaszolt senki hátha te tudsz segiteni eggy grundig tv ről volna szó, eggy st63-560-as ról.hang vn nincs magas feszültség mi okozhatja. sorkimenőn van kb 170v mi lehet e még az ic befolyásolhatja?
(#) proba válasza busz10 hozzászólására (») Dec 23, 2012 /
 
Nem igazán értek a TV-khez .Nekünk ami volt ,az forrasztáshibás volt.Ezen kívül nem tudok semmit javasolni.Egy nagyító,egy páka ,és ha szerencséd van jó lesz.
(#) julika hozzászólása Ápr 7, 2013 /
 
Sziasztok! Van egy grundig 720-as távirányítóm és nem tudom hogy lépjek be a menüjébe, mert valamit lenyomtam és sem csatornát nem vált, sem hangja nincs. Tudnátok segíteni?
(#) tomi5893 hozzászólása Dec 23, 2013 /
 
Sziasztok nekem van thomson 21DX175 S tv-m és az a baj vele hogy nem veszi a távirányító jelét.
A távirányító működik szóval a tvben lesz valami hiba.
Valaki nem tudja hogy mi baja és hogy lehetne megjavitani??
Amúgy a tv a saját gombjaival működik!
Előre is köszönöm
(#) proba válasza tomi5893 hozzászólására (») Dec 23, 2013 /
 
Keress rajta gyerekzárat, lehet csak azt kapcsoltad be.Ha nem , akkor az infra vevő környékén forrasztási hibát. Esetleg vedd ki a távirányítóból az elemeket, egy gombot nyomjál meg 5-10 szer, utána tedd vissza az elemeket, nyomd meg a kikapcsológombot.
(#) kovacspista hozzászólása Feb 5, 2015 /
 
Sziasztok! Van egy Grundig T-51-640 készülék, és olyat csinál a hangja, hogy menet közben, mint mikor csatornát vált az ember, elhalkul egy pillanatra. Nem periodikus, és AV-n is csinálja , Mi lehet a gond?
(#) proba válasza kovacspista hozzászólására (») Feb 5, 2015 /
 
Lehet nem gond, a váltáskor lévő tranzienseket küszöböli ki ily módon.
(#) kovacspista válasza proba hozzászólására (») Feb 5, 2015 /
 
Hát lehet! Olyan mintha egy zajzár vagy egy dinamika kompresszor szabályozgatna! Lehet , hogy van beállítása az eredeti távszabon? Mert nekem nincs , csak nagyon korlátozott funkciók vannak ezen az univerzálison!!
(#) istvanbakter hozzászólása Jan 7, 2016 /
 
Üdv. szerelők!
Az 55-710-es tipus képernyő tisztításakor csípett, azóta a távirányítóval nem működik. A készülék előlapján a hangerő és programváltó gombokkal használható. Mi lehet a baj? Zárlat valahol? Üvegbiztosíték kiégett?
(#) kadarist válasza istvanbakter hozzászólására (») Jan 7, 2016 /
 
Szia!
Tönkre mehetett az infra vevő. Távirányító ad ki fényt?
(#) mkujbus hozzászólása Jún 18, 2017 /
 
Grundig Davio 55 T 55-4101 Ezeket, s még egy pár számot és betűt látok a meghibásodott készülékem adatai között.
Eddig működött szép képpel, hanggal, s egyszerre "mákos"lett, s csak 2 csatornával kapcsolatban írja ki, a csatorna számát, meg azt, hogy EURO.58 A csatornákat válogatni tudom, de sehol rendes kép és hang. Mi lehet a baj?
(#) robit1 hozzászólása Márc 28, 2022 /
 
Üdv mindenkinek!
Grundig 49GUB8862 tv Z02190R-5 mainnal és "43 6871l" t-connal hang van kijelzőn csak szürke fény. T-cont cseréltem, helyzet változatlan. Kijelző hiba?. Tibor.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem