Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Sajnos tapasztalatom nincs ilyen téren, de tudok egy kapcsolást itt a bss-en. A kommenteket elnézve működőképes lehet a dolog.
és esetleg valami komolyabb transmitterrel?
ugytudom van valami 2,4GHz-es is...
tudna valaki linkelni nekem a kompozit szabványra is esetleg???
Leírás a komopozit szabványról.
Szerintem az USB vezetéknélküli jeltovábbítást felejtsd el. Vagy várj egy pár évet amíg megjelennek a már említett Wireless USB-s eszközök. Gondolkodj inkább a deguss által említett biztionságikamerás dologban, vagy az általam támogatott wifis routeres dologban.
hát akkor ezesetben elhalasztom a projektet... azért köszönöm nektek a sok információt! ma sokat tettetek a tudásomhoz!!!
egyébként ma sikerült először bejelentkeznem az oldalra... az eddigi tapasztalataim alapján biztos vagyok benne, hogy gyakran megjelenek majd!!! kösz mindenkinek!
Ez jól néz ki, hétvégén összedobom, ha működik, király lesz TV-n.
De még mindig ott a kérdés, hogy varázsolom én vagy digimann a kompozit videó jelet (az egyszerűség kedvéért most közvetlen kábelon keresztül) számítógépre mindenféle drága bővítménykártya nélkül? És melyik csatlakozón?
nem értem egészen hogy mihez kell neked a kompozit jel... a tv adóhoz?
ahhoz csak tv-out azt csá nem?
A kamera ad kompozit videó jelet, amit szgépre akarok vinni.
az már neccesebb... vivo-s kártya.... nekem van
Milyen csatlakozóra teszed? S-Videora (Y/C)? Vagy hogyan csatlakoztatod a gépre a kompozit videó jelet?
Milyen az a ViVo csatlakozó? Mit lehet rátenni? szerk.: közben megtaláltam.
Én rendelkezek ilyen csatival (6600GT) De erre tudtom szerint rá lehet kötni a TV-t
pontosan az.... Video In Video Out
simán rámegy a kompozit jel, s-video is játszik, meg sima rca is van. van hozzá egy olyan elosztó, amiből kijön 2rca meg 2s-video lengőalj
Akkor Neked egyrészt már nyert ügyed van, nekem alternatíva után kell néznem. Jó lenne valami hipersebességű ADC és egy párhuzamos-USB átalakító (FTDI chipekből van ilyen).
Nem tudom jó ötlet-e?!
Bocs, lehet hogy nem jól nézem, de szerintem a srác egy a soros porton küldött adatot dekódol egy Atmel procival és abból csinál egy kompozit videó jelet. Ez így ok, mert hogy ha villog pl. a TV-re kötött kép az nem számít, de fordítva hogy oldod ezt meg?
A kompozit videó jelet valósidejű ADC-vel kéne letapogatni és úgy felküldeni gépre. Lehet hogy elég lenne egy 6 vagy 8 bites ADC is. De ilyen nem találtam még, hogy "composit video digitalizer".
Szia!
Idézet: „szerintem a srác egy a soros porton küldött adatot dekódol egy Atmel procival és abból csinál egy kompozit videó jelet.” Igen. Ezt én is tudom. Nagyon jól leírja a PAL szabványt, ezért linkeltem. Idézet: „A kompozit videó jelet valósidejű ADC-vel kéne letapogatni és úgy felküldeni gépre.” Idézet: „De ilyen nem találtam még” Én találtam. Ezen az oldalon.
Karcoltam hozzá egy nyákot. Hátha hasznát veszed.
hali.
azt nem tudod véletlen hogy 868 MHz környékén lehet-e képet adni <0,5W teljesítménnyel? mert már közel a GSM sáv.. legalábbis nekem egy ismerősöm rákérdezett. meg amúgy is ezt a sávot lehet e legálisan használni? HEstoreból vettem egy modult, akkor is használni fogom, ha nem lehet, csak jobb tisztában lenni vele. annak a modulnak a max adatátviteli sebessége 115,2 kB/s amin igencsak kevés FPS el fog bármi is átjönni.. elméletileg meg lehet duplázni a sebességét, de ahhoz még pár alkatrész kell+szkóp. azt elárulhatná nekem valaki hogy hány BAUD -ot mérek 115,2 kB/s- on.. mert nekem nem egészen világos. 1címbyte + 8databyte+ 4 chkbyte, vagy amennyi kell. köszi hali.>
Az rendben van, hogy engedély nélküli sáv, de a képtovábbításhoz iszonyat sávszélesség kell! Lehet hogy a kutya nem venné észre, de hogy ha valakit zavarsz vele (amről általában nem is értesül az ember), akkor nagyon súlyos következményei lehetnek a dolognak. Úgyhogy képtovábbításra én inkább az erre a célra kifejlesztett eszközöket ajánlom, melyek ált. 2.4GHz környékén működnek.
A leghitelesebb információforrás: nhh.hu |
Bejelentkezés
Hirdetés |