| Fórum témák 

» Több friss téma | Fórum » Találkozó 
				Sajnos igazad van.  Idézet: „Bár ez az ötlet a dunántúliakra nézve elég költséges lenne.” 

Remélem idén ott leszel a találkozón zoly15!! Hadd hesszeljelek meg élőben is.						 

Elképzelhető hogy kitévedek ,de nincs rá garancia    

A pestieknek minden képen jó választás, de Neked és sokunknak közelebb lenne. De nem erőltetem a dolgot legyen ahogy akarjátok. Az idén szeretnék én is ott lenni, bár fogalmam sincs hol van a Bokay kert de meg fogom találni. 
				Korábban már felvetődött több vidéki helyszín is. Sajnos a tömeg közlekedés szervezettsége  nem áll a helyzet magaslatán./ A résztvevő vidékiek nagy része valamilyen tömeg közlekedési eszközzel érkezett./ A Budapestre jutás a legegyszerűbb az ország majdnem minden pontjáról. A résztvevők többségének  akár a  Poroszlóra jutáshoz is Budapestre kellene utazni az átszálláshoz. Arról már nem is beszélve,hogy néhányuknak ez már az utazással együtt egy napba talán bele sem férne. Ezért esett a választás eddig a Bókay kertre.						 
				Ez talán segít megtalálni! Várunk (Téged is!) nagy szeretettel!  (Legalább személyesen is megismerünk.) 
				Én majd csak úgy fogok eljutni, ha valaki elkísér, ha leszállok a pályaudvaron. 1szer voltam Pesten, akkor is egyedül fogok..    
				Ha majd megírod, melyikre érkezel, biztosan lesz, aki elkísér, mások is jönnek vidékről/külföldről, és meg tudod majd beszélni velük, hogy mikor/hol találkoztok. A többi már gyerekjáték. Az ismertető jelben legyetek kreatívak!    
				@-nak @, de mitől lesz Jani?    

Ha a Nyugatiba érkezel, örömmel venném, ha csatlakoznál hozzánk, ismerem a járást a Bókay-ba.						 

Nem kell túlagyalni a dolgot. Idén én is tervezek menni a találkozóra, és Horgos, ahol Janikukac lakik, útbaesik.						 
				No, akkor ez a kapitális kérdés is megoldódni látszik.    
				Köszi! Köbi: Szerintem aranyos a jelmez, de kicsit gyerekes már hozzám képest.  Amúgy a nyugatiba mentem volna minden bizonnyal, de ha már potyo felajánlta, hogy elvinne, akkor megköszönöm neki !  Persze addig még lesz idő egyeztetni. Természetesen az útiköltségbe beszállok ! :awink: 
				Megpróbálok elmenni.Eddig az augusztus 20 környéke miatt volt nekem zűrös mert akkor sok a látogató a Tisza-tavon. A Keleti pályaudvarról kell eljutnom a Bokayba.						 
				Ha vonattal megyek, én is a Keletiből indulok majd.						 
				Ha a vonat megáll Pestszentlőrinc állomáson, aakor már csak a 36 -os buszre kell felszállni és menni kb 8 megállót. A Margó Tivadar utca végén (Sallai Imre utcánál) kell leszállni. A körforgalom másik (keleti oldalán), az első kereszteződésnél ott a Bókay kert...						 
				Akkor keressük egymást majd, én Füzesabonyból megyek.						 
				A mobil telefon számok cseréje , persze privátban segíthet a könnyebb egymásra találásban. Tavaly nekem is jól jött volna egy kis telefonos segítség.						 
				Az én koromban már akár mi is történhet augusztusig. Már tartós tejet nem veszek.						 
				Kívánom a legnagyobb problémád  az legyen ,hogy 100-adik szülinapodon a tóban élő legnagyobb hal lopja el a kedvenc botodat. Milyen hozzáállás ez a jövőhöz?    
				Egyetértek! Nem csüggedni, előre tekinteni kell!    
				Hát akkor ne a kemencéjében süssön, süsse meg!    
				Ez csak vicc volt nem aggódok én, annyira ismertek, hogy tudjátok milyen aktív vagyok. Nem sokan vannak akik áthorgásszák a telet független az időjárástól, míg más a meleg szobában ül.						 
				Köszönöm, Szeretném ha arra a horgászásra elkísérnél!						 
				Ez már megnyugtató optimizmus. Nagy csónakot kell bérelned arra az alkalomra. Többen is szeretnénk arra az időpontra horgász vezetői tapasztalatodra az igényünket már most benyújtani.    
				Az egész buliban a csóna-hajó bérlés a legkisebb gond.						 
				Tulajdonképpen én nem ragaszkodom az őzhöz. Birka is megfelel, azt könnyebb levadászni is   Halban meg a kecsege a csemege... 

Egyébként meg süthetnénk akár szalonnát is. (Bár a nagy melegben kinek lenne kedve...)						 | Bejelentkezés Hirdetés |