Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Elég egyszerű ezt megcsinálni
Csak bele kell marózni két anyagba azt a "V" alakot aztán már csak a rugós feszítés van hátra
A 'V' alak a legkisebb gond. Ne legyetek már ennyire kreatívtalanok. (Fú de szép szó.
) Üdv.: Miki
Halihó!
Régóta szerettem volna egy szerszámfalat csinálni, hogy ússzanak szanaszét a dolgaim, de csak most jutott rá idő. Csak két OSB lap, horgolótű meg szögek kellettek hozzá. ![]() Üdv, Ballage
Na most ha fogsz egy filctollat és minden felakasztott szerszámod konturját körberajzolod mindig látni fogod, mi hiányzik, és azt is, hogy hol a helye
Igen, ilyesmi már nekem is eszembe jutott. Olyat láttam, amin szitázva voltak a kontúrok.
Kicsit macerás egy szúnyoghálon keresztül filctollal rajzolni, de nem lehetetlen
Ilyen falam nekem is van, de rögtön lefestettem. A szine olyan, hogy semmiféle filctoll nem hagy látható nyomot. Igy felhagytam vele. 2 négyzetméternyi falat még memorizálok. Viszont van vagy 25 fiókom és néhányszáz rekeszem, azokkal küzdök rendesen
És kapunk képet róla? Hadd lássuk már ki hol alkot hobbi szinten!
Szép! A régi autók is tetszenek a falon. Főleg a BMW -k
Köszönöm. A kocsik képei nem tőlem származnak, a párom öccse gyűjt mindent ami autó.
Egy néhány percig tartó rend takaritás után.
A mühelyemnek a töredéke látható. A többit nem birja a fényképezőgép.
Ez igen kérem!
.
Műhelyed : Profi !
![]() A szerszámtartód milyen ?
Júl néz ki,legalább minden szem elött és kéznél van.
Hát nem szenvedsz helyhiányban, az biztos... A terem másik felében mi va? Kosárpálya?
Nem lesz baja annak a csillogó asztallapnak a sok rajta való matatástól?
Ez volt a cél, már nagyon széjjel voltak a szerszámok.
Ez az, amitől a hideg kirázna!
A termelésorientált "multiknál" csinálják ezt a módszert. Sőt meg is fejelik, mert lefényképezik a szerszámokat, és a fényképét ragasszák az asztalra, vagy a falra. Még az is meg van határozva, hogy a fogónak milyen szögben kell az asztalon lenni... Persze biztosan van, akinek ez a "rend" a lételeme...
Na ez aztán műhely!Rend a lelke mindennek!Gratula!
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását.
A terem másik felében gépek vannak, meg egy nagy satúpad. Hegeszteni meg sikítózni nem ebben a műhelyben szoktam. Tudok én kupit csinálni másal is
Képet kaphatnánk a másik feléről is! Én nagyon kíváncsi vagyok rá, így hogy láttam ezt a felét.
Üdv: Petya.
Nem vagyok egy nagy megörökitő. Igy nincs róla képem. A mostani helyzetet nem akarom dokumentálni. Talán majd a nyáron. Egyébként a satúpadon kivűl egy asztali fúrógép, állványos fúrógép,kiseszterga,egy cnc kiseszterga,és egy nagyobb cnc marógép van. Valamint néhány köszörű, lemezhajlitó és vágó. A kisesztergát és a cnc marót magam készitettem pont 40 év van a két munka között
Szerintem, most hogy így felsoroltad a gépeket még kíváncsibbá tettél bennünket.
Üdv.: Miki
Bepótolom!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Csak bele kell marózni két anyagba azt a "V" alakot aztán már csak a rugós feszítés van hátra
) 

.