Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1836 / 3692
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 30, 2012 /

Nem tudom hányas verzió.Töröltem próbálom telepíteni.
(#) pepe091 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

A verzió számot meg tudod nézni a Súgó, névjegy.
Ha régebbi a verzió ott automatikusan keres is frissítést.
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Ha nem boldogulsz valamivel, akkor engedd meg közülünk valakinek hogy segítsen távolról. Ehhez csak a team viewer programot kell leszedni. A használata során mások "kotorásznak" a gépeden, de jóindulattal. Hagyd, had irányítsa a dolgokat. Most segítettem így egy volt osztálytársamnak.
(#) nagy hoho válasza pepe091 hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

A 11.0 verzió. Megint letöltöttem kétszer is restart de nem jelenik meg a kiegészítők letöltésében.
(#) nagy hoho válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Gondolod azt letudom tölteni? Egy kemencét hamarabb felépítek. Pepe091- nek mi a véleménye?

Nem a kiegészítők letöltésében kell megjelennie, hanem a kiterjesztések fülön.

adblock.jpg

(#) nagy hoho válasza pepe091 hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Kijelöltem a a letiltásokat, restart, most megnézek egy oldalt mi lett a reklámokkal.

Nyiss pl egy index.hu-t ott elég sok szokott lenni, ha legfelül nincs semmi akkor már jók vagyunk
(#) nagy hoho válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Úgy néz ki sikerült oldalt fekete mező van több helyen is, meg néztem több oldalt is.
Köszönöm a segítséget mind kettőtöknek Pepe091-nek és Jani 1987-nek.Mint korábban mondtam nem vagyok egy számítógép virtuóz.
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 30, 2012 /

Ha nem boldogulsz a dolgokkal, akkor szedd le amit mondtam. Így még látod is hogyan kell. Én már csak tudom. Hiszen a suli gépeit nem tudták úgy levédeni, hogy ne törjem fel a rendszer gazda jelszót.

Nincs mit.
Hogyha bárhol találsz még reklámot, ami úgy gondolod, hogy zavar annyit kell tenned, hogy jobb egérgombbal rákattintasz a hirdetés képére, és a legördülő menüben kiválasztod hogy kép blokkolása, így az is el fog tűnni.
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 30, 2012 /

Értem ,köszönöm. Ez van a számítógéphez nem értek, viszont egy csomó máshoz igen és nekem az a fontos.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 30, 2012 /

Jó éjt annak, aki még fent van.
(#) zolee1209 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Nektek meg jó napot, megyek aludni!
(#) janikukac hozzászólása Márc 31, 2012 /

Sziasztok!

Ma több dologra is rájöttem: Nem vagyok egy festő-mázoló család sarja.. Most festettem harmadjára sprayyel életemben, egyre jobb vagyok, de van még mit fejlődni..

Na, megyek , futok egyet a faluba! Szép délutánt mindenkinek !
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Fog az menni, csak türelem kell hozzá és szerintem az neked még nem sok van.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Hát, elég sokáig tartott, mindig megvártam, hogy egy réteg megszáradjon
(#) zolika60 hozzászólása Márc 31, 2012 /

Észrevettétek, hogy túl haladtunk az 1200000. hozzászólást? Bővebben: Link
(#) epyn hozzászólása Márc 31, 2012 /

A hivatalos Föld órája elkezdődött 20:30-kor,tehát egyetlen órán át mindenki kapcsolja le a világitást a lakásban.Én megtettem a Földért és másokért is,hogy nekik és gyermekeiknek ezáltal egy picivel szebb jövőjük lehessen!
Nekünk amatőröknek ez úgy gondolom,kötelességünk!
Megjegyezem,városomban jobban fénylenek az utcák mint bármikor...
Na és persze a PC is dönget,de hát enélkül megáll az élet...
(#) zolika60 válasza epyn hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Szerintem ez csak játék. Gondolj bele, mit jelent egy óra áramszünet a világméretű környezetszennyezéshez képest. ez nagyjából olyasmi, mintha fogyókúraképp a heti kajádból egy villányit nem ennél meg. Szóval ez csak egy vicc. :yes:
(#) epyn válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Vicc és játék.Értem.Kezet foghatsz magaddal!
(#) zolika60 válasza epyn hozzászólására (») Márc 31, 2012 1 /

Magammal többnyire egyetértek. Úgy látom te is. Azért másoktól lehet különböző véleményünk vagy tévednék?
(#) epyn válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 31, 2012 / 1

Lehet,de a Te véleményedet nem osztom és a helyedben,nem is dicsekednék vele.
A 60 a nickedben két dolog lehet,az életkorod,valószinűleg ezért nem érdekel már a Föld jövője,a másik dolgot inkább nem emliteném,mert még megsértődsz
(#) storm válasza epyn hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Ha más a földet véded akkor előbb nézz kürül, csak a közvetlen környezetedben, vagy akár a lakásodban is, mennyi felesges holmit vesznek az emberek amire amúgy nem is lenne szükségük, vagy nézd meg a termékek minőségét, és rájössz, hogy az az 1 óra szünet semmi már csak azért is mert sok ember inkább poént űz belőle, minthogy megcsinálja. Van fenn az yútúb-on is 1 videó erről ajánlom nézd meg. Bővebben: Link
(#) gydanee válasza epyn hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Én se hiszem hogy bármit is jelentene ha 1 órára lekapcsolnám a világítást. Ha igazán érdekel a környezted, akkor ennél százszor többet megtehetsz, mint sima polgár. Mondom ezt úgy hogy én is szeretem a természetet, a helyi horgász egyesülettel néha kimegyek szemetet szedni, stb. Egyszerűen csak józan gondolkodás szerintem.
(#) pepe091 válasza epyn hozzászólására (») Márc 31, 2012 /

Már nem azért, de ha ennyire környezetvédő vagy (nem tagadom, engem is érdekel) de ez szerintem teljesen értelmetlen az az 1 óra nem számít. A városokban meg persze hogy világítanak, eleve az volt mondva hogy a díszkivilágításokat kapcsolják le. Nem tudom ha mondjuk egy hozzátartozódnak akkor kellene hazajönnie amikor nagy hévvel kapcsolják le a közvilágítást, akkor mennyire díjaznád ezt, mikor akármelyik sarkon történhet akármi, a mai közbiztonság mellett.
A másik, a környezetért nem csak így tudsz tenni, hogy lekapcsolod a villanyt, hanem szelektíven gyűjtöd a szemetet, nem 1 órára kapcsolod le a villanyt, hanem mindent energiatakarékosra cserélsz, értem itt 40 éves lehel hűtőket ami megeszik 1 nap alatt annyit mint minden más együtt véve a lakásban. Ezt onnan tudom, hogy megmértem havi 10k s villanyszámlából 3 a hűtő, ami elkeserítő. Szóval ez az 1 órára lekapcsolom maszlag, egy nagy badarság, csak jól hangzik a médiában, meg minden máshol.
(#) epyn hozzászólása Márc 31, 2012 /

Értem!
Elnézéseteket kérem,mert ki mertem tenni a postomat.
Zolihoz PM-ben is szóltam.
(#) KTobi hozzászólása Ápr 1, 2012 /

Asztalosok, festők, meg barkácsolók kell egy kis segítség! Adott a nyers fa ajtótokok, meg a gyári "fa" ajtólapok. Anyám fejébe vette, hogy úgy akarja lefesteni az ajtót, hogy fehér legyen, de benne legyen az erezet, mellé még matt is. Ilyen, de fehérben. Hogy lehetne ezt megoldani? Az ajtó lap ugye ilyen mintás, de az valami sablonba nyomott műanyag réteg, de hogy ezt mivel lehet festeni?
(#) Norberto válasza epyn hozzászólására (») Ápr 1, 2012 /

Látod, én is tökéletesen pont ezért "fakadtam ki" néhány hete (vissza is lehet keresni, az okát is) és azért írok ilyen bazi iszonyat sokat manapság a HE-re... annyi értelmét látom írni, mint amennyi hozzászólásom manapság születik. Az okok pont azok, mint amik a te fejedben is vannak. Ez van. Lehet örülni, csak persze másnak. És máshol. Legalábbis máshol talán még érdemes is.
(#) Norberto válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 1, 2012 /

Az alapkérdésedre is reagálva, én tegnap megpróbáltam meglesni az esti történéseket. A barátnőmmel felmentünk a Hármashatár-hegyre autóval és megpróbáltuk megnézni, mi látszik a nagy "lekapcsolásból". Azért írom, hogy megpróbáltuk, mert nem igazán úgy jött ki a lépés, mint gondoltuk, illetve nem az a látvány fogadott minket, mint amire számítottunk. Eljött az este fél 9 és csak pislogtunk... ugyanis nem láttunk számottevő változást. Egyedül csak arra lettünk figyelmesek, hogy felfelé menet az utcai világítás ki volt kapcsolva a Szépvölgyi út kb. felétől. És mindez csak lefelé menetben tűnt fel, mert sokkal világosabb volt minden. Amúgy egy hegytetői tisztáson voltunk, ahonnan belátni Budapest nagy részét. Ami még gond volt, hogy este bazi nagy volt a szél, és elég hideg is volt emellett. Ja, és fél 9 előtt 5 perccel elkezdett az eső is esni. Igazán maradhatott volna 4-5 nappal ezelőtti idő.
Következő: »»   1836 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem