Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Jamma (Arcade) - Monitor átalakító
Lapozás: OK   1 / 1
(#) rocky hozzászólása Ápr 16, 2012 /

Helló mindenkinek!

Van itthon egy 86-os kiadású Jamma arcade játék kabinetem, de a monitor gyengélkedik jelen pillanatban folyamatban van a javítása. Arra gondoltam h. rá tudnám e kötni valamilyen kapcsolás segítségével a jamma panelt a monitorra, hogy ne csak hangot halljak, hanem képet is lássak. Addig eljutottam h. valamiféle CGA-VGA, vagy RGB-VGA átalakító kellene, de mivel van S-Video bemenet is a számítógépemen, így az is szóba jöhetne, Tehát CGA-S-video, vagy RGB-S-video átalakító, vagy konverter kellene nekem. Remélem tud valaki segíteni, és előre is köszönöm a hozzászólásokat!

Üdv.: Gábor
(#) vilmosd válasza rocky hozzászólására (») Ápr 16, 2012 /

Valami ilyen "egyszeru" aramkor? RGB to S-Video.

Hello..

Én ilyet találtam (v3.1) de nem írják le h. milyen alkatrészek kellenek hozzá, illetve se kapcsolási, se beültetési, se fóliarajz.. De megnézem h. mennyibe kerülne amit linkeltél, és köszi!

szal ez az amihez nincs semmi leírás, napersze ez sem smd-ben kellene.. http://www.jrok.com/hardware/RGB.html
(#) vilmosd válasza rocky hozzászólására (») Ápr 16, 2012 /

Elvileg SCART-hoz siman hozza lehet kotni. Most hirtelen nem emlekszem, talan a szincronnal kell varialni. Itt egy leiras.
(#) Z0Z0 hozzászólása Ápr 16, 2012 /

Igen az RGB és sziknronjelek kellenek.Én egy régi videonton infracolor-t alakítottam át.
(#) Cavalier válasza rocky hozzászólására (») Máj 10, 2012 /

Sikerült már megoldani? Az AD725-ös IC a te barátod, olcsón beszerezhető, kevés külső alkatrésszel megoldható amit akarsz.
(#) rocky válasza Cavalier hozzászólására (») Máj 10, 2012 /

Hello. még nem sikerült megoldani. És ahhoz ic-hez milyen alkatrészek kellenek még, illetve kapcsolási, esetleg fóliarajz is van? nem ismerem azt az ic-t..
Köszi h. írtál!

Üdv.: Gábor
(#) Cavalier válasza rocky hozzászólására (») Máj 10, 2012 /

Itt az adatlapja, van benne kapcsolási rajz is. Egyedül az oszcillátor megoldása lehet érdekes, illetve a hozzá való kvarc (17.734475MHz) beszerzése. De ahogy nézem hqvideo-nál van. Vagy lehet, hogy valami régi tévéből lehet bontani is. Most dobtam ki 3 doboznyi panelt. :/
Amúgy ad725-öm van is talán. Nyákrajzot eagle-ben fél óra alatt össze lehet dobni hozzá.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem